Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקראתי המון מאמרים ומדריכים ברשת וכמובן כאן על איך לרכוש נכון רכב משומש ועכשיו נשאר רק לבחור איזה רכב.

הרכב ישמש לנסיעה לעבודה כל יום (כ-20 ק"מ), קניות פעם בשבוע, ויציאה לבילויים מידי פעם.

אני חוסך ללימודים אז חשוב לי שלא אצטרך להשקיע יותר מידי ברכב עצמו לטיפולים או חלקי חילוף

שלא ישתה יותר מידי דלק

ושזה לא יהיה רכב עם איזה בעיה ידועה שמשביתה את הרכב אחרי 300K קילומטרים

אה וכן, שיראה לא רע.

היו לי כיוונים כמו WV פולו 1.4L ידני משנת 2000-2001 אבל לפי מה שהבנתי זה רכב יקר לטיפול\חלפים

פיז'ו 206 1.4L ידני גם כן שנת 2001 אבל לא מצאתי עליו מידע

מאזדה 323F 1.8GLX משנת 1998 וגם עליה ראיתי שהחלפים ממש יקרים

אשמח אם תתנו לי המלצות בהתאם לדרישות הרבות שלי, אולי זה הרבה בשביל רכב ב10 אלף שקל אבל כמה שיותר מהכל..

פורסם

20 קמ זה לא הרבה, בטוח שאתה לא רוצה תחבורה ציבורית?

כל רכב שתקנה בתקציב הזה יצריך טיפולים, אלא אם יש לך מזל מטורף, גם הבדיקה של לפני הקנייה לא מנבאת את העתיד.

הייתי הולך על פונטו \ מזדה 323 , אני אישית דיי סולד מהפיזו אבל אם תמצא אחת שמורה למה לא...

אני במקומך לא הייתי הולך על דגם מסויים, הולך ליד2 ומכניס תקציב ואזור מגורים, אחכ לפי המודעות כדאי לבדוק מה נשמע הכי שמור, ליצור קשר עם המוכר ולראות אם מדובר באדם רציני שטיפל באוטו ולא איזה ערס שעשה בו דריפטים.

פורסם (נערך)

אתה מחפש ידני או אוטומט?

אם ידני הייתי מיפש פונטו ספייס,יונדאי גטס עדיף לרמות גימור gli/glx/gls.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות הזריזות, אני צריך את הרכב מטעמי נוחות, התחבורה הציבורית לא מספקת אותי ואני מבזבז המון שעות מחיי בנסיעות באוטובוס - יותר משעה וחצי כל יום. לעומת נסיעה ברכב שתיקח לי גג 40 דקות בסה"כ ליום. בנוסף אין באיזורי סופר או משהו כזה אז מה שיוצא שאני צריך להתרוצץ בין חנויות וללכת עד הבית עם השקיות... שלא נדבר על מה יהיה אם ירד גשם... בכל מקרה, לא משנה לי אוטומט או ידני. מה שיתן תמורה טובה לתקציב. אני חושב שעדיף ידני כי יותר זול להחליף אחד כזה.. גם לרוב יותר חסכוני בדלק.

פורסם

ידני - בחר גטס (רצוי מנוע 1400 ולא 1340) ברמת גימור GLX GLS GLI

או פונטו ספייס .

הדגמים של הפונטו מ2005 והלאה יעלו טיפה יותר מ10K אבל שווים את זה לדעתי, כמו כן כדאי לבדוק שנעשו לרכב טיפולים בזמן וברדיאטור יש נוזל קירור יעודי ולא סתם מי ברז או מים מזוקקים.

אם אתה רוצה אוטומאט אז לדעתי זה אך ורק דייהטסו סיריון.

שיהיה בהצלחה, אתה מוזמן להתייעץ איתנו לגבי לבטים בין רכבים ספציפים.

פורסם

הסיריון האואומטית עדיפה רק עם מנוע ה1.3 אבל היא יקרה יחסית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מה שקראתי ממקורות אחרים, לגטס מהדור הראשון יש בעיה של שתיית דלק.. עד כמה זה נורא?

אני חושב שזה יהיה קצת בעייה להכניס בתקציב גטס 2006 (דור שני)

פורסם

לנסועה נמוכה כמו שלך זה לא קריטי.

פורסם
לפי מה שקראתי ממקורות אחרים, לגטס מהדור הראשון יש בעיה של שתיית דלק.. עד כמה זה נורא?

אני חושב שזה יהיה קצת בעייה להכניס בתקציב גטס 2006 (דור שני)

נכון לגבי מנוע 1350-1400 עם תיבת הילוכים אוטומאטית

לי יש ידני 1341 והוא עושה 1:15 בממוצע

פורסם

ידנית בתנאי שמטופלת כראוי יכולה להיות קניה טובה, רכב בטיחותי ונוח.

רכב כזה שאינו מטופל כראוי יהיה צרה צרורה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...