Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, llaavvii כתב:

כמעט קניתי לפני כחודש סובארו סולטרה (ביצעתי נסיעת מבחן לא ארוכה),

סה"כ רכב מאובזר היטב, שקט וזריז מאוד!

למיטב זכרוני, הבעיה העיקרית שלו היא זה שהוא לא יודע לבצע נסיעות ארוכות. הטווח מוגבל מדי. 

אי לכך, הוא זוכה להצלחה בתור מונית עירונית בשווקי נישה (כמו נורבגיה) אבל לא ממש מוצא את מקומו בשוק התחרותי של שאר העולם. זה והדגם המקביל של טויוטה הם סוג של 'לצאת ידי חובה' מול תקנות זיהום אוויר ברמת הפורטפוליו של היצרן במינימום טרחה או מאמץ. אני בספק אם הם יהפכו ללהיטי מכירות או ישמרו היטב על ערכם בעתיד. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 שעות, elibaba כתב:

אחד הרכבים המוזרים והנדירים בארץ, וגם בעולם לדעתי

חבל שלא הביאו את הגרסה החזקה לכאן. אם כבר רכב שיש ממנו פרטים בודדים, לפחות שיהיה משהו נחשק.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 שעות, elibaba כתב:

אחד הרכבים המוזרים והנדירים בארץ, וגם בעולם לדעתי.
יש לנו בעבודה מישהו עם סובארו סולטרה (החשמלית) אני אצלם בהזדמנות. מעולם לא ראיתי עוד אחת בישראל חוץ מזו.

אף פעם לא ראיתי פרסום על הסולטרה, אבל אני כן יודע שמכרו אותם מגויילות.

כנראה איזה עודף מלאי עולמי שהתגלגל לסמל"ת כמו שהיה עם צ'מפיון והלאון 1 ליטר לפני שנתיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אכן אחד הדברים שהטרידו אותי בסובארו היה הטווח,

הרכב שבדקתי (2024 יד ראשונה עם 20K וקצת קלומטר) היה טעון מלא והטווח הנראה היה 375 ק"מ, ברור לי שזה כתלות בנסועה האחרונה לפני הטעינה אבל עדיין נראה לי נמוך מידי...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...