Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה עוד במצב טוב :D

נסיעה לאילת, מונית צהובה של ערבים דוהרת לכיווני במהירות לא חוקית בעליל ומהבהבת לי שאני אזוז...

הנהג המטומטם לא קולט...נאלצתי לבלום חירום ולרדת ל"שוליים".

פחד מוות-והוא עוד צופר לי המניאק!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אלעד:מזל שאין נציגים של "אור ירוק" בפורום,אחרת הם היו בטח אומרים שעוד מצלמות מהירות היו גורמות לנהגת לנהוג בכיוון הנכון..:-D דרך אגב היא גם בטח דיברה בפלא תוך כדי...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

צחקו צחקו, אבל היא עוד תמצא את עצמה מרוחה על איזה רכב ממול.

הבעיה היא שהיא תיקח איתה גם חפים מפשע.

פורסם

האמת היא שאם היה שם גאטסו והיא היתה מפעילה אותו, זה היה יכול להיות מצחיק ברמות. רק תחשוב על החבוב שמפענח את התמונה, שפתאום קולט שהרכב צולם מהחזית :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אשתו של דוד לוי מתקשרת אליו כדי להזהיר אותו שיש מטורף על האיילון אשר נוסע נגד כיוון התנועה... :)

אז הוא עונה לה "מטורף אחד?? אני ספרתי יותר ממאה!!"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אלעד:מזל שאין נציגים של "אור ירוק" בפורום,אחרת הם היו בטח אומרים שעוד מצלמות מהירות היו גורמות לנהגת לנהוג בכיוון הנכון..:-D דרך אגב היא גם בטח דיברה בפלא תוך כדי...

ההיגיון הבריא של המשטרה אומר שאם אתה נוסע נגד כיוון התנועה ומצולם ע"י מצלמת מהירות, אז אתה בעצם נוסע במהירות שלילית, מה שמזכה אותך באופן כללי, ואז ישלח לך הביתה דו"ח זיכוי של 750 שקל, וביטול של 8 נקודות חובה קיימות או שישלחו לך 8 נקודות זכות שמבטלות את נקודות החובה בכל סניף דואר ותלוי בהצגת 8 בולים של 35 אגורות כל אחד, שניתן לרכוש אותם בשלמיה של תחנת המשטרה במצפה רמון בימים ב' + ה' בין השעות 16:00 עד 18:00 ובתנאי שלא חם בחוץ:lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מעניין באמת אם הגסטו בנוי למצב הנוכחי, כלומר: הוא אמור לראות (-100 קמ"ש).

ובכן, יש כאן הצעה לשידרוג של המצלמות הקיימות, שיצלמו גם במקרה ורכב נוסע נגד כיוון התנועה. ע"י הגדרת המצלמה בצורה שתאפשר את זה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
האמת היא שאם היה שם גאטסו והיא היתה מפעילה אותו, זה היה יכול להיות מצחיק ברמות. רק תחשוב על החבוב שמפענח את התמונה, שפתאום קולט שהרכב צולם מהחזית :lol:

לצערי אתה לא רחוק מהמציאות.קיימות במס' מקומות מצומצם בארץ גאטסו דו כיווניות שמצלמות גם חזית.אשמח אם מישהו מהחברים יוכל לשפוך אור על הגאטסו הדו כיווניות..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
מעניין באמת אם הגסטו בנוי למצב הנוכחי, כלומר: הוא אמור לראות (-100 קמ"ש).

ובכן, יש כאן הצעה לשידרוג של המצלמות הקיימות, שיצלמו גם במקרה ורכב נוסע נגד כיוון התנועה. ע"י הגדרת המצלמה בצורה שתאפשר את זה.

בהנחה ומצלמות הגאטסו אינן מתוכננות לכך, האם נהיה המדינה הראשונה בעולם להכניס עדכון תוכנה שכזה? :lol:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מכיר אישית 2 מצלמות חדשות שהציבו השנה על כביש 784, דו סיטרי רגיל, עם פס הפרדה רציף (קו לבן) מכפר מנדא לכיוון צומת מורשת אחת לדרום ואחת לצפון. לא מובן בעליל. מקסימום אפשר לסחוט שם 100 קמ"ש לפני כניסה לעיקול בשני המקרים. הזוי.

פורסם

וואו, מסוכן מאד. איך לעזאזל מגיעים למצב כזה? לא צריך תמרון הזוי כדי לעבור לנתיב נגדי בכביש מהיר עם הפרדה בנויה?

פורסם

אני עובר שם פעם בשבוע- שבועיים ולא מבין מה ההיגיון שלהן. אולי הן ניסיוניות? אולי אמורות לזהות ולצלם גם מעבר על הפס הלבן. אולי ביום שהציבו אותן מתקין המצלמות גם עבר בדיוק על איזה "פס לבן" אחד או שניים?

פורסם
וואו, מסוכן מאד. איך לעזאזל מגיעים למצב כזה? לא צריך תמרון הזוי כדי לעבור לנתיב נגדי בכביש מהיר עם הפרדה בנויה?

בהתחשב בכך שבכביש הזה יש צומת בממוצע כל שניים-שלושה ק"מ, ההימור שלי הוא שהיא פנתה צפונה מאחד הכבישים שמצטלבים עם כביש 40 ופשוט נכנסה לצד הלא נכון של הכביש.

ועדיין - חושרמוטה הזוי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...