Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לרוע המזל לאחרונה פגעו בי מאחור ורציתי להתייעץ איתכם

נסעתי בכביש עם ארבעה נתיבים בנתיב הימני, נכנס לצומת

ישר ביציאה מהצומת יש נתיב פניה ימינה שנכנס לתוך הנתיב הימיני ביותר (שאני נוסע בו) ולפניו תמרור זכור קדימה.

בעודי בצומת נכנסה משאית לפניה, ובהתחלה היה נראה שהיא עומדת לעצור ולתת זכות קדימה, אז המשכתי לנסוע, בשלב מסויים שמתי לב שהיא ממשיכה להתקדם לאט וכרגע היא כבר חוסמת 20% מהנתיב שלי.

לא ידעתי אם לבלום או לסטות, אז יצא שסטיתי קצת (בפועל הצלחתי לעבור את המשאית) ואז בלמתי (הבלימה לגמרי עד לעמידה שאני כבר עקפתי במטר בערך את המשאית)

אם לא הייתי סוטה ובולם הייתי כנראה נפגע די קשה מהפינה של המשאית.

כרגע שאני 0 קמ״ש מטר אחרי המשאית הרכב שמאחורי לא בולם ופוגע בי מאחורה.

לרכב שמאחורי ביטוח צד ג׳ ומחירון בערך 9,000, שלי 70,000 אם זה משנה

נהג המשאית ברח מהמקום ומצאתי אותו בעזרת המשטרה, אין לו ביטוח אבל יש ח.פ. וטלפון של המנהל

הרכב שמאחורי החליף איתי פרטים אבל לא דיברנו על אשמה באותו רגע.

לדעתי האשמה היא גם של הרכב שמאחורי וגם של המשאית, אני אמנם עצרתי כבר אחרי המשאית ובדיעבד הייתי יכול להמשיך ליסוע אבל זה מה שהגוף שלי עשה בשעת לחץ וטכנית לא היתה פה עבירת תנועה מצדי

גררתי היום את האוטו למוסך (נזק לאחורה ובעיקר לכנף שמאלית אחורית) שלי והזמנתי גם שמאי, יגיע מחר

בגדול הבנתי שקודם אני צריך לתקן את הרכב ושהאופציות שלי הן או לבקש יפה מהביטוח של הצד השני ומהצד השני עצמו לשלם על זה, או לתבוע לבד את הצד השני, או לתבוע את הביטוח שלי ולקוות שיהיה שיבוב מתישהו

בגדול הדבר שאני הכי רוצה להמנע ממנו זו תביעה לעבר הביטוחי, בגלל שיש לי כבר אחת מנובמבר 2023 ואני אוהב עבר נקי להשאיר אופציות לעתיד. 

בכל מקרה לא תהיה לי השתתפות עצמית ועלייה בפרמיה לא משנה לי ככ כי יש לי החזרים

מצד שני, אם אני תובע בעצמי הבנתי שאם אני מפסיד אני לא יכול לתבוע את הביטוח שלי בדיעבד, ובכל מקרה נגיד אם זה אובדן גמור אז אני נאלץ להיפרד מסדר גודל 70,000 למשך שנה וחצי שנתיים עד לסוף המשפט וכו.

מרגיש לי שלתבוע את המשאית קצת יהיה יותר קשה כי אין להם ביטוח וכי לא היה מגע פיזי, אז זה דברים שיגררו למשפטים ארוכים

מה אתם חושבים? סליחה על החפירה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...