Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איזה פורום של מתנשאים.

לפלף בשפת העם!

אתה צוחק אבל תיגש לטמבוריה ויבינו בדיוק מה אתה רוצה. לפלף כחול בבקשה  (+שמיכות)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

והכי חשוב לנהוג מתון, האצות ובלימות הדרגתיות.

אני מבין שמדובר במעבר דירה - אז לרכז את כל הציוד הרגיש אצלך, למובילים להשאיר ריהוט, ציוד כבד וחומרים לא רגישים, כגון ספרים.

כלי מטבח, במיוחד קרמיקה וזכוכית, אפשר להשאיר למובילים. צריך לעטוף פריט פריט כך שלא ״ישחקו״ זה על זה. יש נייר אריזה דק ומרשרש ייעודי, ואת הכלים עצמם. לארוז בקופסאות כך שלא יזוזו בתוך הקופסה. אפשר לקבל את השירות(כמובן בתשלום) מחברת ההובלה.

להשתנש בקרטונים קטנים. פעם ראיתי קרטונים מצויינים בהום סנטר, איני יודע האם עדיין מוכרים אותם. למעבר הדירה האחרון אישתי הביאה קרטונים של ארכיון, הם קצת יותר גדולים מדפי A4 (אולי הם מתאימים לפוליו?) - חלקם עדיין משמש אותי במחסן (עברתי לפני 13 שנה).

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אין ריהוט גדול, רק קטן, פירוט בהמשך. ספות - הכל של בעל הדירה.

יש רק בגדים, כיסא מחשב - SIHOO, אולי אפרק לגורמים ואעמיס, במקום לקחת ככה,

בעצם יש 2 רהיטים : שולחנות קטנים מאיקאה סביב 100-200 ש"ח, לא בעיה

כמובן שיש גם TV 55 אינץ', לא רק 43, ומחשב נייח ועוד כל מיני מגירות וזה

אני מאד מנסה להימנע ממובילים במעבר ב"ש לחיפה. יעלה המון לא?

הריהוט שיש לי הוא משהו קטן יחסית, אין לי ספות או שולחנות ענקיים.

יש לי LACK שעלה סביב 200 ש"ח ו LACK קטן שעלה סביב 100 ש"ח.

2 שלישיות מגירות

לדעתי 2 נגלות לחיפה אולי 3

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

אולי לשכור איזה טנדרון או ואן ליום אחד. מן הסתם יעלה כמה מאות ש״ח.

לפני הרבה שנים היתה לי הובלה דומה מעפולה לחיפה - גייסתי את הגיס שלי עם הרנו אקספרס שלו.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 40 דקות, גולדן191 כתב:

בדיוק, אני מב"ש דבר איתי בשפת העם גבר! תודה הנס.

لفة نايلون زرقاء

• מצחיק 6

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

יש לי 2 יחידות מגירות כאלה

שולחנות LACK קטנים של איקאה - לא בעיה

כיסא SIHOO

מחשב נייח

2 מחשבי מיני - לא רציני בכלל

מלא בגדים

2 ארגזי כלים

לא צריך טנדר, אין לי איך להשיג

השאלה איך אני מאבטח בתוך הרכב את המגירות? 

IMG_20260510_222821 (1).jpg

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

עם אותו ניילון נצמד שהוזכר. כמו מזוודות בשדה התעופה - עוטף בכמה הקפות, ואז מקבע עם מאסקינג טייפ. אם יש לך מקום ברכב מרוקן את המגירות לקרטונים (וסוגר אותם היטב) ומוביל את המגירות מחוץ לארוניות.

קאץ׳ עם קרטונים - ברבים מהם יש פתחים המשמשים כידיות, אבל חפצים קטנים עלולים ליפול החוצה דרכם. לדאוג לחסום אותם. וקאץ׳ נוסף - להדביק את התחתית של הקרטונים עם מאסרינג טייפ, ולוודא שאינם כבדים מידי. המלכודת הכי גדולה היא ספרים ודברי נייר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

תבדוק אפשרות לשכור איזה קנגו (או איזה ואן או, אם אין ברירה, אפילו סטיישן) ליום אחד. תוכל להוביל הכל בנגלה אחת, כך שתחסוך עלויות של 2.5 נסיעות בפיג׳ו (חצי הנסיעה זו הנסיעה לחיפה אחרי שהחזרת את הרכב השכור).

עוד סיבה לשכור רכב גדול - טלוויזיה ״55 כנראה לא תכנס לפיג׳ו. יודע מה - צריך למדוד האם תכנס לקנגו שלא באלכסון, כי היא צריכה להיות מקובעת היטב. 

רהיטי איקיאה אפשר לפרק ולהרכיב. רק לאחסן את הברגים בשקית חזקה וסגורה היטב, כדי שלא יאבדו. יתכן שגם רהיטים יותר גדולים. למשל - הובלתי שולחן כתיבה ענק בסוזוקי שלי בשתי נגלות (מרחק קצר).

חשוב מאוד - להתחיל את האריזה כמה ימים מראש. כך תוכל להעריך את הכמות, איזה רכב יתאים ואפילו לכמה נגלות תזקק. וזו גם הזדמנות להיפטר מהרבה אשפה שהצטברה.

• רעיון טוב! 2

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...