Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנסו של כמה אנשים. לא מספיק ולא מספיק קנס. וזה שיש עבריינים לא מכשיר את השרץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 56 דקות, Blaz00r כתב:
לפני 1 שעה, Transporter כתב:

מצחיק שדברתי על זה כאן בתחילת יוני אמרו לי "מה אתה מצפה שיסגרו סופרים"
אז לא חייב לסגור לגמרי
להגביל כמות אנשים לכמות מצחיקה כמו מסעדות ואולמות
50-100 איש על סניף
אבל זה לא מעניין אף אחד
כמו שאף אחד לא טורח להגביל מלונות חס וחלילה

זה לא העניין. אי אפשר לסגור סופרים. כן צריך להפעיל סנקציות כלשהן על בית עסק שבמשך חודשיים כל יום נמצא בו חולה קורונה (ועוד עובדים, לפי שעות השהייה). זה לא הגיוני הדבר הזה.

אבל אני לא כתבתי לסגור אני כתבתי בפירוש להגביל

גם מסעדה שמכניסה 800 איש בסיבובים ביום אי אפשר להגביל ל 20

אבל עובדה שהגבילו

גם אולם אירועים לא כלכלי לפתוח ל 20 , אבל הגבילו

למה לא להגביל סופרים ? סתם כי בא לנו שיהיו כאלה שאפשר להעלים עין וכאלה שלא?

למה לא מגבילים מלונות אחרי כל מה שראו שם ? למה המילה "בתי מלון" לא עולה בועדת קורונה ?

פשוט ככה בלי סיבה

אז נדבקו, אז היו שם חולים מאומתים, אז אנשים יסתובבו בלי מסכה, אז אנשים יעמדו בתור לחדר אוכל אחד על השני

שטויות לא ראינו

לפני 1 דקה, sperial כתב:

קנסו של כמה אנשים. לא מספיק ולא מספיק קנס. וזה שיש עבריינים לא מכשיר את השרץ.

אם זה היה אירוע המוני של חילונים היו נכנסים עם פרשים ומפזרים את האירוע

קנס? 

כל בעל אולם מוכן לקבל היום קנס של 5000 ו 10000 שח

הבעיה זה הרישיון עסק

פורסם

יש לנו כאש ממשלה שזורק * על כל האזרחים ודואג רק לתחת של עצמו. כך נראית המדינה. כרגע הוא רואה צורך בתמיכת החרדים אז לא אכפת לו שכולם ידבקו ויסתמו גם את בתי החולים של קהיר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה בדיוק מה שאני אומר

אתה רוצה לסגור תסגור את הכל

אל תאשר ל 30% מהאנשים לחגוג ול 70% לסבול

זה לא רק חרדים זה גם בעלי מלונות, בעלי רשתות קמעונאות

בעלי מסעדות

לא חסר.

רק בשביל ההבהרה זה באמת לא משנה לי אם נעבוד באוגוסט או לא

ככה או ככה דחיתי 90% מהאירועים

נשארו רק 10% שמתקיימים

ככה או ככה אני מקבל מענק ומשתלם לי לדחות את האירועים במקום לקיים אותם ולהחליף כסף בכסף

וכרגע יותר משתלם לי לשבת בבית להשאר בטווח של פגיעה של 60%, לקבל מענק ובזמן הזה להתעסק בהקמה של העסק החדש

פורסם (נערך)

תעזוב. אני לא דואג לך (אתה כן, ולגמרי בצדק). אני דואג לאזרחי המדינה הזו שצריכים לשלם תמורת הטירוף בכסף ובבריאות.

יש סיבה לחוסר השליטה - יש במדינה הזו משהו שנקרא הנהגה, אבל היא לא באמת מנהיגה, אלא עוסקת בענייניה האישיים ונגררת אחר הקהל.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

הבנו כבר שאתה לא מהתומכים הנלהבים של ראש הממשלה הנוכחי.

אין שום צורך לרשום את זה 3 פעמים ב-3 הודעות עוקבות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא רק שלו אלא את כל מי שמשאיר כאן אדמה חרוכה. תחשוב כמה מיליארדי שקלים נשפכים כאן במקום להגיע לאזרחים.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, sperial כתב:

לא רק שלו אלא את כל מי שמשאיר כאן אדמה חרוכה. תחשוב כמה מיליארדי שקלים נשפכים כאן במקום להגיע לאזרחים.

לאזרחים יגיע יותר אם לא יפזרו מענקים ולא יעלו מיסים אחר כך.

לפני 53 דקות, Transporter כתב:

כנראה שלא הבנת

אני עדיין לא מבין.

כתבת ש:

ציטוט

גם אני לא מתחבק עם אף אחד, למזלי יש לי בת זוג אז אין שוק אצלי בדירה

מארח אצלי בדירה ומשתדלים לשבת במרפסת ולא קרובים מדי

אבל כן הולך לנאמוס, סיטארה, חוף מציצים (באמצע שבוע) ומקומות שאפשר להגיע מאוחר כשיותר ריק

אבל בגלל שיש אוכלוסיות בישראל שעושות שכונה, המסקנה שלך היא שצריך שיוויון ובעצם לפתוח את הכל?

בוא נעשה תרגיל קטן ברדוקציה:

אני חושב שרוכבי קורקינטים לא נענשים על השכונה שהם עושים בכבישים. אני מאמין בשוויון. אזי מגיע לי שיתנו לי לעבור באדום.

אני עושה את זה נכון?

כאילו, ברצינות.. המסקנה צריכה להיות שצריך אכיפה יותר נוקשה (וגם להבין למה ואיפה צריך אותה - לצורך העניין, כנראה שללכת עם מסיכה ברחוב זה מיותר). לא שאם החרדים עושים מה שבא להם, ואולי גם בבתי מלון באילת עושים שכונה, אז אין ערך למגבלות. אם אתה בעצמך נזהר לא להדבק, אז איך זה שאתה לא מגיע למסקנה שדווקא צריך להקשיח את הכל?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

יבגני - יגיע לאזרחים זה לאו דווקא מענקים. זה גם תשתיות, שירות לאזרח וכו'.

פורסם

אתה מוותר על סבסוד הלימודים שלך?

פורסם
לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

אבל בגלל שיש אוכלוסיות בישראל שעושות שכונה, המסקנה שלך היא שצריך שיוויון ובעצם לפתוח את הכל?

כתבתי גם שצריך לסגור הכל

מה שהממשלה תחליט

העיקר שיהיה שיוויון

מותר 300 איש במסעדה בגלל קומבינה שעשו שם עם ההושבה? אז מותר גם באולם

מותר להעלים עין מבתי מלון ? אז מותר להעלים עין גם מאולמות

מותר לחתן 10,000 חרדים ? אז מותר לחתן 400 חילונים

אם כל זה אסור? אז שלא יהיו חתונות אין בעיה

הכל אחיד

• מעניין 1
פורסם

טרנספורטר,
בקיצור, או ניו זילנד או שוודיה.
יש לי הרגשה שבניו זילנד לראשת הממשלה היתה יד חופשית לסגור את הכל הרמטית, בלי קבוצות לחץ פוליטי למיניהם , גם אזרחים יותר ממושמעים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

התחזית שלי היתה שיהיה צורך בסגר כה או אחר.

מה שלא חזיתי היה שהפוליטיקה תערער הכל כל כך מהר. האינטרסים האישיים והסקטוריאליים גוברים על האינטרסים הלאומיים.

את ההתנהלות של אותה חסידות שארגנה את הקפסולות הפתוחות אני בכלל לא מצליח להבין. קשה לי להאמין שחצי שנה בתוך המגיפה ועדיין המנהיגים והקהל כל כך מנותקים.

• תוכן חדש...