Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ביצעתי הזמנה לאיביזה החדשה אך היא תגיע רק בנובמבר לארץ, בינתיים צריך למכור את הרכב הנוכחי.

הרכב הוא סוזוקי קרוסאובר 11.13 עם 46 אלף קמ על השעון.

מהבנתי שוק היד 2 חלש מאוד ויהיה לי קשה ומסורבל למכור את הרכב, מצד שני אם אתחיל במכירה עכשיו ויתמזל מזלי אני אתקע חודשיים ללא רכב.

מה עושים במצב הנוכחי? האם לקחת את הסיכון ולהתחיל למכור עוד חודש?

תודה מראש,

דניאל

פורסם

א. אתה יכול למכור או להתחייב על מכירה עכשיו ולמסור את הרכב רק לאחר שתקבל את האיביזה, תצטרך לחתום עם המוכר על זכרון דברים או כל מסמך חוקי אחר.

ב. אל תשכח אנחנו לפני תקופת החגים ובתקופה הזאת הדברים מתנהלים בעצלתיים לפעמים.

פורסם

חכה לחודש לפני קבלת הרכב, ותפרסם הודעה בלוח במחיר מחירון.

מצאת קונה? תמכור ותנסה להסתדר בלי רכב, מקסימום תשכור רכב פה ושם, זה עדיין שווה.

לא התפתח כלום? אחרי שבועיים תוריד מעט, וכך כל שבוע עד שיגיע הקונה.

במאמר מוסגר, אני שילמתי מקדמה וחיכיתי שבועיים (!) עד שבעל הרכב יקבל את הרכב החדש שהוא הזמין.

מה שכן, הרכב היה מציאה ונמכר במחיר הזדמנותי שהיה שווה לי לחכות עבורו.

ככה שאין חוקים, רק תקפיד להיות שקוף מול הקונים הפוטנציאלים עוד בטלפון.

פורסם

השוק של הקרוסרובר חלש?!?!? מאיפה שמעת את השטות הזאת? תן לי לנחש... מהסוכן של סיאט.

השוק של סוזוקי רותח. הקרוסאובר נמכר במחירון ובד"כ אם המצב טוב הוא נחטף תוך כמה ימים.

אני אתן לך דוגמא: כשהיתה לי סקודה אוקטביה ונכנסתי לסוכנות של יונדאי, התעניינתי בטרייד אין. מייד הסוכן מבלי לדבר אמר לי שלסקודה/סיאט מורידים 15 אחוז מהמחירון לפני בדיקה. הוא הוסיף שאם הייתי מגיע עם סוזוקי או טויוטה, הייתי מקבל מחירון או במינימום 5 אחוז מתחת.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
השוק של הקרוסרובר חלש?!?!? מאיפה שמעת את השטות הזאת? תן לי לנחש... מהסוכן של סיאט.

השוק של סוזוקי רותח. הקרוסאובר נמכר במחירון ובד"כ אם המצב טוב הוא נחטף תוך כמה ימים.

אני אתן לך דוגמא: כשהיתה לי סקודה אוקטביה ונכנסתי לסוכנות של יונדאי, התעניינתי בטרייד אין. מייד הסוכן מבלי לדבר אמר לי שלסקודה/סיאט מורידים 15 אחוז מהמחירון לפני בדיקה. הוא הוסיף שאם הייתי מגיע עם סוזוקי או טויוטה, הייתי מקבל מחירון או במינימום 5 אחוז מתחת.

מצטרף,

אני חיפשתי לחבר sx4 חמש דלתות,

ישבנו הרבה על הלוחות, רכבים עם נתונים טובים התפרסמו ונמכרו סביב המחירון ! תוך ימים ספורים.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

Monzyio - "שוק היד 2 חלש מאוד ויהיה לי קשה ומסורבל למכור את הרכב"

שוק היד 2 של הרכב שברשותך סוזוקי קרוסאובר טוב מאוד.

כאשר הרכב הנ"ל במצב טוב ומד המרחק סביר כשלך

אזי הוא נסחר במחיר סביב מחירון לוי יצחק.

תמתין בסבלנות עד למועד שבו תידרש להעביר תשלום ליבואן.

יינתנו לך מספר ימים לבצע את הליך התשלום לרכב החדש,

בתקופה זאת תפרסם ותמכור במחיר המתאים לך ולרוכש הפוטנציאלי.

המלצתי שלא לנסות למכור באמצעות עסקת טרייד איין.

פורסם

תפרסם את הרכב, ותרגיש את השוק. תסביר למתקשרים שאתה מחכה לרכב שיגיע בנובמבר. אם מישהו יהיה מוכן לחכות (אני לא הייתי מוכן, מילא שבוע, אבל חודשיים זה מוגזם), הרווחת. אם תראה שמתקשרים מלא ולא מוכנים לחכות, תוריד את המודעה ותפרסם שוב יותר קרוב למועד קבלת הרכב. אם תראה שאין הרבה התעניינות, תשאיר.

אין פה חוקים, צריך לראות מה קורה ואיך השוק "אוכל" את הרכב שלך. הרבה פעמים נתקלתי ברכבים שהייתי בטוח שיעופו תוך דקות מהפרסום שלהם אבל הם נשארו תלויים בלוחות חודשים ארוכים, ולפעמים רכב נמכר תוך יומיים ואתה תופס את עצמך מנסה להבין WTF.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם אתה מוכן לשקול שכירת רכב קטן לתקופת הביניים זה הפתרון הרצוי .

אני שכרתי ספארק ידנית ב2100 לחודש במצב דומה והמחיר למעשה נמוך יותר כי לרכב שכור אין עלויות ביטוח רישוי ואחזקה

אני הייתי מפרסם ואם מצליח לקבל מחיר טוב - הייתי מוכר .

הרי אם תחכה חודשיים גם המחירון ירד אפילו שזה סוזוקי

פורסם

מכרתי את הקרוסאובר במחירון בטרייד אין (בקניית קיה).

השוק של הדגם מצויין.

פרסם אותו חודש לפני קבלת הסיאט ומקסימום קח רכב מהשכרה (יש היום מחירים נמוכים מאוד וגם תחסוך את ירידת המחירון של נובמבר, אם תהיה).

למה לא בדקת טרייד אין?

בפולקסוואגן נתנו לי בזמנו מחירו מינוס 9%.(לי זה לא התאים).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

שלום לך,

הכל תלוי הרכב ומצבו, ככל הנראה.

מכרתי אתמול מאזדה 3 ,2008 (יד ראשונה ליסינג, יד שנייה פרטית), 160 אלף ק"מ.

פרסמתי בערב יום ג' הקודם וכאמור מכרתי ביום א' - תוך 5 ימים (כולל סוף שבוע).

יש לציין שהיה לרכב ביקוש גדול מצד המתעניינים וכמעט מכרתי כבר ביום ה' הקודם - אך, הקונה הפוטנציאלי ביקש עוד הפחתה מעבר למה שסוכם לפני בדיקה במוסך שלו (למרות ממצאים שלא העלו דבר מעבר לבלאי הרגיל) ולא הסכמתי.

כאמור הרכב נמכר אתמול במעט מעל למחירון(כ700-800), לאחר הורדה של מעט מעל ל1000 ש"ח מהסכום המקורי שדרשתי.

עריכה אחרונה על ידי hi1983
פורסם

לגבי האיביזה החדשה אני ממליץ לך לבקש מהיבואן שימסרו לך אותה רק בינואר 2018, אם תקבל אותה בנובמבר 2017, כבר לאחר חודשיים תחטוף ירידת ערך של שנה שלמה (בשוק המשומשות לא משלמים כמעט על חודשי עליה על הכביש בוודאי לא של 10 חודשים. לצורך העניין נסה לבקש תוספת עליה של 10 חודשים לקרוסאובר שלך שרכשת גם בחודש 11/2013 אני בספק שתקבל).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...