Jump to content

Mikmik133

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של Mikmik133

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אוקיי אז אבדוק מדריך באינטרנט או משו יש לי את הסוג שמן אבל זה לא הכי ברור ממה שהם רשמו בחשבונית של הטיפול. זה מה שרשום שם: שמן מנוע 20W0 תקן L5 508.00/509VW רשום שם 509 508 לא מבין איזה מהם או שזה אחד כזה?
  2. הנורה נדלקה בנהיגה רגילה, אחרי הבדיקה שהסתכלתי היא נכבתה ,אבל אני עדיין אגש למוסך או משהו אין לי מושג איך למלא מעדיף לא קחת סיכון. הוצאתי את המדיד ניקיתי אותו והכנסתי שוב ואז הסתכלתי (מה שצילמתי) זה נעשה אחרי כמה שעות שהרכב עמד . לא כזה הבנתי מה הכוונה בשמן לשעבר אשמח להסבר. בערך 10 אלף ,עשיתי את הטיפול לפני שנה כמעט.
  3. שמן מנוע 20W0 תקן L5 508.00/509VW זה? בנסיעה, נורה כתומה check oil level היה רשום
  4. כן זה מגיע לאמצע בתמונה מדדי פעמיים, אין לי שמן למלא ואין לי מושג איזה יש שם
  5. שלום לכולם, נדלקה לי נורת שמן היום ובדקתי אותו כמה שעות אחרי שהאוטו עמד וראיתי שרמה באמצע (צירפתי תמונה) האם צריך לדאוג ,ללכת למוסך? זה קרה לי לפני שבוע גם אחרי הבדיקה הנורה כבתה. תודה על כל תשובה.
  6. משתף מנסיון שלי אני קניתי צורה ישנה 2020 עם מנוע 1.5 גם מליסינג כמובן שלקחתי לבדיקה שלי ווידאתי שיתקנו כל דבר עד לקמת הבטריות במפתח,בנוסף עשיתי תיאום ציפיות עם עצמי לגבי כמה יעלו טיפולים וכו' ומחקר איך לנהוג על הרכב ואיך לטפל בו זה אחלה אוטו אני לא יודע לגבי הצורה החדשה אבל שלי ממש מספקת אותי,החדשה פשוט ניראתה לי יותר מדיי מודרנית מתוסבכת עם הידית הילכים המוזרה ובלי בלם יד שמרימים,אז הלכתי על הקודמת עם מבנה יותר מסורתי נגיד ככה.
  7. שלום, אני מעוניין לרכוש רכב פרטי לנסיעה לעבודה בעיקר ושימוש כללי הנסועה היומית צפויה להיות 40-50 קמ בימי השבוע ופחות בסופש נהיגה רגוע 99%,אני מתלבט בין כמה דגמים מה שחשוב לי זה כח כי אני גר בחיפה ויש עליות,ואמינות סבירה, אני מתכנן להשקיע 70-80K,לדגמים יש כמה יתרונות וחסרונות והייתי שמח לקבל ייעוץ. 1.מאזדה 3 מנוע 2.0 שנת2018-2020 - רכב אמין מחזיק מחיר ,ביטוח יקר אבל. 2.ניסאן סנטרה 2021 - נראה טוב יש כח ביטוח זול, הבנתי שאמינות הגיר מוטלת בספק אבל לא מצאתי משהו קונקרטי והייתי מעוניין להבין אם זה נכון או סתם סטיגמה מהדגם הקודם. 3.סקודה אוקטביה 1.5 2019-2020 - DSG7 לא יודע מה מצבו, פעם אחרונה שקראתי בפורום לפני כמה שנים קיבלתי הרגשה לא להתקרב מצד שני מכר נוהג על אחת דומה שקנה מהחברה ואמר שלא היו תקלות. 4.סיויק 1.5 - יש טעם לבדוק? אשמח לשמוע את דעתכם והצעות.
×
×
  • תוכן חדש...