Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כביש 40, היום, בסביבות 16:40. אני חולף על פני מחלף שעריה לכיוון נתב"ג, משייט לי בנתיב הימני סביב 100 קמ"ש רגועים.

באופק מנצנצים להם זוג אורות בוהקים. לרגע נדמה לי שאני חולם, אבל אחרי מצמוץ או שניים כדי לוודא שאני לחלוטין ער אני מגלה נהגת בסקודה פאביה זהובה נוסעת ישר לכיווני :shock2:

הסיפור לא ארך יותר מכמה שניות בודדות. לא היה טעם להימין יותר מכפי שכבר הייתי, מכיון שהפוסטמה ממילא היתה בשמאלי (ימני שלה). אחרי שהיא חלפה על פני הצצתי במראה והספקתי לראות מרצדס ספרינטר שהיתה בנתיב השמאלי, מבצעת תמרון התחמקות מרשים מהמטומטמת.

דיווחתי למשטרה. אין לי מושג מה הם יעשו עם זה אבל ניחא.

בכל השטויות והמעשים המטופשים שאי פעם עשיתי במהלך 14 השנים שבהן יש לי רישיון נהיגה, אני חושב שמעולם לא נבהלתי כמו שנבהלתי הפעם, וזה אפילו לא היה באשמתי...

סוף שבוע בטוח ונעים לכולם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באופק מנצנצים להם זוג אורות בוהקים

מי זה מדליק אורות באמצע היום בסקודה פאביה? הרי העומס על המצבר גורם לאלטרנטור להסתובב יותר מהר ולצרוך יותר דלק!!

:lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש אנשים ממש מטורפים על הכביש שאתה לא מבין מה הביא אותם לזה.

אני למשל שבוע שעבר נוסע על כביש 444 מראש העין לכיוון נחשונית בלילה, נהג סמיטריילר מהנתיב הנגדי עוקף בפס לבן מול הפרצוף שלי, ראיתי את המוות מול העיניים שלי.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

אתם רואים כמה חשוב להדליק אורות כדי שיראו אותך מרחוק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
מי זה מדליק אורות באמצע היום בסקודה פאביה? הרי העומס על המצבר גורם לאלטרנטור להסתובב יותר מהר ולצרוך יותר דלק!!

:lol:

זה בסדר - נסיעה נגד כיוון התנועה, נגד כיוון הרוח מבצעת טעינה מפצה.

פורסם

קודם כל פאביה ספורט, ולא פאביה. שנית, צריך להכניס את הרכב הזה לצי של אלביט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כביש 40, היום, בסביבות 16:40. אני חולף על פני מחלף שעריה לכיוון נתב"ג

אני מגלה נהגת בסקודה פאביה זהובה נוסעת ישר לכיווני :shock2:

.

יכול להיות שזו היתה נחיתת אונס של פאביה לאחר טיסה ?

שמת לב אם זו היתה שקודה פאביה 16V SPORT GT-R VR6 SLS BBC CNN 4 MOTION BLUE EFFICIENCY?

יש מצב שזו בכלל היתה אימפרזה טורבו כחולה שעברה בחולון או מרצדס של ערוסי "יש עליה כבוד"?

אה כן, בהחלט חוויה מפחידה!

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם הבנתי אותך אתה אומר שהיא נסעה נגד הכיוון?

זה כביש עם 2 נתינים לאותו כיוון כאילו?

מדובר בדרך בינעירונית עם מעקה הפרדה ושני נתיבים לכל כיוון. אני כאמור נסעתי לכיוון דרום והגברת לצפון. זה היה יכול להיות נפלא, אילולא העובדה שהיא עשתה את זה בנתיב שלי :brickwall:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מדובר בדרך בינעירונית עם מעקה הפרדה ושני נתיבים לכל כיוון. אני כאמור נסעתי לכיוון דרום והגברת לצפון. זה היה יכול להיות נפלא, אילולא העובדה שהיא עשתה את זה בנתיב שלי :brickwall:

עברתי שם שעה אחריך:

פקק - לא היה

ניידת משטרה - גם לא הייתה

אמבולנס - בכלל לא היה

טוסטוס של זק"א - לא היה, אפילו לא קצת

מסקנה: או שהיא עד עכשיו בתוך השיחים שליד תחנת הדלק של "דלק" מגשימים, או שאיכשהו היא עברה :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...