Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

לא הגיר אותו דבר ולא המנוע אותו דבר...

הבנתי ממך שאתה כן ממליץ על האקסטריל בנזין
תוכל להתייחס במה הוא שונה מהדיזל? זה גיר אחר? ומה לגבי הטורבו?
אני מבין שגירסת הבנזין היא רק מ-2019 ומעלה
והיא עדיין זולה משמעותית מרכבים דומים

פורסם

סתם זורק רעיון,חשבתם עם 5008 דיזל עם מנוע 1.6?? 

יש עכשיו אחת למכירה ביד 2 שעברה 100 אלף ק״מ ב64 אלף ש״ח, זה מה שאני הייתי לוקח אם הייתי פותח השרשור.

רק אומר שאני לא מכיר את הרכב הספציפי ביד 2 ואין לי שום קשר אליו או למי שמוכר אותו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, Jeka88 כתב:

סתם זורק רעיון,חשבתם עם 5008 דיזל עם מנוע 1.6?? 

יש עכשיו אחת למכירה ביד 2 שעברה 100 אלף ק״מ ב64 אלף ש״ח, זה מה שאני הייתי לוקח אם הייתי פותח השרשור.

רק אומר שאני לא מכיר את הרכב הספציפי ביד 2 ואין לי שום קשר אליו או למי שמוכר אותו.

אני מחפש רכב שישמש לטווח של 5+ שנים
ואני לא רואה על הכביש פג'ו בגילאים האלו
לעומת זאת, האקסטרייל יש ביד 2 מ-2015, ועוד לפי הנאמר כאן הם היו הפחות מוצלחים

עריכה אחרונה על ידי פיזיקאי שימושי
פורסם
לפני 8 שעות, zvit כתב:

בתקציב הזה הייתי הולך על הגרנד סניק יש בתקציב גם 2021. למנע ה-1.3 בנזין יש בעיה בבית תרמוסטט, אבל אם מודעים לה ובודקים - לא אמורה להיות בעיה.

אשמח אם תפרט מה בודקים, ואיך?

פורסם
לפני כשעה, פיזיקאי שימושי כתב:

אני מחפש רכב שישמש לטווח של 5+ שנים
ואני לא רואה על הכביש פג'ו בגילאים האלו
לעומת זאת, האקסטרייל יש ביד 2 מ-2015, ועוד לפי הנאמר כאן הם היו הפחות מוצלחים

את ה5008 עם מנועי הדיזל יש לך החל משנת 2017, לדעתי רואים אותם הרבה יותר על הכביש מאשר את האקסטרייל.

מניח שאפשר להוציא סטטיסטיקה של כמה רכבים יש מכל סוג פר זמן.

פורסם
לפני שעה, מחליף רכבים כתב:

אשמח אם תפרט מה בודקים, ואיך?

ראה בשרשור המצ"ב (שם מדובר על רנו קפצ'ור אבל מדובר באותו מנוע בדיוק)

לפני 3 שעות, פיזיקאי שימושי כתב:

הבנתי ממך שאתה כן ממליץ על האקסטריל בנזין
תוכל להתייחס במה הוא שונה מהדיזל? זה גיר אחר? ומה לגבי הטורבו?
אני מבין שגירסת הבנזין היא רק מ-2019 ומעלה
והיא עדיין זולה משמעותית מרכבים דומים

הגירסה הזאת יותר מומלצת מהדיזל, ובתקציב שלך זה הרע במיעוטו. לו אני בצומת הזאת הייתי קונה אאוטלנדר ישן יותר, או מגדיל את התקציב.

כשהבת שלי היתה בצומת הזאת ורצתה לרכוש רכב 7 מקומות ב-60K הכנסתי את היד לכיס ועזרתי לה לרכוש אאוטלנדר מ-2020.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בגרנד סניק מדובר באותו מנוע ואותה בעיה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, zvit כתב:

בגרנד סניק מדובר באותו מנוע ואותה בעיה.

אז צריך להקפיד לעקוב אחרי הנוזל קירור
מעבר לזה על המנוע עצמו קראתי דברים חיוביים
איזו עוד סיבות יש להעדיף אאוטלנדר 2015 על אקסטרייל 2020?

פורסם

אל תסחף.

אי אפשר למצוא אקסטרייל 2020 ב-60K (לפחות לא במצב סביר) ואפשר למצוא אאוטלנדר 2016 אחרי מתיחת הפנים שנכנס בתקציב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בתקציב הזה, האופציה הטובה (וגם 7 מקומות אמיתיים) זה גראנד פיקאסו .2018 -1.6 בנזין. או 2019 -2021 1.5 דיזל (לוודא שהוחלפה שרשרת טיימינג ל8 ממ)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אאוטלנדר ישן יהיה עדיף גם עם 250000 ק"מ. מזדקן יותר טוב משאר המכוניות, ממש בצורה יוצאת דופן, וגם אם תיאורטית תצטרך לתקן משהו זה לא יהיה ברמת המחיר או הסיבוכיות של האופציות האחרות שעלו פה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דיי נו..

במה הוא יהיה עדיף חוץ מאמינות?

אין מה להשוות בין הרכבים בכלל בין אם זה אקסטרייל או ה5008, הם טובים ממנו בהרבה בכל גרסא שתבחרו.

כן יש את המחלות באקסטרייל של צינוא הטורבו אבל זה עלות זניחה ביותר, מסכים שצריך לשים לב לנושא הגיר הרציף אבל יש את אותו הגיר גם באאוטלנדר שגם בו דווחו תקלות.

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, Jeka88 כתב:

דיי נו..

במה הוא יהיה עדיף חוץ מאמינות?

אין מה להשוות בין הרכבים בכלל בין אם זה אקסטרייל או ה5008, הם טובים ממנו בהרבה בכל גרסא שתבחרו.

כן יש את המחלות באקסטרייל של צינוא הטורבו אבל זה עלות זניחה ביותר, מסכים שצריך לשים לב לנושא הגיר הרציף אבל יש את אותו הגיר גם באאוטלנדר שגם בו דווחו תקלות.

האקסטרייל הוא בהחלט הרבה יותר רכב
אבל הנושא של השרשור הוא האמינות שזה מה שמוטל בספק
לאור השם הלא טוב שיש לו לעומת המוניטין של האאוטלנדר
מה שכן, המליצו פה על הבנזין 2019 ומעלה שהם יותר אמינים
(לעומת מה שמקובל לחשוב שמנועי דיזל (2016-2019) הם המוצלחים יותר)

לפני 10 שעות, fatboy1340 כתב:

בתקציב הזה, האופציה הטובה (וגם 7 מקומות אמיתיים) זה גראנד פיקאסו .2018 -1.6 בנזין. או 2019 -2021 1.5 דיזל (לוודא שהוחלפה שרשרת טיימינג ל8 ממ)

בצרפתיות גם אם המנוע והגיר בסדר, ברגע שהן מזדקנות מתחילות להופיע אינסוף תקלות בדברים אחרים חיישנים צינורות ואפי' אלקטרוניקה פשוטה.
לעומתן, הניסאן הוא עדיין יפני, ולמעט גירסאות שקיבלו גיר לא מוצלח וגרמו לפגיעה במוניטין הטוב מהעבר, כל שאר הרכב הוא יפני

ספוילר

לא?

פורסם (נערך)

מציע לך שתחשוב קצת מחוץ לסטיגמות של הישראלי הממוצע.

מבחינתי זה מעולה לי שרוב הישראלים חושבים כמוך כי אני מקבל רכב שלא רואה את אותו האאוטלנדר ממטר גם אם הוא יהיה פחות אמין אני מקבל מוצר הרבה יותר טוב שמחיר נמוך יותר.

אתה נמצא בפורום של חובבי רכבים שיודעים דבר או שניים והיה להם נסיון כזה או אחר שכנראה גדול יותר מהנסיון של ה״ישראלי הממוצע״ שחושב ש״צרפתי או אירופאי זה לא טוב אבל אסיאתי זה אמין״

לכל יצרן יש רכבים טובים יותר וטובים פחות(כן כן גם לאסייתים לא חסרות קונפיגורציות של רכבים פח).

מציע לך לשקול שוב ספציפית את מנוע ה1.6 דיזל/בנזין של פיג׳ו.

לגבי האקסטרייל:

בבנזין המנוע והגיר שם מגיעים ישירות משיתוף פעולה של מרצדס/רנו אז ככה שאם אתה נדבק לסטיגמות אז יש לך מנוע צרפתי שם.

בדיזל 1.6/1.7/2.0 זה מנוע לגמרי של רנו אז גם זה צרפתי בעטיפה יפנית.

אם אתה מסתכל על האקסטרייל אז אתה יכול להסתכל גם על רנו קוליאוס, זה בדיוק אותו הרכב בעטיפה שונה וככל הנראה הרנו תהיה זולה יותר לרכישה בדיוק בגלל הסטיגמות של הישראלי הממוצע.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...