היי לכולם,
כבר 3 שבועות אני בעליה הגאה של יאריס 1300 אוטו' 2005, והכל תודות לכל ההמלצות החמות על הרכב הקטנטן הזה בפורום. ללא ספק זו הייתה החלטה מעולה לרכוש את היאריס ואני נהנה ממנה מאד עד עכשיו.
חוצמזה, בגלל הקריאה בפורום הייתי גם מוכן מנטלית ליום בו הוונדליזם המכוער של בני עשרה חסרי מצפון יגיע גם אלי (לפי סיפורי הפורום אין אחד כמעט שלא התנסה באיזו גניבת טאסה/סמל וכו'), ולכן הייתי מופתע רק מהעובדה שזה לקח 3 שבועות שלמים עד שאיזה וונדליסט קטן הגיע אל האוטו שלי.
עוגמת הנפש (הרבה, כיוון שכל האוטו כספי הוא, וזה אוטו חדש ראשון) הסתכמה באנטנת רדיו (הברגה) גנובה, וסמל אחורי שבור, באופן כזה שכולו עדיין על הרכב, אבל עקום קצת עם סדקים בצדדים, וכן סימני מברג באיזור.
חוץ מסימפטיה, הייתי שמח לעצות הבאות:
1. כדאי לרכוש אנטנה חלופית או לא להתפשר ולרכוש מקורית? יש הבדל באיכות? למישהו יש מושג לגבי סדר גודל מחירים? (אני יודע שאפשר להתקשר ולברר, זה יבוצע, אבל הערכה לא תזיק בשלב ראשון)
2. לגבי הסמל- יש דבק מיוחד להדבקה בלי לפגוע בצבע? ואם אני מחליט לרכוש חדש, איך מקלפים את החלק הקודם שעוד נשאר לא "פגוע" בלי לגרום עוד נזק לאוטו?
תודה מראש, לירן