Jump to content

אלעד

  • הודעות

    11,679
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי אלעד

  1. זה נופל להגדרה בחוק של רכב מנועי. הוא נהג ברכב מנועי שאין לו רישוי וביטוח חובה, בזמן שהוא עצמו נמצא בפסילה. מהיכן להתחיל קודם?
  2. אם אתה מוכן להצפין קצת מראשל"צ...
  3. אלעד

    אוטומוטור 2016, רשמים?

    גולף, אתה יוצא אחת לשנה לחופשה? אם כן, אז בפעם הבאה תוכל לצאת לחופשה בז'נבה. 504L, RK ואנוכי (ועוד ששה אנשים, מחציתם כותבים די הרבה באתר הזה) ניצלנו את הסופ"ש הראשון של מרץ האחרון לביקור בתערוכת ז'נבה. חזרתי משם עם עודף מ-2,000 ש"ח, וזה כולל את הטיסה, הלינה, אש"ל, שתי כניסות לתערוכה ואפילו מתנות לאישה, לילדה ולהורים. לעניין הדוגמניות, מארגן התערוכה התראיין הבוקר אצל רינה מצליח וחגי גולן ב-103FM. בגדול אני אוהב להאזין לרינה מצליח, אלא שהפעם זאת היתה הדמגוגיה בהתגלמותה.
  4. מאיפה לך הבטחון הזה?!
  5. אכן גישה שירותית מפתיעה ומרעננת. כל שנותר זה רק לקוות שמשהו ממנה ידבוק גם במתחרים של דלק.
  6. תסביר לי בבקשה במה עוזר לי השת"פ של לובינסקי עם הפורום וההשקעה שלהם בו (באיזה אופן בדיוק הם משקיעים?) אם בסופו של דבר כשאני מבקש נסיעת מבחן אני נענה בצורה מחפירה שכזאת? כדי שלא אצטייר כגורם שיש לו משהו נגד לובינסקי לא אציין שמות, אבל כן אומר שאצל כמה וכמה יבואנים נכנסתי לסוכנות מזדמנת ללא כל תאום ומקץ רבע שעה לכל היותר כבר יצאתי לנסיעת מבחן. ותאמין או לא, זה התבצע ללא שת"פ עם הפורום, השקעה בו או כל מילה מכובסת אחרת. אז כמו שאומרת הקלישאה: "אל תקרא לי אחי ואל תשגל את אחותי".
  7. אתה כמובן צודק. הבעיה היא שאחרי שאני קורא פוסט כזה ורואה שלט מאיר עיניים כמו זה שצילמתי, אני מגיע אל הדוכן בידיעה שגג תוך 10-15 דקות אני כבר מוריד בלם יד, בטח לא שיציעו לי להשתתף באיזו הגרלה דמיקולו וישלחו אותי כלאחר יד להירשם לנסיעת מבחן בעיר אחרת. שיהיה להם בהצלחה עם DS.
  8. כשפעם אחת נפתח שרשור עם סיפור על אנשי מכירות עצלנים של לובינסקי - נגיד שזה מקרה. כשפעם שניה נפתח שרשור עם סיפור על אנשי מכירות עצלנים של לובינסקי - נגיד שזה צירוף מקרים. כשזה קורה בפעם השלישית - חביבי, זאת כבר מגמה.
  9. להוריד איזו אפליקציה, להצטלם ואולי לזכות ב-1,000 ש"ח. יתכן שאינני מדייק בפרטים מכיון שההגרלה הזאת עניינה לי בעיקר את החריץ, אבל זה בגדול מה שהצלחתי לקלוט.
  10. בקניון עיר ימים, במתחם DS. רק קח בחשבון שיפנו אותך להירשם בסוכנות בת"א (אבל גם יציעו לך להשתתף בהגרלה).
  11. למיטב זכרוני זה היה הכינוי של ה-911RS.
  12. ישה, היה שם איזה לפטופ. לא בדקתי מה בדיוק הופיע על הצג שלו, אבל כן שמתי לב שהוא העסיק אותם לא מעט.
  13. חוה"מ פסח. מרכזי הקניות, הבילוי ושמורות הטבע עמוסים לעייפה בהמוני בית ישראל שיוצאים לספוג קצת שמש. אין ספק, התקופה הזאת היא הזדמנות פז לעסקים ולמכירות. כנראה שגם בלובינסקי מבינים את זה, לכן הם מיקמו בכניסה לקניון עיר ימים עמדה של DS והביאו שתי מכוניות: אחת חנתה בתוך הקניון ואחת מחוצה לו, צמוד לארומה. ליד המכונית שחנתה בחוץ התנוסס שלט. צילמתי אותו לעיונכם: אז נכנסתי למתחם DS, ניגשתי לנציגה שעמדה שם וביקשתי נסיעת מבחן. בתגובה, היא הציעה לי להירשם לאיזו הגרלה. חזרתי על בקשתי לקבל נסיעת מבחן. היא הפנתה אותי אל נציג בשם יואל שישב בסמוך אליה. ניגשתי אל יואל וביקשתי נסיעת מבחן. יואל השיב לי שכדי לקבל נסיעה עלי להירשם בסוכנות בת"א. הודיתי לו ועזבתי את המקום, לא לפני שהנציגה הציעה לי פעם נוספת להשתתף באיזו הגרלת שקר כלשהו. העיקר שלובינסקי מזמינים את גולשי קארספורום להיכנס לכל סוכנות ולקבל נסיעת מבחן... נ.ב.: ישבתי בארומה במשך יותר משעה, במהלכה הרכב המצולם לא זז אפילו מ"מ ממקום מרבצו.
  14. אני לא מבין משהו - כתבתי בגופן שקוף את הודעתי הקודמת?
  15. מבצע פסח: קנו זוג אחד ב-79 שקלים, קבלו את הזוג השני ב-80 שקלים בלבד! כי משקפיים זה מוצר צריכה בסיסי... המבצע עד גמר המלאי | ללא כפל מבצעים | החברה שומרת לעצמה את הזכות להפסיק את המבצע בכל עת | לא כולל פריטים שבמבצע | ט.ל.ח
  16. אלעד

    איך שוטפים כרובית?

    רק אני אוכל כרובית מקסימום אחרי שטיפה במים זורמים?
  17. כאן איבדת אותי. ראית פעם מהי הפעולה הנדרשת לצורך פירוק פנס האיתות שבכנף? אפילו לא צריך מברג בשביל זה...
  18. באיזה עניין ביקשו לראיין אותך?
  19. אפשר להעתיק לדף A4 את האופן שבו האותיות מסודרות כראוי (מאיביזה אחרת), להדביק עם נייר דבק את האותיות שלך לדף בהתאם לשבלונה שציירת עליו, למרוח עליהן איזה דבק רציני ואז, בעודן דבוקות לדף, להדביק אותן בחזרה על הרכב שלך. הבעיה היחידה בכל הסיפור הזה היא לשמור אותן מפולסות היטב ובמרחק שווה מכל צד של הדלת. לא אמור להיות נורא מסובך אם אתה מודד כמו שצריך. בהצלחה.
  20. אלעד

    מדי ב'

    שניים מרגעי האושר במהלך השירות הצבאי: הרגע שבו הצלחתי להתקמבן על סט מדי ב' חדשים לגמרי, והרגע שבו הצלחתי להתארגן על עוד סט של מדי ב', מה שאיפשר לי להשתחרר ולהשאיר אצלי את הסט שאני יד ראשונה עליו, ושמשמש אותי עד היום במילואים.
  21. פעם היה לי דיון בנושא עם מהנדס הרכב מר דוד נמרי. לטענתו, הדבר שתורם יותר מכל לבלאי של השמן הוא שינויי טמפ', כלומר: כל חימום וקירור של המנוע. מסיבה זו, לטענתו אם הרכב עובר בכל שנה נסועה נמוכה מאוד, אבל בכל פעם הוא מונע לזמן יחסית ארוך (כלומר: יש מעט נסיעות אבל כל נסיעה היא ארוכה יחסית), אזי השמן צובר בלאי נמוך ואין מניעה מהחלפתו גם אחת לשנתיים. זה נכון שגם חימצון פוגע ביעילותו של השמן, אולם לדברי נמרי השפעתם של שינויי טמפ' על תוחלת חייו גבוהה יותר.
  22. אחלה דמגוגיה. אור ירוק גאים בך.
  23. כאשר מישהו חולה או סתם לא מרגיש טוב: "הוא פצוע קשה, לא יודעים מה יש לו!"
  24. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?429384
  25. אלעד

    בחירת תפקיד לצבא

    המלצות לתפקידים מעניינים יש בלי סוף, השאלה מה מהן בכלל רלבנטית אליך ולנתונים שלך. במקום זה, פשוט כתוב פה מה מופיע במנילה שלך ומתוך זה נוכל להמליץ לך על דברים שבאמת רלבנטיים אליך.
×
×
  • תוכן חדש...