Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 51 דקות, Transporter כתב:

זה שאתה לא יודע להבין מי עומד מולך לא אומר שאף אחד אחר לא יודע

זה משהו שאו  שיש לך או שאין, בדיוק כמו מכירות

בחיים שלי לא עשיתי שום קורס מכירות ואנשים שמכירים אותי אומרים שאני יודע למכור מה שבא לי לכל אחד

יש דברים שנולדים איתם. כמו שאני נולדתי עם פתיל קצר ויכול לקבל סיבוב ולקפל עסקה ואתה אולי יותר סבלני ממני ותרוויח אותה.

אני יודע בשיחת טלפון להבין מי הלקוח ולאפיין אותו, כשהוא יושב מולי אני יכול להגיד לך ישר אם יש טעם להציע לו דברים גדולים או שזה סתם ירתיע אותו

יש איזה 5% של טעויות

אני מגיל 17 מוכר את עצמי פיזית לאנשים, גם כשהייתי מלצר במסעדה הייתי המוכר הכי טוב, עד היום יש לי את כל הפרסים שזכיתי בתחרויות של קרלסברג סטלה וקוקה קולה

מי שחושב שאפשר ללמוד את זה באוניברסיטה או אצל שרלטנים שמבטיחים לכם קורס מכירות, חי בסרט. אם יש לך את זה אתה לא צריך שום קורס ואם אין לך את זה לא יעזור לך שום קורס

בקיצור יש לך Nouveau-riche-o-meter.

אבל אתה יודע שזה אוכלוסיה ספציפית, זה לא כל העשירים כאלה.

סתם לדוגמה:

אנחנו מדברים פה על בנאדם שיכול לקנות את כל משתתפי השרשור, ונוהג בהונדה ישנה.

לפני 31 דקות, maxcher כתב:

אני עדיין מחכה למוות השחור שהובטח לנו עשרות אלפי מתים בתחילת אפריל, לפני הסגר.
רופאים פעילים מבתי חולים אומרים באולפנים שמתים ממחלות רקע ומסווגים כקורונה כי בזמן הזה היה להם קורונה. מקריות.
ועדיין - יש מצב שעושים עלינו סיבוב קטן? אפילו קטנטן

https://103fm.maariv.co.il/programs/media.aspx?ZrqvnVq=IDGGEG&c41t4nzVQ=FJF

א. מי הבטיח לך מוות שחור ועשרות אלפי מתים?

ב. מכולם לבן כזבית אתה מקשיב? באמת?

ג. אם החולה מת ממחלת הרקע (שהיא הייתה ברקע), למה הוא לא מת ממנה קודם? הרי הקורונה לא הביאה לו את מחלות הרקע לא?

ד. יש מצב שעושים עליך סיבוב, אם תפעיל חשיבה ביקורתית, אז הלסים לא יעשו עליך סיבוב.

לפני 7 דקות, korola כתב:

אחרי כמעט 1000 עמודים עדיין לא הבנתם שהוא לא צריך לקוחות עם חשבונות בנק עמוקים.

דווקא את אלו הוא קולט ישר ומצליח לנפנף תוך שניות.

הוא צריך את אלו שאוהבים לעשות רושם, אלו שיכולים לבכות לאבא... לשנורר עוד מההורים או למשכן את העתיד שלהם.

כן, יש להם שם, Nouveau-riche.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 47 דקות, EliC25 כתב:

אף אחד לא שם לב שפרטנר יצאו בפרסומת חדשה של 5G ופתאום במקרה התחיל לרדת מבול באוגוסט?

ממתין בקוצר רוח לסרטון שלך שמתאר את התופעה וההסברים למה זה קרה.

זה יכול להפוך להיות סרטון ויראלי שישנה את חייך

פורסם (נערך)

אומנם לא קשור ישירות לקורונה, אבל בהחלט להתנהלות של הנושא כאן.

אתמול קיבלתי את ה"איום" הזה מידידנו "כולם ביטוח לאומי", אחרי שהעזתי לשתף צילום מסך לפוסט ציבורי שהוא פרסם בפייסבוק (בהסתרת פרטים מזהים כמובן), שבו נכתב שדווקא כן יש זוגות שחושבים שזה מסוכן להתחתן (זה בא בתגובה לטענה שהוא פרסם כמה הודעות לפני).

1.JPG

מעבר לעובדה שאין פה שום שיימינג (ונניח והיה, אז של מי, של משתמש אנונימי בפורום?), ומעבר לעובדה שהוא מפיל את עצמו באיום שלו (אני בטוח שהשופט ימות על זה שהוא רוצה להראות לי למי יש "ארנק" יותר גדול), יש לו גם את החוצפה לבוא אליי בטענות שפגעתי כביכול בכבודו, אחרי שלאורך כל השרשור כאן הוא מכנה אנשים שונים (כולל משתתפים אחרים) בשמות גנאי דוגמת שמן, פאתט, נרקומנים, ביטוח לאומי ועוד ועוד. איך אומרים, הגמל לא רואה את הדבשת.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מעניין 1

פורסם

בגדול זה לא מפתיע אותי

• אהבתי 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ונוהג בהונדה ישנה

נהג*

לא יודע מה עכשיו 

Screen-Shot-2018-12-11-at-10.37.24-AM-630x353.png

יש הרבה ביקורת על הבחור, לא רק עליו האמת, אבל זה ממש אוף טופיק ברמות אחרות ואין לי כוח לזה.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

וואו זה השיא. יחסית לאדם שכל הודעה שניה הצהיר שאנחנו לא מעניינים אותו נראה שההפך הוא הנכון.

אגב עד כמה שאני יודע שיימינג היא לא עבירה פלילית, הוצאת דיבה כן.

ולצערנו זה (עוד) ביטוי לאופן התנהלותו של אדם שחושב שכסף מקנה לו זכויות ופריווילגיות.

• מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

לא, אם יש אישה בת 96, לא משנה עם איזה מחלת רקע, נדבקה בקורונה, אז החוצפה זה לטעון שמה שהרג אותה זה המחלות רקע, אלה שהיא חיה איתן כבר כמה שנים במקרה הטוב.

וחוצפת על זה שמי שטוען את זה לא יודע להבדיל בין לבלב לכבד. העיקר מביא טענות רפואיות.

מה אתה אומר

נתנו לדודה שלי 3 חודשים לחיות עם סרטן עור שהתפשט בגוף

בקושי החזיקה חודש וחצי

רוב החולי קורונה האלה הם אנשים שהתאריך שלהם כבר רשום ועם או בלי קורונה לא היו מחזיקים עוד הרבה זמן

מדובר על אנשים שגוססים, לא על אנשים שיש להם איזה סרטן קל שאפשר לטפל בו

לפני 15 דקות, Blaz00r כתב:

חחחחחחח וואו זה השיא. יחסית לאדם שכל הודעה שניה הצהיר שאנחנו לא מעניינים אותו נראה שההפך הוא הנכון.

אגב עד כמה שאני יודע שיימינג היא לא עבירה פלילית, הוצאת דיבה כן.

ולצערנו זה (עוד) ביטוי לאופן התנהלותו של אדם שחושב שכסף מקנה לו זכויות ופריווילגיות.

לא אמרתי שאף אחד מעניין או לא מעניין אותי

את העניין איתו נשאיר לבית משפט

לפני 29 דקות, m3x7r3m3 כתב:

א. מי הבטיח לך מוות שחור ועשרות אלפי מתים?

ב. מכולם לבן כזבית אתה מקשיב? באמת?

ג. אם החולה מת ממחלת הרקע (שהיא הייתה ברקע), למה הוא לא מת ממנה קודם? הרי הקורונה לא הביאה לו את מחלות הרקע לא?

ד. יש מצב שעושים עליך סיבוב, אם תפעיל חשיבה ביקורתית, אז הלסים לא יעשו עליך סיבוב.

ואם אמרו למשפחה שלו שנשאר לו 60 יום והוא קיבל קורונה ביום ה 25 זה משנה ?

בשביל זה לא עוצרים את המדינה

פורסם (נערך)

כאמור, אתה גם חושב שאתה רופא, וגם אלוהים ביחד.

ומשום מה לא נראה לי שרופא אמר שלדודה שלך יש בדיוק 3 חודשים לחיות... אבל כרגיל אתה חושב שאפשר להכניס את המצב הרפואי לאיזה משוואה ולקבל תאריך מוות מדויק.

עוד קצת על הידע הרפואי המדהים שלך, מחלת רקע זה למשל סכרת, סבא שלי בן 82, כבר בערך 40 שנה עם סכרת. מחלת רקע כן? 40 שנה.

לפי הידע המוגבל שלך אם חו"ח הוא היה נדבק בקורונה ונפטר הוא היה נפטר מהסכרת, אותה סכרת שאיתה הוא חי 40 שנה.

עוד מחלת רקע זה למשל עבר של התקף לב, היה התקף לב, עבר, מטופלים בכדורים, מדללי דם וכו'. נחשב מחלת רקע.

בקיצור תישאר בפינה של הדברים שאתה מבין בהם, רפואה זה לא בשבילך.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • מעניין 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בקיצור יש לך Nouveau-riche-o-meter.

אבל אתה יודע שזה אוכלוסיה ספציפית, זה לא כל העשירים כאלה.

סתם לדוגמה:

אתה חושב שבנאדם שיש לו כסף צריך לבוא אלייך ולהחנות את המרצדס על הכניסה כדי שתראה

ולשבת לך במשרד עם רולקס וצמיד יהלומים ולהגיד לך יש לי כסף תן לי מחיר פי 20 יותר  מלקוח רגיל באתי לפה בשביל שתתפור אותי

הרבה אנשים מלאים בכסף מסתובבים עם טי שירט פשוטה שחורה ומדברים כמוני כמוך

התפקיד שלך להבין מה הבנאדם יכול לשלם בלי כל ההצגה הזאת

מצד שני

יכול לשבת לך בנאדם ולספר לך אני מכיר את זה וההוא ויהיו אצלי בחתונה זה וזה וזה ואני רוצה שתהיה נוכח בעצמך באירוע שלי וסיפורים שעושים לי כאבי ראש וגורמים לי להגיד לו הכל טוב הבנתי אותך שים נקודה, אני לא פנוי באירוע שלך אי אפשר לשריין אותי

כי ברור לי שזה לא אירוע שאני מוכן להתחייב לשריין אותי ספציפית לעוד שנה בשבילו.

לעומת לקוח אחר שבקושי מוציא מילה, רק אומר לי הייתי באירוע של 1 2 3  ואני כבר יודע שאם אני לא משריין את עצמי ונמצא לו באירוע מהבוקר עד שהכל נגמר יהיה לי בעיה, וכן על הדרך זה גם לקוח שישלם כל מה שנבקש בלי להתווכח בכלל

לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כאמור, אתה גם חושב שאתה רופא, וגם אלוהים ביחד.

ומשום מה לא נראה לי שרופא אמר שלדודה שלך יש בדיוק 3 חודשים לחיות... אבל כרגיל אתה חושב שאפשר להכניס את המצב הרפואי לאיזה משוואה ולקבל תאריך מוות מדויק.

עוד קצת על הידע הרפואי המדהים שלך, מחלת רקע זה למשל סכרת, סבא שלי בן 82, כבר בערך 40 שנה עם סכרת. מחלת רקע כן? 40 שנה.

לפי הידע המוגבל שלך אם חו"ח הוא היה נדבק בקורונה ונפטר הוא היה נפטר מהסכרת, אותה סכרת שאיתה הוא חי 40 שנה.

עוד מחלת רקע זה למשל עבר של התקף לב, היה התקף לב, עבר, מטופלים בכדורים, מדללי דם וכו'. נחשב מחלת רקע.

בקיצור תישאר בפינה של הדברים שאתה מבין בהם, רפואה זה לא בשבילך.

אתה בוחר להתקע על סכרת

בזמן שהמון רופאים שנחשפים לחולים האלה אמרו שמדובר בחולי סרטן, באנשים שגססו או הונשמו עוד לפני שנדבקו בכלל

נוח לך להגיד שלכולם הייתה איזה מחלה קטנה שאפשר לחיות איתה עוד 40 שנה

נוח לך להסתכל על אישה שהגיעה לגיל 96 (והגיל הממוצע של התמותה כאן 82 או 81) ולהגיד לי "כל החיים עוד לפניה)

לבריאות 

כשסבא שלי היה בן 92 הוא לא היה מזהה אותי בכלל ובקושי הצליח לצאת מהבית לחצר שלו לנשום

כל היום ישב חנוק בבית וסבל מהחיים

אם אתה חושב שבגלל מקרים כאלה צריך להרוס את המדינה אשרייך

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל כרגיל אתה חושב שאפשר להכניס את המצב הרפואי לאיזה משוואה ולקבל תאריך מוות מדויק.

'שמע הקלאץ שלך גבוה, עוד 4-5 חודשים צריך להגיע להחליף'

גם זה לא היה מדויק, נסעתי ככה עוד שנתיים עם אותו קלאץ.

פורסם
לפני 43 דקות, korola כתב:

אחרי כמעט 1000 עמודים עדיין לא הבנתם שהוא לא צריך לקוחות עם חשבונות בנק עמוקים.

דווקא את אלו הוא קולט ישר ומצליח לנפנף תוך שניות.

הוא צריך את אלו שאוהבים לעשות רושם, אלו שיכולים לבכות לאבא... לשנורר עוד מההורים או למשכן את העתיד שלהם.

בוא נתחיל בזה שאני נהנה בכל אירוע גדול שיש בו אווירה

מבטיח לך ובלי ציניות להזמין אותך לאחד כזה כשהכל יגמר ותבין  שגם אתה שלא מתחבר לקהל שם תהנה

אני נהנה שם בלי שום קשר לאיזה צק הלקוח הזה נתן לי. הצק זה חלק מהעבודה וגם הוא חשוב אבל זה לא הכל. צריך גם להנות. אם אתה לא נהנה אתה לא יכול לעבוד יום יומיים ברצף על אירוע אתה תתאבד בסוף

חלק גדול מהלקוחות שלי לא צריכים את ההורים

יש להם את הכסף שלהם והעסקים שלהם בזכות עצמם ובהרבה מקרים בכלל לא מעניין אותי מי הבנאדם ומה הוא עושה. אני לא מתחתן איתו

לפני 48 דקות, korola כתב:

לדעתי בזה אתה מלך,  יש לך את האמת שלך, אתה מאמין בה ומצליח לשדר אותה ללקוחות שלך.

יש לי שברולט טרווארס, מידי פעם אנשים מתעניינים על הרכב, מי שישר שואל כמה דלק הרכב אוכל, אני ישר עונה.

אם זאת השאלה הראשונה שלך אז תעבור הלאה.. רכב אמריקאי לא מתאים למי שחושש מעלות הדלק. 

עוד פעם

יש לקוחות שאני מדבר איתם בטלפון או מגיעים למשרד ואני מעביר את הפגישה למי שיותר רלוונטי

או יושב איתם בעצמי ויודע לא להציע להם מה שאני מציע ללקוח אחר

זה לא משהו שאפשר ללמוד בקורס ביוטיוב זה משהו שאתה נולד איתו או שלא. לא כל אחד אוהב ומתחבר למכירות, לא לכל אחד יש סבלנות לזה

זה משהו שתמיד הייתי טוב בו וידעתי לעשות. יש דברים שאני פחות טוב בהם וזה סבלנות ופתיל קצר והשלמתי עם זה שנפנפתי הרבה אנשים בגלל שלא היה לי סבלנות אליהם. פחות כסף אבל פחות כאבי ראש

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Transporter כתב:

אתה חושב שבנאדם שיש לו כסף צריך לבוא אלייך ולהחנות את המרצדס על הכניסה כדי שתראה

ולשבת לך במשרד עם רולקס וצמיד יהלומים ולהגיד לך יש לי כסף תן לי מחיר פי 20 יותר  מלקוח רגיל באתי לפה בשביל שתתפור אותי

הרבה אנשים מלאים בכסף מסתובבים עם טי שירט פשוטה שחורה ומדברים כמוני כמוך

התפקיד שלך להבין מה הבנאדם יכול לשלם בלי כל ההצגה הזאת

בדיוק הפוך וזה מה שאתה לא מבין.

אבל נוטפת ממך הנובורישיות. ואתה מחפש נובורישים כמוך.

אתה בוחר להתקע על סכרת

בזמן שהמון רופאים שנחשפים לחולים האלה אמרו שמדובר בחולי סרטן, באנשים שגססו או הונשמו עוד לפני שנדבקו בכלל

נוח לך להגיד שלכולם הייתה איזה מחלה קטנה שאפשר לחיות איתה עוד 40 שנה

סכרת זו מחלת הרקע הכי נפוצה בישראל, מדברים על קרוב ל-10% מהאוכלוסיה שחולה בסכרת.

רוצה לנחש כמה אחוז מהאוכלוסיה חולה בסרטן?

אגב למה רק מי שעם סרטן פעיל? בקבוצת הסיכון גם מי שהחלים כבר מסרטן!

נוח לך להסתכל על אישה שהגיעה לגיל 96 (והגיל הממוצע של התמותה כאן 82 או 81) ולהגיד לי "כל החיים עוד לפניה)

לבריאות 

בניגוד אליך זה לא ממקומי או מסמכותי להגיד שהיא צריכה למות היום או מחר.

זה ההבדל בין מי שיש לו תסביך אלוהים ומי שאין לו.

כשסבא שלי היה בן 92 הוא לא היה מזהה אותי בכלל ובקושי הצליח לצאת מהבית לחצר שלו לנשום

כל היום ישב חנוק בבית וסבל מהחיים

אם אתה חושב שבגלל מקרים כאלה צריך להרוס את המדינה אשרייך

אז סבא שלך מייצג את כל מי שמעל גיל 60? כולם ללא יוצא מן הכלל?

ולפי דעתך אם אין אירועים המוניים ואירועי תרבות זה להרוס את המדינה? תהנה. מבחינתי זה לא להרוס את המדינה.

מזל שלא מנהלים מדינה לפי האנקדוטות שלך.

לפני 10 דקות, EliC25 כתב:

'שמע הקלאץ שלך גבוה, עוד 4-5 חודשים צריך להגיע להחליף'

גם זה לא היה מדויק, נסעתי ככה עוד שנתיים עם אותו קלאץ.

וזה עוד קל לראות, כמו לראות כמה נשאר מהרפידות בלמים.

אבל לך תנחש על בסיס הצילומים של הגברת כמה זמן נשאר לה לחיות.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בדיוק הפוך וזה מה שאתה לא מבין.

אבל נוטפת ממך הנובורישיות. ואתה מחפש נובורישים כמוך.

ההפך

כתבתי לך מאוד ברור את כל הסיטאציות האפשריות

אתה מחליט להכניס לי מילים לפה וחושב שאני צריך שהלקוח ישב מולי ויראה לי את המפתחות של המרצדס בשביל לדעת שיש לו כסף

אני יכול בשיחת טלפון לדעת אם זה בנאדם שרוצה להשקיע או לא, ו ב 5 דקות שהוא יושב אצלי אני יודע להגיד לך בודאות. תמיד יש סטייה קטנה של אחוזים בודדים, אבל מזה לא מתעשרים או מפסידים מאות אלפי שקלים בשנה.

"להסתכל איזה שעון יש לו" זה תאוריות של קורס מכירות חינמי ביוטיוב

יש עניין של דיבור שאתה מכיר ומבין בין השורות מי הבנאדם ומה אפשר להציע לו

היו לי אנשים שבסגירת חשבון הייתי מסוקרן וחייב לשאול אותם מה הם עושים בחיים והחתן אמר לי שום דבר כרגע לא עובד והיה ברור לי שזה שקר. אלה בדיוק האנשים שיש להם כסף בלי הגבלה

לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז סבא שלך מייצג את כל מי שמעל גיל 60? כולם ללא יוצא מן הכלל?

ולפי דעתך אם אין אירועים המוניים ואירועי תרבות זה להרוס את המדינה? תהנה. מבחינתי זה לא להרוס את המדינה.

לא

אבל כל הרופאים שמתראיינים ואומרים שחלק גדול מהמתים הם אנשים שגססו או הונשמו בלי קשר לקורונה, לא מכירים את סבא שלי  או אותי ואומרים לבד את הדברים האלה.

יש פה מליון מובטלים ואם אני מבין נכון אולי עשירית מהם קשורים לחתום האירועים והתרבות

אז  כנראה שעוד כמה תחומים נהרסים בדרך

וסתם בשביל הפרוטוקול אירועים מתקיימים בתקופה הזאת בלי שום בעיה

פשוט אין שום אכיפה ושום הקפדה על שום דבר.

אתמול אישרו פתיחת מופעי תרבות

וכמו שהבטחתי כבר השבוע נפתחים אולמות עם רישיון מסעדה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 8 דקות, Transporter כתב:

ההפך

כתבתי לך מאוד ברור את כל הסיטאציות האפשריות

אתה מחליט להכניס לי מילים לפה וחושב שאני צריך שהלקוח ישב מולי ויראה לי את המפתחות של המרצדס בשביל לדעת שיש לו כסף

אני יכול בשיחת טלפון לדעת אם זה בנאדם שרוצה להשקיע או לא, ו ב 5 דקות שהוא יושב אצלי אני יודע להגיד לך בודאות. תמיד יש סטייה קטנה של אחוזים בודדים, אבל מזה לא מתעשרים או מפסידים מאות אלפי שקלים בשנה.

"להסתכל איזה שעון יש לו" זה תאוריות של קורס מכירות חינמי ביוטיוב

יש עניין של דיבור שאתה מכיר ומבין בין השורות מי הבנאדם ומה אפשר להציע לו

היו לי אנשים שבסגירת חשבון הייתי מסוקרן וחייב לשאול אותם מה הם עושים בחיים והחתן אמר לי שום דבר כרגע לא עובד והיה ברור לי שזה שקר. אלה בדיוק האנשים שיש להם כסף בלי הגבלה

הציעו לך כבר קורס מודעות עצמית כאן.

אתה יכול לנסות להכחיש, אבל אתה זה שמשדר את חיפוש הנובורישים, ומשעשע שכולם חוץ ממך רואים את זה.

לפני 8 דקות, Transporter כתב:

לא

אבל כל הרופאים שמתראיינים ואומרים שחלק גדול מהמתים הם אנשים שגססו או הונשמו בלי קשר לקורונה, לא מכירים את סבא שלי  או אותי ואומרים לבד את הדברים האלה.

ברור, הרי כל המתים עד היום מהקורונה היו מאושפזים בבתי חולים, הם בכלל לא היו בבתים שלהם, הם גם בטח נדבקו בקורונה בבתי חולים, כל ה-600.

לפני 9 דקות, Transporter כתב:

יש פה מליון מובטלים ואם אני מבין נכון אולי עשירית מהם קשורים לחתום האירועים והתרבות

אז  כנראה שעוד כמה תחומים נהרסים בדרך

ומה נראה לך? שאם אין סגר אין פגיעה בכלכלה? תשאל את שוודיה.

אבל מה הקשר בינך ובין המציאות? זה לא עצר אותך מלפלוט שטויות עד עכשיו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...