Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 7 דקות, khalil כתב:

חוויתו האישית של רופא מיון בשטוקהולם לגבי המחלה
https://sebastianrushworth.com/2020/08/04/how-bad-is-covid-really-a-swedish-doctors-perspective/amp/?__twitter_impression=true

קראתי עד שהגעתי למשפט הזה:

ציטוט

Considering that 70% of those who have died of covid are over 80 years old, quite a few of those 6,000 would have died this year anyway.

לא מבין מאיפה התעוזה, החוצפה והיהירות שלהם לקבוע מי ימות ומתי.

אה יש סיכוי שהוא היה מת בשנה הקרובה? יאללה בוא נהרוג אותו.

תפיסה מזעזעת שהאוחזים בה תופסים את עצמם כמינימום אלוהים, ונציגים שלהם יש לנו גם פה.

לפני 2 דקות, Transporter כתב:

בנאדם מדבר איתי 5 דקות בטלפון לקבוע פגישה אני כבר יודע אם להפגש איתו בעצמי או לתת לאחד העובדים

תן לי לשבת איתו כמה דקות אני אומר לך בדיוק מה הוא יכול לשלם ומה אין טעם להציע לו

זה לא דברים שלומדים באוניברסיטה

ברור כפרה, אתה קורא את חשבון הבנק דרך הטלפון, זה טלפונתטיה

לפני 1 דקה, yuvalganim כתב:

אה נו, כמו ההיא בחנות יוקרה בשוויץ שסילקה את אופרה ווינפרי מהחנות שלה כי חשבה שהיא לא יכולה לשלם...

כזה אינסטינקט?

יש המון סיפורים כאלה, בד"כ זה נגמר באיזה מיליונר עם כפכפים שקונה את העסק שבייש אותו ומעיף את הבוס לעזאזל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
Just now, m3x7r3m3 כתב:

זה שאתה לא יודע להבין מי עומד מולך לא אומר שאף אחד אחר לא יודע

זה משהו שאו  שיש לך או שאין, בדיוק כמו מכירות

בחיים שלי לא עשיתי שום קורס מכירות ואנשים שמכירים אותי אומרים שאני יודע למכור מה שבא לי לכל אחד

יש דברים שנולדים איתם. כמו שאני נולדתי עם פתיל קצר ויכול לקבל סיבוב ולקפל עסקה ואתה אולי יותר סבלני ממני ותרוויח אותה.

אני יודע בשיחת טלפון להבין מי הלקוח ולאפיין אותו, כשהוא יושב מולי אני יכול להגיד לך ישר אם יש טעם להציע לו דברים גדולים או שזה סתם ירתיע אותו

יש איזה 5% של טעויות

אני מגיל 17 מוכר את עצמי פיזית לאנשים, גם כשהייתי מלצר במסעדה הייתי המוכר הכי טוב, עד היום יש לי את כל הפרסים שזכיתי בתחרויות של קרלסברג סטלה וקוקה קולה

מי שחושב שאפשר ללמוד את זה באוניברסיטה או אצל שרלטנים שמבטיחים לכם קורס מכירות, חי בסרט. אם יש לך את זה אתה לא צריך שום קורס ואם אין לך את זה לא יעזור לך שום קורס

לפני 6 דקות, yuvalganim כתב:

אה נו, כמו ההיא בחנות יוקרה בשוויץ שסילקה את אופרה ווינפרי מהחנות שלה כי חשבה שהיא לא יכולה לשלם...

כזה אינסטינקט?

זה רק מראה שלא כולם כאלה

עד היום אני יודע את העבודה ויודע למי להציע מה

ואיך לקחת בנאדם שמדבר איתי על חבילה של 8000 שקל ולהוציא אותו עם 45,000 ושלא יפסיק להמליץ עליי

כמו שאמרתי זה לא משהו שאפשר ללמוד בהרצאות עם שקפים. 

בדיוק כמו שנכנס לך בנאדם למשרד, מדבר רגוע ויפה, ואתה  יודע להבחין שלא מדובר בבנאדם נורמטיבי וצריך לדבר איתו כמו שמדברים בעולם שלו.

כמה פעמים עובדים שלי, ספקים, מנהלי אירוע אמרו לי "עליו אמרת שהוא ככה וככה וככה? אין סיכוי" ואמרתי לו תפתח גוגל תקרא מי זה 

• מעניין 2
פורסם
לפני 4 דקות, Transporter כתב:

אני מגיל 17 מוכר את עצמי פיזית לאנשים

😵

לפני 4 דקות, Transporter כתב:

מי שחושב שאפשר ללמוד את זה באוניברסיטה

לא נראה לי שיש קורסים באוניבריסטה שמלמדים איך למכור. מלמדים שיווק אבל זה משהו אחר (מה שאתה בעצם עושה כשאתה קובע שהעולם זה הלקוחות שלך וביטוח לאומי)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ההפך. אתה זה שקובע שמגיעים אליי רק סוג אחד של לקוחות

אמרתי ואני  אגיד שוב

אני עושה את זה כל החיים שלי ועובד ועבדתי עם כל סוגי האנשים

דתיים, חילונים, אתיופים, בדואים, ערבים מהשטחים, סטודנטים, משפחות פשע, אנשים עם תסמונת כזו או אחרת שאני עושה להם אירוע על גבול ההתנדבות

יש סיכוי שאם תברר טוב עשיתי גם אירוע לחברים שלך

אם כל הלקוחות שלי היו אנשים עשירים שלא מעניין אותם מה הם כותבים בצ'ק לא הייתי צריך להבדיל מי זה מי ולמיין אותם, יכלתי להציע לכולם את אותו דבר היה חוסך לי המון זמן ואנשי צוות

• מעניין 1
פורסם

אף אחד לא שם לב שפרטנר יצאו בפרסומת חדשה של 5G ופתאום במקרה התחיל לרדת מבול באוגוסט?

• מצחיק 4
  • מעניין 2
פורסם
Just now, Transporter כתב:

ההפך. אתה זה שקובע שמגיעים אליי רק סוג אחד של לקוחות

אני לא קובע כלום. אני כמו כל מי שיש לו עוד כח לקרוא את מה שנכתב בשרשור הזה מסיק ממה שאתה מספר.

אתה זה שהעלה את המושג ״ביטוח לאומי״.

לפני 1 דקה, Transporter כתב:

יש סיכוי שאם תברר טוב עשיתי גם אירוע לחברים שלך

אתה סותר את עצמך בלי אפילו לשים לב, לא נורא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא קובע כלום. אני כמו כל מי שיש לו עוד כח לקרוא את מה שנכתב בשרשור הזה מסיק ממה שאתה מספר.

אתה זה שהעלה את המושג ״ביטוח לאומי״.

אם באמת קראת כל מה שנכתב אז ראית  שכתבתי  כמה פעמים שיש לי 90% לקוחות מסוג אחד 10% לקוחות מכל שאר הסוגים

מעבר לזה לא כל החיים שלי עבדתי עם הסוג הזה של האנשים. לוקח המון שנים למתג את עצמך ולהגיע לשם

ישבתי שנים במשרד ברמת החייל ועבדתי עם לקוחות שונים לגמרי, אולמות שונים לגמרי, איזורים אחרים, מקומות שהיום אם הייתי דורך שם הייתי מצית את המקום עם היחס שלהם לספקים.

לשמחתי היום אני במקום אחר

אין אולם שעובד 100% על לקוחות מליונרים. לא מכיר דבר כזה ואין לי בעיה עם זה

נכון שאני אוהב את האירועים של הכסף ואוהב את הקהל המזרחי והקהל של הפאר

אבל זה שוחק לעבוד כל יום מ 9-10 בבוקר עד 5-8 בבוקר למחרת

מעבר לזה אותן חתונות נוצצות כמעט ולא מתקיימות בחורף. אף אחד לא משקיע מליון שקל בחתונה בשביל שירד לו מבול ביום האירוע או לעשות צילומי זוגיות בגשם או עם שמיים שחורים

בתקופות האלה יש לי לקוחות מכל הסוגים ואני סבבה עם זה. זה גם קצת מנוחה בשבילי

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא, אם יש אישה בת 96, לא משנה עם איזה מחלת רקע, נדבקה בקורונה, אז החוצפה זה לטעון שמה שהרג אותה זה המחלות רקע, אלה שהיא חיה איתן כבר כמה שנים במקרה הטוב.

וחוצפת על זה שמי שטוען את זה לא יודע להבדיל בין לבלב לכבד. העיקר מביא טענות רפואיות.

אני עדיין מחכה למוות השחור שהובטח לנו עשרות אלפי מתים בתחילת אפריל, לפני הסגר.
רופאים פעילים מבתי חולים אומרים באולפנים שמתים ממחלות רקע ומסווגים כקורונה כי בזמן הזה היה להם קורונה. מקריות.
ועדיין - יש מצב שעושים עלינו סיבוב קטן? אפילו קטנטן

https://103fm.maariv.co.il/programs/media.aspx?ZrqvnVq=IDGGEG&c41t4nzVQ=FJF

עריכה אחרונה על ידי maxcher
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)

אם היה לי 10 שקל על כול אדם שאמר לי שהוא איש מכירות בחסד ושהוא יכול למכור קרח לאסקימואים, אז הייתי עושה חתונה אצל טרנספורטר

עריכה אחרונה על ידי David32
  • מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, yotams4 כתב:

*Jeffrey Epstein has entered the chat*

17 זה פנסיונר אצלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 32 דקות, Transporter כתב:

אני מגיל 17 מוכר את עצמי פיזית לאנשים, גם כשהייתי מלצר במסעדה הייתי המוכר הכי טוב, עד היום יש לי את כל הפרסים שזכיתי בתחרויות של קרלסברג סטלה וקוקה קולה

עדיין שומר כובעים של טובורג? לא הגיע הזמן לשחרר 😂

מי שחושב שאפשר ללמוד את זה באוניברסיטה או אצל שרלטנים שמבטיחים לכם קורס מכירות, חי בסרט. אם יש לך את זה אתה לא צריך שום קורס ואם אין לך את זה לא יעזור לך שום קורס.

אם אתה מוכר מוצר שאתה מאמין בו,אז למכור בא עם נסיון וקצת הדרכה.

אם אתה נאלץ למכור זבל זה הרבה יותר קשה.

ואיך לקחת בנאדם שמדבר איתי על חבילה של 8000 שקל ולהוציא אותו עם 45,000

זה לא אומר שאתה טוב אלא שהוא מההתחלה היה מטומטם חסר אחריות כלכלית כלשהי.

בדיוק כמו שנכנס לך בנאדם למשרד, מדבר רגוע ויפה, ואתה  יודע להבחין שלא מדובר בבנאדם נורמטיבי וצריך לדבר איתו כמו שמדברים בעולם שלו.

דווקא איתם צריך לדבר הכי נורמטיבי רגוע ומכובד.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 9 דקות, yuvalganim כתב:

כזה אינסטינקט?

לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אחרי כמעט 1000 עמודים עדיין לא הבנתם שהוא לא צריך לקוחות עם חשבונות בנק עמוקים.

דווקא את אלו הוא קולט ישר ומצליח לנפנף תוך שניות.

הוא צריך את אלו שאוהבים לעשות רושם, אלו שיכולים לבכות לאבא... לשנורר עוד מההורים או למשכן את העתיד שלהם.

לפני 3 דקות, Transporter כתב:

זה שאתה לא יודע להבין מי עומד מולך לא אומר שאף אחד אחר לא יודע

זה משהו שאו  שיש לך או שאין, בדיוק כמו מכירות

בחיים שלי לא עשיתי שום קורס מכירות ואנשים שמכירים אותי אומרים שאני יודע למכור מה שבא לי לכל אחד

יש דברים שנולדים איתם. כמו שאני נולדתי עם פתיל קצר ויכול לקבל סיבוב ולקפל עסקה ואתה אולי יותר סבלני ממני ותרוויח אותה.

אני יודע בשיחת טלפון להבין מי הלקוח ולאפיין אותו, כשהוא יושב מולי אני יכול להגיד לך ישר אם יש טעם להציע לו דברים גדולים או שזה סתם ירתיע אותו

יש איזה 5% של טעויות

מי שחושב שאפשר ללמוד את זה באוניברסיטה או אצל שרלטנים שמבטיחים לכם קורס מכירות, חי בסרט. אם יש לך את זה אתה לא צריך שום קורס ואם אין לך את זה לא יעזור לך שום קורס

לדעתי בזה אתה מלך,  יש לך את האמת שלך, אתה מאמין בה ומצליח לשדר אותה ללקוחות שלך.

יש לי שברולט טרווארס, מידי פעם אנשים מתעניינים על הרכב, מי שישר שואל כמה דלק הרכב אוכל, אני ישר עונה.

אם זאת השאלה הראשונה שלך אז תעבור הלאה.. רכב אמריקאי לא מתאים למי שחושש מעלות הדלק. 

• תוכן חדש...