Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי להשתמש בג'ק הבסיסי בשביל לעשות טיפולים מתחת לבניין. מחפש ג'ק עגלה או ג'ק בקבוק, אבל יש כל כך הרבה דגמים שהלכתי לאיבוד, גם הבנתי שהג'ק עגלה הוא כבד.

יש לי פיקנטו, אני צריך משהו שיוכל להיכנס מתחת ושיהיה לו מהלך מספק.

אני מנסה את מזלי פה, אולי יש פה איזה דגם שכולם מזמינים אז אני אשמח לקבל לינק. מחיפושים בפורום מצאתי רק את זה

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'ק בקבוק (זה ששמת קישור אליו) לא ייכנס לך מתחת לפיקנטו, אין לה 19 ס"מ מרווח גחון. ג'ק עגלה רציני הוא אכן כבד, ואם אין לך מחסן צמוד לחניה, זה לא ממש פרקטי לשנע אותו לדירה וחזרה (ואם אין מעלית, בכלל אין מה לדבר). אפשר ללכת על ג'ק עגלה קטן כמו שמוכרים באוטו דיפו וכו', בעלות של 150-200₪. הוא קומפקטי וקליל בהשוואה לג'ק רציני, לגמרי אפשר לאחסן בבית (או אפילו לנסוע איתו ברכב, שימושי אם יש פנצ'ר). זה טרייד-אוף בנוחות עבודה מול ג'ק עגלה גדול, אבל אם אין ברירה - הוא עדיין נוח יותר באופן מורגש מג'ק מספריים.

• אהבתי 1
פורסם

לי יש של roher,

מדבקה של מותג 😁.

כבד במקצת, 25 ק"ג נדמה לי.

3 טון,

2 בוכנות הפעלה,

פרופיל נמוך,

550 מ"מ הרמה,

אפשרות להרים עם ידית ארוכה או עם רגלית קטנה

הידית מתקפלת ל 2 ומתנתקת.

קניתי בהזדמנות ב 500 ש"ח.

מחיר ממוצע סביבות 1000.

20240405_172156.thumb.jpg.c9f5a88b7b41bf8d8ab6e5b6f225ca2a.jpg

• אהבתי 1
פורסם

גם לי יש ג׳ק עגלה של Roher. הבעיה העיקרית איתו שהוא מאוד כבד. אתה גם צריך לחשוב איפה אתה מאחסן אותו. אצלי בבניין יש חניון תת-קרקעי עם מחסן צמוד לרכב ואז אין בעיה להוציא אותו, להשתמש ולהחזיר. אם אתה גר בבניין דירות - זו בעיה. 

2016 BMW M235i.

פורסם

הרוהר קל יותר באיזה 10-15 קילו מג'קים עם נתונים דומים (פרופיל נמוך וכושר הרמה באזור 3 טון). היה לי ג'ק כזה של Torin, שנשרף בשריפה - ולקחתי את הרוהר בגלל שהוא שוקל פחות (ולא קריטי לי שהוא מרים חצי טון פחות, זה עדיין פי שלוש ממשקל האוטו ופי שש מכל צד). ההבדל במשקל מורגש - יותר קל לנייד אותו. אבל כמובן שעדיין מדובר בג'ק כבד. והוא קצת יותר קצר, מה שמקשה עלי להגיע לנקודת ההרמה במרכז הקורה הצולבת - אבל אני מסתדר.

פורסם

היה לי את ה44 ק"ג מהארץ. נוח לעבוד איתו אבל סיוט להוציא אותו מהמחסן. החלפתי אותו בג'ק אלומיניום שהבאתי מגרמניה, 26 ק"ג. ההבדל תהומי. לא שכיף להרים 26 ק"ג אבל זה אפשרי.

הרוהר נראה לי דומה לגרמני.

את הג'ק של ה44 ק"ג, וידאתי שהקונה שילם לי לפני שניסה להרים אותו וכמעט התחרט..

רכב קטן כמו פיקנטו אפשר להרים גם עם racing jack טון וחצי של 15 ק"ג אבל לא מצאתי כזה בארץ.

IMG_20200130_175726_1~2.jpg

לפני 8 דקות, squid12 כתב:

אז מה אתם אומרים על הג'ק הפשוט הזה? https://www.ace.co.il/8300672?ref=pmax&camp=all&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw9vqyBhCKARIsAIIcLMFCuMYXJNCMpL7p9djzc2clz9wEXn-WgrLCnrzwajZKIDj_8xZS3VUaAmqtEALw_wcB

יש לו מספיק טווח גובה בשביל שיתאים לעבודות מתחת לרכב?

לא ייכנס לך מתחת לרכב בנקודות שצריך להרים אותו. גבוה מידי וקצר מידי. ואם פעם תנסה לעבוד על רכב גדול אין לו גם מספיק כוח הרמה.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יש לי מחסנון צמוד לחנייה, זה רק לגרור אותו 5 מטר גג, אז פחות מודאג מהמשקל,

אני רוצה להרים את הרכב מהר ובקלות, והוא שוקל כמעט 2500 קילו, אז מקווה שהכבד יעשה את עבודתו נאמנה

כבר חתמתי...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...