Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם תורמים, לא משלמים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני ממש לא מתכחש ורואים את זה בכל מקום.
פשוט יש כאלו שעושים זאת בגלל הבלבול, ויש כאלו שעושים זאת במטרה מכוונת - למשל החתונה של חסידות בעלז, שאחרי החתונה הפומבית הציבו סדרנים בכניסה לאירוע ה״מצומצם״ כדי שלא יכנסו מצלמות, 
הוציאו לינק מאובטח לחסידים שרוצים לצפות באינטרנט, ודרך הלינק הצליחו אנשים להגניב כמה תמונות שמלמדות על הצפיפות הענקית ואי עטיית המסיכה במקום סגור.
יותר מזה, זה מהדהד מהתקשורת ומטה. קח עוד דוגמא, עשו בשישי כתבה על גלידה גולדה
אז האמא הוגת הרעיון (יחד עם בנה) אישה מבוגרת, פוגשת את ארבעת הבנים שלה לצורך הכתבה, כולם עם מסיכה, אבל כולם מורידים אותה לסנטר ואז מביאים לאמא חיבוק ואומרים ״לא התאפקתי״
אחרי זה אומרים לנו שרוב ההדבקה היא בבית...
ואז אומרים לנו שיש צורך במסיכות, רק כדי להבין שבאוויר הפתוח הן לא הכי יעילות, אבל כן במקומות סגורים ואני מסכים עם זה, אבל זה שבאוויר הפתוח נדבקים פחות לא אומר שאפשר לפתוח מנגליאדה על כל הטיילת עם ילדים ומבוגרים וצעירים (משפחה גרעינית) בהקבצות צפופות, אני מבטיח לכם שרוב המשפחות לא שמרו 2 מטר אחת מהשניה.

שים זין על ההנחיות, אבל גם שמים עלינו זין עם ההנחיות.
כשהמדיניות מלמעלה רקובה זה מחלחל לשטח.
זה בדיוק מה שאני כותב פה כבר תקופה
אלה שבאמת מתרחקים ומפחדים וכל 5 דק שמים אלכוגל הם המיעוט
שלא תטעה
גם לי לא בא לשבת במסעדה עם 300 איש עליי..מגעיל אותי..גם בית מלון מגעיל אותי
אבל אני כן חי ועושה דברים אחרים
סופש היינו בטבריה עם סירה של חבר והיה לי חשוב שלא יהיו מליון אנשים אחד על השני...אבל מפה ועד להגיד שעצרתי את החיים זה שקר

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

אם הם לא משלמים תעקל להם את הקצבה של ביטוח לאומי!
ואם הם רוצים שתמצוץ לחתן אז למה הם מתחתנים? נשמע שהחתן Goes both ways.
חוצמזה לא העבירו את החוק נגד צריכת זנות?
בגלל זה הם נקראים ביטוח לאומי והם לא לקוחות שלי
יש מספיק נרקומנים אל תדאג

אנשים שיוצאים לעבוד בשביל לחזור עם 180 שקל נטו
אבל כשאני מחפש עובדים לעסק החדש ומשלם 1000+מעמ אנשים נרתעים שחס וחלילה לא יביישו את עצמם
אבל לעבוד במזומן בשביל להביא הבייתה 180 שקל הם תמיד ילכו

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

אני גם לא רואה את זה הולך ומשתפר
מדברים על לשקם את אמון הציבור ואז נערכת חתונה המונית באישור של מישהו
ו15k אברכים מגיעים לארץ (מנהל רשות ההגירה אמר בטלוויזיה שזו שערוריה בריאותית אם זה יקרה)
אז בטח שהציבור ישים זין בחזרה
פעם הייתי מקפיד על הכל. היום אני מקפיד על לא ללחוץ ידיים, לשמור מרחק, המסיכה? היא קשורה על הזרוע שלי כשאני בחוץ.

אה עוד דוגמא -> הייתי ביום רביעי בערב בחצי חינם ירקונים - אם זו לא מדגרת קורונה אני לא יודע מה כן.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אתה מתכוון חצי חינם שרונים? (חצי חינם ירקונים לא קיים כבר איזה 10 שנים)

במקום יש כבר כמעט חודשיים באופן קבוע חולה כל יום. במשפחה היינו קונים שם קבוע ובחודשים האחרונים לא מתקרבים לשם. קצת מצחיק שעליהם אף אחד לא מדבר אבל מסעדות וכו' סוגרים בלי בעיה (מזכיר - חולה כל יום במשך חודשיים ברציפות!!)

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא ברור למה אנשים עדיין הולכים פיזית לסופרמרקט. אני ממש אהבתי את הטיול השבועי לסופר אבל בעקבות הקורונה מצאתי שזה כ"כ נח שלא צריך לסחוב שום דבר מהאוטו הביתה, שהכל מגיע עד הדלת והשעה וחצי שיועדו לקניות פיזיות מתפנות לעיסוקים אחרים. 

לא חושב שאחזור לבקר בסופר גם אחרי שהמגפה הזאת תעבור, אולי מדי פעם סתם בשביל החוויה החינוכית לילד, שילמד איך האדם הקדמון היה מביא אוכל הביתה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, Transporter כתב:

בגלל זה הם נקראים ביטוח לאומי והם לא לקוחות שלי
יש מספיק נרקומנים אל תדאג

אנשים שיוצאים לעבוד בשביל לחזור עם 180 שקל נטו
אבל כשאני מחפש עובדים לעסק החדש ומשלם 1000+מעמ אנשים נרתעים שחס וחלילה לא יביישו את עצמם
אבל לעבוד במזומן בשביל להביא הבייתה 180 שקל הם תמיד ילכו

חשבתי שכולנו ביטוח לאומי אצלך לא?

לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

לא ברור למה אנשים עדיין הולכים פיזית לסופרמרקט. אני ממש אהבתי את הטיול השבועי לסופר אבל בעקבות הקורונה מצאתי שזה כ"כ נח שלא צריך לסחוב שום דבר מהאוטו הביתה, שהכל מגיע עד הדלת והשעה וחצי שיועדו לקניות פיזיות מתפנות לעיסוקים אחרים. 

לא חושב שאחזור לבקר בסופר גם אחרי שהמגפה הזאת תעבור, אולי מדי פעם סתם בשביל החוויה החינוכית לילד, שילמד איך האדם הקדמון היה מביא אוכל הביתה.

הרוב משלוחים, השלמות אני עושה בשעות מתות, נניח 12-13 ככה, שופרסל בשכונה עם אפליקציה וקופה עצמית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

כחצי שני לפני הקורונה, חדלתי מהקניות הפיזיות. פעם בשבועיים הייתי נוסע לחצי-חינם בחולון (יוצא מוקדם מהעבודה), ותופר את המדפים במהירות- איך הייתי גאה בעצמי שעד 16:00, כבר הייתי בבית בקרית אונו והכל מתוקתק ומסודר במקרר ובארונות. זה לא שלא ניסינו את שופרסל  אונליין, אבל הם היו מזעזעים (לפחות באזור שלנו), תמיד מוצרים חסרים או תחליפיים שאין בינהם קשר. ואז חצי-חינם החלו באונליין שלהם, שהיה מוצלח הרבה יותר (שוב, לפחות באזורנו), ופשוט הפסקתי עם השטות הזו של בזבוז הזמן, דלק והגב שלי.

ומשלוחים נהיו עוד יותר פשוטים כי כל עסק שיש לו שכל עבר לשם (או מציע). אז ירקות? יש ירנן עם פירות מוצלחים מול הגן של הבן. בשר? קצבייה בדיוק באותו מתחם, שניהם שולחים. סופרפארם? כמובן, כולל תרופות, אז גם לא צריך לעמוד בבית מרקחת. אפילו המאפיה ג'ייקובס הפלצנית (אבל טעימה) שולחת. באמת שאין טעם ב"טיולי" הקניות הללו.

פורסם

🤐

אני אוהב את האטליז שלי, לבוא להגיד שלום, לפטפט קצת, אחלה אנשים ואחלה בשר. וירקן נמצא כמה מטרים ממנו (פחות סחבק אבל הסחורה טובה)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

^

אם הייתי גר בהולנד, גם אני הייתי אוהב את הבשרולוג שלי... 😇

אבל אנחנו בישראל, ולטעמי זו מטלה שאם אפשר להמנע ממנה- שחררו אותי. הדבר היחיד הוא שצריך להיות מחושב מספיק כדי שלא יאזלו לך מוצרים תוך כדי תנועה (וזה לא באמת קשה).

פורסם (נערך)

דווקא בהולנד אני לא הולך לאטליז, מתעצל (למרות שיש אטליז סבבה חמש דקות רכיבה ממני). גם השמות פה של החלקים שונים, זה מצריך הרבה יותר מחשבה.

התכוונתי בישראל.

שנים שאני מכיר את הקצב שלי והבנים שלו. כפרה עליו.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, maxcher כתב:

אני גם לא רואה את זה הולך ומשתפר
מדברים על לשקם את אמון הציבור ואז נערכת חתונה המונית באישור של מישהו
ו15k אברכים מגיעים לארץ (מנהל רשות ההגירה אמר בטלוויזיה שזו שערוריה בריאותית אם זה יקרה)
אז בטח שהציבור ישים זין בחזרה
פעם הייתי מקפיד על הכל. היום אני מקפיד על לא ללחוץ ידיים, לשמור מרחק, המסיכה? היא קשורה על הזרוע שלי כשאני בחוץ.

אה עוד דוגמא -> הייתי ביום רביעי בערב בחצי חינם ירקונים - אם זו לא מדגרת קורונה אני לא יודע מה כן.

בדיוק.

גם אני לא מתחבק עם אף אחד, למזלי יש לי בת זוג אז אין שוק אצלי בדירה

מארח אצלי בדירה ומשתדלים לשבת במרפסת ולא קרובים מדי

אבל כן הולך לנאמוס, סיטארה, חוף מציצים (באמצע שבוע) ומקומות שאפשר להגיע מאוחר כשיותר ריק

אם נשים רגע בצד את המלונות והמסעדות שלא מקפידים על שום דבר

מה שהולך ברשתות שיווק זה ביזיון אחד גדול

אז תגיד לי "מה לעשות אנשים חייבים אוכל"

נכון

אבל אפשר להגביל גם אותם לכמות אנשים. למה לא עושים את זה?

זה לא שאנשים ישארו בלי אוכל אם יגבילו את הכמות שם.  אפשר להגיע בשעה יורת מוקדמת, אפשר לקנות במכולת, ב AM PM , YELLOW ועוד מקומות

אבל לאף אחד לא אכפת, כמו שלא אכפת מהחתונה הזאת

שים לב שבתוכניות אירוח מביאים 2-3 אנשים הם יושבים בקושי מטר אחד מהשני. שם אין קורונה?

אבל אסור להעיר חלילה

לפני 1 שעה, m3x7r3m3 כתב:

חשבתי שכולנו ביטוח לאומי אצלך לא?

אם אתה מעיד על עצמך  אתה בטוח יודע יותר טוב ממני לאיזה הגדרה אתה שייך

לא נתווכח על זה

לפני 2 שעות, Blaz00r כתב:

במקום יש כבר כמעט חודשיים באופן קבוע חולה כל יום. במשפחה היינו קונים שם קבוע ובחודשים האחרונים לא מתקרבים לשם. קצת מצחיק שעליהם אף אחד לא מדבר אבל מסעדות וכו' סוגרים בלי בעיה (מזכיר - חולה כל יום במשך חודשיים ברציפות!!)

מצחיק שדברתי על זה כאן בתחילת יוני אמרו לי "מה אתה מצפה שיסגרו סופרים"

אז לא חייב לסגור לגמרי

להגביל כמות אנשים לכמות מצחיקה כמו מסעדות ואולמות

50-100 איש על סניף

אבל זה לא מעניין אף אחד

כמו שאף אחד לא טורח להגביל מלונות חס וחלילה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)

לדעתי יש מגבלה חוקית על מספר האנשים בחנות, אבל בטח לא אוכפים.

אבל בוא ננסה לראות אם הבנתי:

הקורונה זה קשקוש ולא באמת מתים על זה, אבל חתונה של חרדים זה לא בסדר וצריך להגביל את כמות הקונים בסופרים, אבל לפתוח את אולמות האירועים כי רק קמצנים, ביטוח לאומי ו2.5 פחדנים לא יגיעו לחתונה עכשיו, אבל אתה מארח במרפסת והולך רק למקומות מאוד ספציפיים, כי צריך לשמור מרחק.

פספסתי משהו?

סך הכל עושה שכל.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מצחיק שדברתי על זה כאן בתחילת יוני אמרו לי "מה אתה מצפה שיסגרו סופרים"
אז לא חייב לסגור לגמרי
להגביל כמות אנשים לכמות מצחיקה כמו מסעדות ואולמות
50-100 איש על סניף
אבל זה לא מעניין אף אחד
כמו שאף אחד לא טורח להגביל מלונות חס וחלילה
זה לא העניין. אי אפשר לסגור סופרים. כן צריך להפעיל סנקציות כלשהן על בית עסק שבמשך חודשיים כל יום נמצא בו חולה קורונה (ועוד עובדים, לפי שעות השהייה). זה לא הגיוני הדבר הזה.
פורסם
לפני 56 דקות, יבגניפ כתב:

לדעתי יש מגבלה חוקית על מספר האנשים בחנות, אבל בטח לא אוכפים.

אבל בוא ננסה לראות אם הבנתי:

הקורונה זה קשקוש ולא באמת מתים על זה, אבל חתונה של חרדים זה לא בסדר וצריך להגביל את כמות הקונים בסופרים, אבל לפתוח את אולמות האירועים כי רק קמצנים, ביטוח לאומי ו2.5 פחדנים לא יגיעו לחתונה עכשיו, אבל אתה מארח במרפסת והולך רק למקומות מאוד ספציפיים, כי צריך לשמור מרחק.

פספסתי משהו?

סך הכל עושה שכל.

כנראה שלא הבנת

אני אומר שצריך שיוויון

אם מותר ל 10,000 חרדים להתחתן, מותר גם לחילונים

אם סוגרים וקונסים כל מקום שמפר הנחיות, שיסגרו את המלונות והמסעדות

אם עושים ועדה על כל מקום שיש בו עומס של אנשים והדבקות - שיעלו את שופרסל ורמי לוי בועדה

וההפך

אם מותר להכניס 300 איש למסעדה כי יש שם זכוכית 0.5 מ"מ ששמו באקראי פה ושם ומעלימים עין, אז מותר גם להעלים עין בחתונות

אם מלונות מפרים את כל ההנחיות ולא עושים להם כלום, מותר גם לנו להפר קצת את ההנחיות

אבל קיצרנו תהליכים,

אולמות קיבלו רישיון מסעדה

ופשוט מה שעושים במסעדות יעשו באולמות בדיוק.

אני לא אומר שקורונה זה קשקוש אני אומר שזה מסוכן לאוכלוסיות מאוד מסוכנות, ומי שבוחר לפחד מזה זכותו המלאה לא להתחתן, לא ללכת לקניון ולשבת בממ"ד עד שיהיה חיסון

• תוכן חדש...