Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירידת ערך לא עניינה אותי אף פעם יותר מידי, אני תמיד קונה רכב שאני אוהב.

• אהבתי 5

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 19 דקות, yulianx כתב:

ירידת ערך לא עניינה אותי אף פעם יותר מידי, אני תמיד קונה רכב שאני אוהב.

לאהבה אין מחיר :)

אבל לאוברול למנוע יש  :)

• מצחיק 4
פורסם

יש אחריות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה עוזר אחריות כשאתה לא בטוח ברכב, או כשהרכב במוסך שבוע וכולי

אנשים צוחקים על בעלי רכבים ישנים שהם במוסך וכולי, ועדין זה גם פחות כאב ראש וגם יוצה יותר זול מרכב פיורדראק אם אחריות.....

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם
לפני 42 דקות, פשטות כתב:

בנתיין לא נתקלתי באף רכב של פיגו סיטרואן ואופל ושברולט אם הפונקציה הנל

ב-208 GTi היה auto hold

• מעניין 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

גם בעלי פיורטק לא מבלים כול שבוע במוסך. אני החזקתי קקטוס 4 שנים ומכיר בעלי רכבים כאלו.

דבר שני, זה לא פיורטק עם רצועה, זה מנוע שונה. שאגב יש הרחבת אחריות ל10 שנים לפיורטק.

כן יש שאלה של אמינות, אני אקח סיכון, אם ארכוש.

• אהבתי 1

פורסם

וגם בעלי רכבים ישנים לא מבלים כל שבוע במוסך, הולך מנוע למשל אז משלמים 7000 שקל ומקבלים מנוע חדש בלי להתאמץ ולבקש לממש את האחריות

[וזה יותר זול מהירידת ערך והמוסכי יבואן היקרים שטיפול גדול עולה אצלהם כמאט כמו מנוע חדש....],

כשהיתי בחברת השכרה אני זוכר כמה מקרים שלא מימשו את האחריות כי הזמן שווה כסף, לדוגמה היה סונטה 1.6 טורבו שהלך הקומפרסור של המזגן [בקיץ]ועד שהיה תור וכולי [לטענת היבואן כל המכונעים היו במילואים] הרכב עמד הרבה זמן ובסוף תיקנו לבד בכסף מלא כי....

או למשל אני מכיר מורה נהיגה בירושלים שקנה פיגו 3008 1.5 דיזל והלך מנוע, הרכב היה למעלה מחודש בלובינסקי עד שהגיע מנוע חדש וכולי[למזלו את הרכב הישן הוא מעביר לאשתו ומשאיר את הדוושות וכולי בתור ספייר ]

לפני 5 דקות, yulianx כתב:

זה לא פיורטק עם רצועה, זה מנוע שונה

אבל עדיין לא יודעים מה החולשות שלו גם בפורטאק יש עוד בעיות חוץ מהרצוע,רינגים, ממיר ועוד, אגב נדמה לי שפורד מנוע 1.0 גם אם רצועה כנל ועדיין לא שמעתי על כאלו בעיות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם
לפני שעתיים, itsik170 כתב:

איך נפלו גיבורים.

פעם יקירת הפורום היתה סקודה פאביה (סליחה - שקודה פאביה....)

בתור אחד שיש לו כזאת. הייתי שמח מאוד לגיר ידני גם עם אבזור נמוך..

כי הכסף מדבר ומעדיף לשלם 100k ולא 122k ונהנה יותר מהנהיגה בידני.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 24 דקות, פשטות כתב:

וגם בעלי רכבים ישנים לא מבלים כל שבוע במוסך, הולך מנוע למשל אז משלמים 7000 שקל ומקבלים מנוע חדש בלי להתאמץ ולבקש לממש את האחריות

[וזה יותר זול מהירידת ערך והמוסכי יבואן היקרים שטיפול גדול עולה אצלהם כמאט כמו מנוע חדש....],

כשהיתי בחברת השכרה אני זוכר כמה מקרים שלא מימשו את האחריות כי הזמן שווה כסף, לדוגמה היה סונטה 1.6 טורבו שהלך הקומפרסור של המזגן [בקיץ]ועד שהיה תור וכולי [לטענת היבואן כל המכונעים היו במילואים] הרכב עמד הרבה זמן ובסוף תיקנו לבד בכסף מלא כי....

או למשל אני מכיר מורה נהיגה בירושלים שקנה פיגו 3008 1.5 דיזל והלך מנוע, הרכב היה למעלה מחודש בלובינסקי עד שהגיע מנוע חדש וכולי[למזלו את הרכב הישן הוא מעביר לאשתו ומשאיר את הדוושות וכולי בתור ספייר ]

אבל עדיין לא יודעים מה החולשות שלו גם בפורטאק יש עוד בעיות חוץ מהרצוע,רינגים, ממיר ועוד, אגב נדמה לי שפורד מנוע 1.0 גם אם רצועה כנל ועדיין לא שמעתי על כאלו בעיות

לקקטוס שלי היה 100 אלף ללא בעיות ומן הסתם אני לא היחיד.

כול אחד עושה שיקולים שלו. אני לא חושב בכיוון של יאריס למשל שהיא סופר אמינה אבל לא מהנה. מעדיף מהנה עם סיכון.

פורסם
לפני 7 שעות, mottis כתב:

בקיצור,הידנית תהיה גרסת ציים לחברות אבטחה

זה היה נכון לפני 15 שנים. אז ידני היתה לעיתים פשרה זולה לאוטומט.

היום אף אחד כמעט לא מתפשר על ידני. מי שקונה ידני זה מי שמעדיף ידני. המחיר המוזל זה רק בונוס.

לא רואה חברת אבטחה קונה רכבים ידניים. בעיקר כשהרבה עובדים היום מחזיקים רק רישיון לאוטומט

פורסם

אגב צפי הגעה למשלוח של ידניות באזור אפריל.

אוטומטית הספקה מיידית.

• מעניין 1

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, פשטות כתב:

מה עוזר אחריות כשאתה לא בטוח ברכב, או כשהרכב במוסך שבוע וכולי

בעל פיורטק מזה 7 וחצי שנים כאן. כן, הרכב יזדקק לאובראול בקרוב כי אוכל שמן. אבל מאז שהרכב יצא מהסוכנות הוא לא נכנס למוסך אפילו פעם אחת מלבד לטיפולים (כולל הרצועה, שהוחלפה במסגרת טיפול). אז יש סטיגמות ויש מציאות. 

לפני 3 שעות, yulianx כתב:

גם בעלי פיורטק לא מבלים כול שבוע במוסך. אני החזקתי קקטוס 4 שנים ומכיר בעלי רכבים כאלו.

אני...

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לחברי יש חברת השכרה, לפני כ3 שנים הוא קנה קומבו 1.2 הוא בסדר, לפני כשנתים הוא קנה 8 C3 ועוד 8 C4Xוכולם על הפנים נדלקים מנורות וכולי [לא רק מנוע] לאומת זאות הוא קנה עשרות קיה יונדאי וטיוטה וסיאט וסקודה וצרי וכולי ובהם לא נתקל בבעיות [תמיד יש יוצא מן הכלל] 

לפני כשנה וחצי הוא קנה 8 5008 ואין לי מושג מה קורה איתם [היום אני לא באת יודע מה קורה אצלו בחברת השכרה]כמו כן לפני כחצי שנה הוא קנה 4 2008 ואין לי מושג מה קורה איתם

ו

• לא הבנתי... 1

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

ביקרתי בסוכנות היום, הרכב ניראה טוב כמו גיפון.

מה שכן ציפיתי למושבים נוחים יותר, בדור הקודם הם רכים יותר.

למעט צבע אדום השאר הצבעים  זמינים.

נותנים מצלמה קדמית ואחורית מתנה.

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...