Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין עכשיו באופל קורסה שנת 94 יד 5 עם 78,000 ק"מ (נמוך מאוד, ואמיתי!)

עכשיו לאוטו יש כמה בעיות...

1) הוא יד חמישית (שזה קצת גבוהה...)

2) יש בעיה במזגן. הוא לא עובד מסיבות לא ידועות. לא ידוע אם זה המדחס או סתם חוט מנותק בדרך.

3) האוטו בצבע שחור וצריך לעשות לו פוליש ואקס טוב בשביל לשחזר לו את הצבע.

4) כנראה שסנדלר הרכיב לו את כל הפלסטיקים באוטו כי כל ההנמכות והפגוש הקדמי תפוסים עם ברגים בצורה ממש לא יפה.

עכשיו, לאוטו אין שיפורים או תוספות מיוחדות חוץ מSUNROOF מקורי.

השאלה שלי היא... באיזה מחיר שווה לקחת את האוטו? (המחירון בלי SUNROOF) 32,000 ש"ח.

תודה....

ערן

פורסם

אתה בטוח שהקילומטרז' "אמיתי"?.

המשמעות היא 7800 ק"מ ממוצע לשנה. אכן מאד נמוך. היית מאמין אם הרכב היה יד ראשונה, אבל 5 ידיים שנסעו כ"כ מעט? לא הגיוני במיוחד..

לירן, שרק מעלה סוגיה תמוהה משהו..

פורסם

הסוגיה שלך נכונה, אבל בהתחשב שהאוטו אצל הבן אדם כבר 6 שנים וזה הרכב השני שלו כדי לנסוע לעבודה (5 דקות מאיפה שהוא גר) וחזרה, זה הגיוני.

פורסם

לא הספקתי לבדוק כי ראיתי את האוטו רק היום, אבל הבחור מתחייב וברור שאני אבדוק את זה לפני הקנייה.

איך אני יכול לבדוק את זה בצורה הכי קלה ביום שישי (שכמעט הכול סגור...)?

פורסם

דבר ראשון , הק"מ לא אומר כלום.... אבל צריך לבדוק את זה בכל מקרה.

דבר שני, רוב עסקאות הרכב מתבצעות ביום שישי, עד 12 בצהריים כל מכוני הבדיקה

יהיו פתוחים ויש גם חלק שעובדים עד 4 אחר הצהריים....

דבר שלישי, ברכב כזה , או ללכת למכון בדיקה ממש טוב, או ללכת לפחח רכב מומחה ולשלם לו כמה זוזים שיבדוק את מצב השלדה.

לאחר מכן לגשת למוסך אופל ולקבל אבחון לגבי המזגן ולדעת מה גודל הנזק .

נ.ב. אם הצבע באמת דהוי, אז שום פוליש ווקס לא יעזור :!:

נ.ב.2 . יש בפורום הזה משתמש בשם gsi16v , הייתי ממליץ לפנות אליו, כי לפי מה שהבנתי, יש לו נסיון ספציפי עם אסטרה GSI וגם קורסה GSI

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ערן , בנושא של המזגן לא כל כך הייתי סומך על מוסך אבל חפיף

מה שכן ... הייתי הולך ובודק באמת במוסך היסטורית טיפולים של הרכב לבדוק את הקילומטראז שרושמים כל טיפול ... זאת הדרך הפשוטה לעלות על כזה דבר...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה שאתה אומר קצת מחשיד בנוגע ליד האחרונה שמחזיקה את הרכב 6 שנים.

מה שמשתמע מכך זה שבראבע שנים הראשונות של הרכב הוא החליף לא פחות מיד לשנה.

זה ממש מוזר ומריח לא טוב הרי לא מדובר פה ב אימפרזה gt בכל זאת רכב שמחזיקים יותר משנה תחשוב שכל שנה משהוא מכר את הרכב ולזה לא מיקרי כי ארבע ידיים עשו זאת.

דרך טובה לבדוק ק"מ מדוייק ויהייתי אומר גם היחידה האמינה היא ללכת למוסך מורשה umi ולבקש בהסטוריית טיפולים איזה טיפול הרכב עבר אחרון.אתה רשמת שיש לו באזור ה 75,000 כחה שזה צריך להיות הטיפול האחרון שנעשה.כך בחשבון שטיפולים מבוצעים או לפי ק"מ או זמן אז אם לדוגמא בוצעה כבר החלפת רצועת טיימינג זה נורמאלי.

הבעיה היא שיכול להיות שהרכב לא טופל במוסך מורשה ואז אתה בבעיה.

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

• תוכן חדש...