Jump to content

Transporter

  • פרסום הודעות

    1,428
  • תאריך הצטרפות

  • פעילות אחרונה

  • ימים ב"תורמים ביותר"

    3

Transporter שיחק אותה בתאריך אוקטובר 7

התכנים של Transporter היו האהובים ביותר!

מוניטין

276 טוב

אודות Transporter

צפיות אחרונות בפרופיל

7,719 צפו בפרופיל
  1. זה בחירה שלך אם לשלם יותר על בשר יותר טוב וטעים בינתיים הצעת לו לאכול קבבים במקום אנטריקוט
  2. קודם כל בניגוד לזה שפתח את הפוסט אני יודע מה אני מקבל מהקצב. אם בקשתי דנבר והוא נותן לי משהו אחר אני אדע אם בקשתי צלעות טלה והוא נותן לי טי בון (הרבה עושים) אני יודע ישר מי שלא מבין בבשר יפול בזה וזה קורה הרבה. חוץ מזה כשאני רואה נתח אני מסתכל על שיוש, יישון כותב הפוסט כנראה לא יודע איך נתח משויש אמור להראות. כי גם שיוש זה לא שחור ולבן ויש כל מיני רמות שיוש מעבר לזה יש גם נתחים משוישים \ מוזרקים \ או סתם בשר שנראה סבבה והוא על הפנים (בכל מיני רשתות קמעונאות) מי שיודע להתעסק קצת יכול לעשות בריין ואולי קצת לשפר את הבשר, אבל בסופו של דבר החומר
  3. אני לא יודע איפה אתה נמצא ואיפה אתה מסתובב הייתי במוסך והעובדים שם לא שמים מסכות אבל אתה כלקוח לא אמור להגיע לאיזור שלהם. הם עובדים יחסית לבד בינם לבין עצמם ולקוחות לא אמורים להכנס לשטח שלהם בלי קשר לקורונה אתה רוצה לקחת דוגמאות כאלה ולספר לי שבאוכלוסיה הכללית יש כל כך הרבה אנשים שמסתובבים בלי מסכה, זה שקר אתה רוצה לספר לי שאצל יהודים חילונים עושים חתונות של 1000 איש, גם זה שקר כל הטענות על חתונות מדברות על מגזר אחד ספציפי שגם לא שומר על ההנחיות וגם עושה אירועים מאוד גדולים שלפעמים נמשכים יותר מיום אחד אין לזה שום קשר בשום צורה למגזר היהודי חילוני
  4. תשמע, אין לי בעיה שתספר פה סיפורים על קורונה ותרופות שאף אחד לא יודע מה נכון ומה לא אבל אל תבוא ללמד אותי על התחום שאני חי בו מאז שאני מכיר את עצמי אף בעל אולם שמכיל 300+ לא יפתח אולם ויחזיר עובדים מחלת בשביל 40 איש ואני לא מבין מה אתה מנסה לשכנע אותנו? בעלי חנויות שקיבלו אישור כחוק לעבוד לא מצליחים להחזיר עובדים מחלת אז בעל אולם יחזיר בשביל אירוע של 40 איש שהוא יכול להפסיד בו כסף? בכל מקרה אנשים מוכנים לשלם כל מחיר בשביל חתונה של 300 איש היום בדיוק כמו שאנשים מוכנים להצטופף כמה שעות בתור לחנות וכמו שאנשים מוכנים לשבת בטיסה חנוקה ועוד אלף דוגמאות
  5. אני לא צריך שיגידו לי קניתי נתחים מאוד יקרים בקצביות אחרות ולא חזרתי לשם כי היה מגעיל לא הבנתי איך מוכרים נתחים כאלה במחיר כלכך יקר במשך תקופה ארוכה היה לי בנאדם שמביא לי כל שבוע משלוחים מקצביה במבשרת שגם מחזיקה נתחים כאלה. כל אנטריקוט מושלם. אין מילה אחרת בתקופות שהוא לא יכל להביא לי חפשתי פתרון עד שחבר אמר לי לנסות את איציק..ניסיתי ומאז התמכרתי אתה רוצה לחשוב שזה קשור למחיר- לבריאות יש קצביות אחרות שלא נגיד את השמות שלהן שמוכרות מחירים דומים בשרים לא אכילים. ניסיתי התאכזבתי מחקתי מהרשימה אין שום קשר בין הבשר של איציק במסעדה לאיטליז.
  6. כן ראיתי הוא מבקש לאכול בשר ואתה מעניש אותו ואומר לו תאכל קציצות כי אתה לא מבין בבשר יכלת להציע לו פשוט לנגב חומוס אז הפתרון שלי היה פשוט לקנות נתח שקשה מאוד להרוס אותו. כי הנתוני פתיחה שלו הרבה יותר טובים מאחרים
  7. חבל שאתה לא קורא. הוא כתב בפירוש שהוא לא מבין גדול בבשר אז כן . הוא כנראה לא יודע איך צריך להראות נתח טוב הוא כנראה לא יודע להכין בשר ברמה גבוהה וכנראה אם יקבל נתח פח, הוא יאשים את עצמו ששרף אותו (גם אם בכלל לא שרף) וכו' ד"א לא כל מי שיש לו מצלמה טובה ובוצ'ר "יודע להכין בשר" אפילו שלדעתך שאת לא עבודה מסובכת
  8. ואם אתה רוצה נתח באמת טוב ולא יקר כבר תקופה אני מכין ספריבס טלה (טרי!) על שיפודים עושה אותו בערך עד 75 בפנים וצריבה חזקה בחוץ עם ראב טוב והרבה תיבול אחד הנתחים הטובים למנה ראשונה. כמעט מגיע לרמה של אנטריקוט 60 שקל לקילו
  9. מי שלא יודע להתעסק במנגל ויוצא לו בשר שרוף כנראה לעולם לא ידע אם הנתח אשם או הוא יצא לי להתקל בנתחים שלא משנה מי יכין אותם הם פשוט לא אכילים. שוברי שיניים בגלל זה אמרתי שואגיו סלחן קשה להרוס אותו.
  10. תעזוב את הפילוסופיה. תלך פעם אחת ותנסה במקרה הרע בזבזת 150 שקל על נתח שלא עפת עליו וכנראה תקבל זיכוי במקרה הטוב תראה שיש נתחים כלכך טובים שפעם בשנה ביומולדת אתה יכול לקנות אותם אף אחד לא אמר שאתה צריך לקנות את כל הסטוק שלו בשביל זה יש מדחום...
  11. מי שלא מבין בבשר לא יודע הוא יאשים את עצמו שלא הכין את הבשר נכון, שהוא שרף אותו ובכלל זה הבשר צמיגי, הוא לא יבין שגם אם הוא היה עושה הכל לפי הספר הבשר היה צמיגי הוא יאשים את עצמו שהרשת הייתה קרובה מדי, שהפחמים היו חמים מדי או קרים מדי או שהסכין לא מספיק חדה בשורה התחתונה מסביר לך שראיתי אנשים שקנו נתח, שמה שהם תיארו שהם ביקשו זה בכלל לא הנתח שהם קיבלו למה זה קרה? לא יודע אולי אורי גלר עשה קסם והנתח התחלף בדרך. אבל זה קרה יש אנשים שלא מבינים מה זה לקוח קבוע ומרוצה אז עובדים עליו ויש כאלה שהמוצרים שלהם פשוט לא טובים. זה יכול לקרות. גם בתחום
  12. קודם כל שלחו אותי בחיים לקצביות הזויות. למה? כי לכל אחד יש טעם אחר מה שטעים לך לא טעים לי, ומה ששווה לי 350 לקילו מבחינתך יקר מדי כשהייתי בצבא הייתי אוכל בשקם סטייק שעלה איזה 5 שקל לקילו היום לא הייתי נוגע בדבר כזה טעם זה דבר שמשתפר עם השנים ולא לכולם יש אותו טעם. אני יכול רק להמליץ לך ללכת פעם אחת לאיציק, לשלם עוד כמה שקלים ולקנות נתח אחד וואגיו . תכין אותו כמו שצריך ותספר לי איך היה
  13. עוד פעם אפשר לשאול את זה על כל דבר אתה תחזור טוב לטכנאי שתיקן לך את המכונת כביסה ודחף לך חלקים? אתה תחזור שוב לחנות טקסטיל שמכרה לך בדים פי 4 יותר מהמחיר כי ראתה שאתה לא מכיר מחירים? אתה תחזור, כי אתה לא יודע שעבדו עלייך קצב שמחזיק נתחים לא משויישים, מגעילים, ימכור לך אותם כי זה מה שיש לו . הוא לא יגיד לך תלך מפה הבשר על הפנים (למרות שיש כמה בודדים שעושים אתזה ואני מחזיק מהם) מעבר לזה קצב שיש לו כמה נתחים אש והוא קצר בהם, יעדיף לדחוף לך נתח פחות טוב ולתת אותם ללקוחות קבועים כמוני שקונים כמה פעמים בשבוע זה ברור. חוץ מזה ב
  14. מסכים איתך ש 120 זה זול איך הטעם אני לא יודע עד שלא טעמתי אני כבר שנים לא טעמתי בישראל אנטריקוט טוב, רך, עשיר בטעמים ב 120 לקילו. גם לא ב 150 לגבי איציק את התמונה אני צילמתי וכל פעם כשאני שם יש בדיוק אותם נתחים. בגלל זה אני חוזר אליו אני לא קונה אצל קצב שכל קניה אצלו זה הימור כמו שכתבתי פה למעלה. תלך לשם. תגיד לו שאתה פעם ראשונה אצלו ותראה שהוא יבטיח לך שאם אתה לא תעוף לשמיים מהנתח אתה יכול לחזור אליו לקבל זיכוי אני מבטיח לך שזה בכלל לא בכיוון של הנתח שצילמת פה. כמו שאמרתי: קניתי בעבר סטייק שנראה כמו שלך באיזור בית דגן, עלה לי 150-170 לקילו
  15. אם אתה מזכיר בלי הפסקה דברים שלא כתבתי פה בכלל כנראה שכן מציע לך פשוט לחיות עם מה שיש ולא להסתכל על אף אחד
×
×
  • Create New...