Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שסיטרואן חוזרת למה שהיא יודעת לעשות - רכב מקורי, שובב ואפילו במחיר תחרותי - דוז פואה!

וגם תראו איזה סרטון פרסומת מגניב יש לה - אין על הצרפתים בסטייל....

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולמרבה ההפתעה יש גם גיר ידני ב 100 אלף.

סיטרואן C3 החדשה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

ולמרבה ההפתעה יש גם גיר ידני ב 100 אלף.

סיטרואן C3 החדשה.

איך זה מפתה למכור את הפיקנטו 2019 של האישה (טרום הגיר הרובוטי, דגם שנמכר במחירים מופרכים) להוסיף סכום לא משמעותי ביחס לקפיצה האדירה ולהביא כזאת. נראית ממתק אמיתי אבל איזושהי פינה בראש לא תתן לי לעשות דבר כזה בחיים כי זה סיטרואן/ PSA ואי אפשר לסמוך עליהם באמת.

לדעתי זה המחסום העיקרי שעליו הם צריכים להתגבר פה (בכל מקום שראיתי את הידיעה התגובות דיברו על כך שבתמורה מקבלים מנוע על זמן שאול) כי חוץ מזה מדובר באחת העסקאות השוות היום בשוק אבל התדמית לא תתן לרכב להיהפך להצלחה שהיא ראויה לו.

• אהבתי 5
  • לא הבנתי... 1
פורסם

האמת שגם לי עברה מחשבה לעשות טרייד על הרנו, ולקחת ידנית אבל אני נזכר בפקקים וזה עובר.

לגבי המנוע, זה מנוע חדש, יש אחריות של  5 שנים או 120 אלף, אבל מבין לגמרי את החשש מהמנוע החדש לאור מה שהיה עם הרצועה הטבולה. אבל עדיין אין אופציות אחרות לחובב הידניות.

אגב בהשקה ענת דניאל צילמה את זה, מעניין אם זה אומר שבארץ יש כבר לקחית אחריות וארכת אחריות לרצועה גם ל 10 שנים.
2026-01-13-7_13_39.thumb.png.1ab595f9865b5f31f7bdcc1171c56742.png

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הפקקים זה שטויות מבחינתי, רק אם אתה חי בתנועת stop and go בעיר הררית כמו חיפה אז יש לזה אולי פקטור. בשאר המקרים שומרים מרחק מהרכב מלפנים, גז-ברקס עם התערבות מינימלית בקלאץ׳  

בכל אופן יפה לראות שהיבואן לפחות מנסה לתת מענה לסוגיה שהעליתי לגבי התדמית הבעייתית והטראומה שאנשים חטפו עם הפיורטק. אישית למרות שנראה על פניו שלוקחים אחריות ואתה בידיים טובות, אני עדיין חושש לעשות מהלך שכזה. גם אם אני לא אכווה אישית אני מפחד שיהיה שוב סקנדל שישמיד את הערך של הרכבים האלה במכירה.

מבחינת אופציות אחרות - יש סוזוקי סוויפט אבל היבואן החליט כנראה להשמיד את המותג (כמעט 50 אחוז ירידה במכירות עבורם בשנת 25) ולתמחר רכבים שידועים באמינות ופשטות ותמורה גבוהה לכסף בסכומים שעולים אפילו על התחרות (S-cross ב 175 אלף וסוויפט ב 131 אלף) ללא שום הנחה משמעותית. די ברור שהוא מצא את אווזת הזהב שלו בדמות הרכבים הסינים ולא אכפת לו כבר מלהזיז יחידות של רכבי סוזוקי.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
  • אהבתי 2
פורסם

אגב בקרוב יעלה אתר שבו ניתן יהיה להציג מכלולים שהוחלפו ולקבל זיכוי בכול מה שקשור לבעיות פיורטק. מאוד מעניין איך זה יעבוד, מי שהחליף מנוע יקבל החזר?

אני הייתי עם הקקטוס 4 שנים ובסוף נשברתי, זה סופר כיף עד שיש פקק.

פורסם

בטח זה מוגבל בזמן ולא תוכל להחליף לקבל זיכוי על החלפת מנוע של מודל שעבר X שנים, מתאר לעצמי שבתקופת האחריות הם כיבדו את רוב החלפות המנוע. אבל היי לפחות הם כבר לא עולים עם פוסט בפורום שמכחיש כל בעיה ושקורא לטענות ״דיסאינפורמציה על מנוע השנה באירופה״. הפסיקו את זריית החול בעיניים והתחילו לקחת אחריות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 29 דקות, Doron_Z כתב:

בטח זה מוגבל בזמן ולא תוכל להחליף לקבל זיכוי על החלפת מנוע של מודל שעבר X שנים, מתאר לעצמי שבתקופת האחריות הם כיבדו את רוב החלפות המנוע. אבל היי לפחות הם כבר לא עולים עם פוסט בפורום שמכחיש כל בעיה ושקורא לטענות ״דיסאינפורמציה על מנוע השנה באירופה״. הפסיקו את זריית החול בעיניים והתחילו לקחת אחריות.

לא יודע, צריך לחכות לראות מה התנאים, אחד מהם זה טיפול במוסכי היצרן לפי מה שענת ענתה בתגובות, אם כך זה כבר מוציא מהמשוואה הרבה בעלי רכב. אלא אם מספיק להראות שהרכב טופל לפי הוראות יצרן.

פורסם

יופי שהם הפסיקו את הטמטום הזה של תפעול מזגן מהמסך. 

ההשקה שלה במחיר הזה היא די מעניינת, כי היא ממש מתחרה של ה-MG3 ההיברידית והם אצל אותו יבואן. 

באנגליה למשל הם עולות אותו מחיר, ובארץ ה-MG3 ההיברידית יקרה יותר ב-11 אחוז( גם ה-MG3 הרגילה יקרה יותר, אבל אני לא מתייחס לזה כי ברור שזה דגם שמיועד אך ורק לליסינג) 

אני לא משלה את עצמי, אין לי מושג מה החישובים הפנימיים שלו מה למכור ומה לא, אבל אין לי ספק שהיצרן הפעיל שרירים על לובינסקי לשווק את ה-C3 במחיר הזה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיין המנוע הזה עם הרצועה הטבולה? 

• לא הבנתי... 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא, שרשרת.

• אהבתי 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז למה החשש? כי זה psa ויש להם עבר בעייתי עם מנועים?

• משעמם 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...