Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וסליחה מראש אם פרסמתי במקום הלא נכון. 

אני מעוניין לרכוש רכב חדש מיבוא מקביל (אצל יבואן הרשמי מבחר דגמים ורמות גימור פחות מדברות עליי). מצאתי את 2 הסוכנויות odysseycars ו eurodriveשיודעים לתת או מחיר יותר טוב או לייבא דגם שאין אצל יבואן   

העיניין הוא שלא יצא אף פעם לרכוש דרך יבוא מקביל, גם אין לי מישהו שאני מכיר שעשה זאת. אשמח מאוד לשמוע חוויות שלכם או של אנשים שאתם מכירים שעברו תהליך דומה. 

בתושה מראש. 

פורסם
לפני 7 דקות, Moshe c כתב:

מניסיון אישי עם יורו דרייב, מדובר בחברה רצינית שמתנהלת בהתאם. 

לפני 7 דקות, Moshe c כתב:

מניסיון אישי עם יורו דרייב, מדובר בחברה רצינית שמתנהלת בהתאם. 

תודה רבה. האם יצא לך להזמין משהוא שלא מיובא על ידי יבואן רשמי?

פורסם

שני היבואנים הם יבואנים זעירים יורודרייב ייבא מאז 2021 51 מכוניות, אודיסי קארס מתמחה בעיקר בייעוץ לייבוא אישי, והביא כיבואן זעיר מכוניות אחת בלבד. 

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איזה רכב אתה מחפש?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
בתאריך 13.6.2026 בשעה 11:01, AdamZ כתב:

אצל יבואן הרשמי מבחר דגמים ורמות גימור פחות מדברות עליי

תוכל לפרט?

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 3 שעות, AdamZ כתב:

BMW סדרה 2 קופה

הייתי מחפש מכוניות במפרט הנדרש בגרמניה (נגיד מאתר הזה עשיתי סינון של כלי רכב סדרה 2 עד 5000 ק"מ) ונעזר ביועץ ייבוא אישי שגובה עמלה על השירות בלבד, ולא על אולם התצוגה המפונפן שלו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
בתאריך 14.6.2026 בשעה 01:05, zvit כתב:

שני היבואנים הם יבואנים זעירים יורודרייב ייבא מאז 2021 51 מכוניות, אודיסי קארס מתמחה בעיקר בייעוץ לייבוא אישי, והביא כיבואן זעיר מכוניות אחת בלבד. 

יורודרייב הוא אחד מסוכניות המכירה הגדולים בארץ (שאינו יבואן), הוא מוכר רכבים של יבואנים.

בשביל רכבים ספציפיים שלא מגיעים לארץ ביבוא רגיל הוא מחזיק גם יבואן זעיר ולכן בעוד שהוא מוכר בשנה מאות או יותר כלי רכב, הוא ייבא כנראה רק 51 מאז 2021.

דלק רכב קנו את הבעלות.

בקיצור, זה מקום סופר לגיטימי לקנות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...