Jump to content

ninimom

  • הודעות

    109
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של ninimom

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

11

מוניטין

  1. היי חברים, אני גם רוצה לקנות פולישר DA ולעשות פוליש לאוטו, אבל מאוד מתלבט אם להמתין לאביב-קיץ כי אם אעשה עכשיו בטח יצטברו נזקים של הגשמים בחורף. מה אתם ממליצים? מחכים לקיץ שאו שעושים פוליש גם בחורף?
  2. היי לכולם היום בבוקר קיבלתי דוח על צרכים שהכלב שלי עשה. בדוח כתוב שהעבירה צולמה ותועדה אבל כשאני נכנס לאתר כדי לצפות בפרטי הדוח אני לא רואה שום תמונה/סרטון.
  3. שמתי לב לרטיבות בגג בצד הנהג, זה גורם לי לחשוד שהניקוז בסאנרוף סתום. כדאי להשתמש בחוט ברזל כדי לנסות לפתוח את הסתימה?
  4. אהלן, אשמח להמלצה על מקום מקצועי שמתעסק באיתור וטיפול בדליפות מים בתוך האוטו. באיזור רחובות נס ציונה ראשון לציון תודה
  5. שלום, התעניינתי באינסיגניה 2019, מנוע 1.5 ליטר טורבו. האם זה אמין? הבנתי שהוא מצויד בגיר אוטומטי פלנטרי שזה כבר פלוס מבחינת אמינות. אשמח לשמוע ממי שמכיר.
  6. הסוזוקי אשם. אבל רואים שהתעסקת בטלפון ולכן לא הגבת בכלל. לדעתי התיעוד הזה לא לגמרי משחק לטובתך.
  7. הבעיה היא שאנשים שקונים מכוניות כאלה בדרך כלל מחליפים תוך שנתיים שלוש אז לא טורחים לשמור. וחבל לקונה הבא.
  8. שלום, רציתי לשאול, Gloria FM30 מתאים להקצפה של רכב שלם? צריך לפמפם הרבה? חשבתי אולי לקנות את ה iK Foam Pro 2 Plus ולחבר אליו קומפרסור קטן שימלא לחץ אוויר במקום לפמפם. עד כמה זה נוח ופרקטי? איזה אופציה עדיפה מבין השניים?
  9. אחרי שיטוט באינטרנט, אני מבין ש 512 לא נתמך במצלמה הזו לכן זה לא אופציה. השאלה היא האם היא תומכת עד 128 או 256, באתר שלהם כתובים דברים שונים לגבי זה.
  10. היי, תודה @ProMeR על התשובה. יש לי שאלה נוספת. DDPAI Z40. שמתי כרטיס זיכרון 64GB ושמתי לב שזה מספיק למספר שעות בודדות ולאחר מכן צילומים מתחילים להימחק. כי המצלמה מצלמת גם בזמן חניה וכבר לא נשאר נפח פנוי. רציתי לשאול איזה נפח של זיכרון כדאי לקנות - 256 יספיקו או שכדאי 512? תודה!
  11. היי, מצלמה של DDPAI, מישהו יודע למה צילום בחניה נשמר לי כקטעים קצרים? עד לפני כמה זמן, זה היה שומר לי סרט אחד ארוך ורציף של כמה שעות… למה זה השתנה?
  12. לא חובה ציפוי נאנו, גם וקס או אוטם צבע נותנים הידרופוביה מעולה
  13. למי שיש מצלמת DDPAI, כמה זמן הצילום בזמן החניה נמשך עד שהיא נכבית?
×
×
  • תוכן חדש...