Jump to content

Cuore Sportivo

  • הודעות

    5,249
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי Cuore Sportivo

  1. ממליץ על זהב
  2. תתחדש יא אפס
  3. הונדה סיוויק - בקרת השיוט האדפטיבית עובדת מעולה והיא פעילה מ-0 קמ"ש (מתאימה לזחילה בפקקים). בשילוב עם בקרה אקטיבית למניעת סטייה מנתיב + שמירה על הרכב בתוך הנתיב הייתי אומר שהסיוויק מפחיתה במידה משמעותית את העייפות אחרי נסיעה ארוכה. היתרונות הבטיחותיים מובהקים. Gesendet von meinem J8110 mit Tapatalk
  4. טוב לשמוע שלפחות אינך מתיימר להסביר דברים שאינך מבין.
  5. לא הוכחת כלום, טענת איזושהי טענה מוזרה שהדבר היחיד שהיא מוכיחה זה חוסר הבנה מובהק מצידך. לא עשיתי שום 180 מעלות כפי שהמשכת לטעון, רק הוספתי שהנסדק הוא בסה"כ אחד הביטויים של המדיניות הכלכלית הבולטת לטובה אותה מנהיג הנשיא טראמפ. אין לי ספק שגם היום היה יום חלש בעבודה אשר איפשר לך להתעדכן ברוב הדברים החשובים שטראמפ עשה ולכן אני לא מתחיל לפרט ולחזור על דברים אשר ידועים לכל. נ.ב. גם בגללים אתה טועה. מר גללים הוא כמובן חו ג.
  6. כאמור, מומחה הגללים כאן עונה לשם חן ג. ואתה מוזמן להפנות אליו את כל שאלותיך וטענותיך בנושא הזה.
  7. אני מודה לך על כך ששוב הדגמת לנו מהי תרבות הדיון ברמת הגנון. בכל אופן, הנסדק זה פינאטס, התמונה הזו הינה בבחינת "אפילו זה שובר שיאים". עריכה: שכחתי להוסיף שאתה צפוי עד כאב.
  8. לא הנשיא שלי הגרוע בתולדות ארה"ב!!!1
  9. אני גם לא. לדעתי כדאי להתייעץ עם חן לגבי הגללים. לענייננו, אני חושב שברור לשנינו כי אנו מחזיקים בדעות מנוגדות בנוגע לאספקטים פוליטיים, מדיניים וכלכליים שונים. אני לא טוען שטראמפ הוא 'אלוהים' או כל תיאור אחר שבא לך, אבל בעיני רבים הוא נשיא מעולה והפתעה לטובה, וגם בעיניי. בנוגע ל"ביקורתיות", אני חושב שהקו המנחה שלך הוא איבה לטראמפ או כל נציג אחר שאינו נמנה על מחנה השמאל (אם לתאר זאת בצורה מאוד כללית) ורק מהסיבה הזו. חבל שכך, בשבילך.
  10. ^ אוי לא! מה אעשה בלי התואר הזה?! לגנח. אתה מוזמן להמשיך להתבוסס בגללים שאתה כה אוהב. לי אין עניין בכך.
  11. גללים זה 99% מהפוסטים שלך. אל תערב אותי בנושא. לעניין עצמו, 1. דווקא יש. 2. לא לשם כיוונתי.
  12. א. מתנצל, חשבתי שגם התייחסת לקונגרס בתור בית הנבחרים (פשוט כי בסנאט היה ברור שלא יהיה שינוי. טוב, למען האמת אני חושב שכעת כבר די ברור שזה לא יקרה באף אחד מהבתים). בכל אופן, הדחתו של טראמפ עומדת על פרק רק בעולם הפייק ניוז של cnn ושות'. במציאות, אין שום עניין כזה. ב. מממ...לא קראתי לכולם אפסים. יש את ביבי לדוגמא - מנהיג מעולה. בכל אופן, התייחסתי לטרודו, לא לכל העולם. נ.ב. התהליך שאתה מתאר הגיע לשיאו בתקופתו של אובמה. כעת, נראה שיש שיפור וההתעלמות מהעובדות והמציאות מתרחשת בתוך גבולות השמאל.
  13. כרגיל, יש את שטרן ויש את המציאות. מה שמעניין הוא הסנאט ולא הקונגרס. מעבר לכך, נראה לי שכבר התבהר העניין שמדובר שנפיחות פייק ניוז מרוכזות ולא מעבר. נעבור לדברים המעניינים באמת: - נראה לי שטראמפ ענה השבוע פעם נוספת על השאלה מי עדיף לישראל (הוא או קלינטון). - היום נחתם הסכם מעולה עם מקסיקו. טרודו מזיע - רק שלא יתבלבל עם הגרביים שוב. מביך.
  14. אפקט טראמפ: צרפת פרשה רשמית מהסכם הגז "פארס 11" עם איראן https://www.0404.co.il/?p=227376
  15. מה זה הבנת? חצי מהתגובות שלך הן בנוסל "השקר הוא אמת, שחור זה לבן." בהצלחה עם ההזיות והניתוק.
  16. לפי התגובה שלך לא הבנת כלום.
  17. נראה לי שלא הבנת את הכתבה בכלל. נסה שוב.
  18. רוברט, תיקון קל ברשותך: השלדה לא חוזקה ב-50% - הנתון הזה מתייחס לנק' ספציפיות. אישית, לא בדקתי, אבל מעניין להשוות לדגם הקודם ולמובילת הקטגוריה.
  19. לא קשור באופן ישיר לנושא השרשור, אך בהחלט רלוונטי נוכח הרוחות המנשבות... Debunking Socialist Myths: 90 Percent Of Scandinavia’s Wealth Is Privately Owned It may surprise some to learn that I’m a millennial JFK Democrat. As a two-time Barack Obama voter who drove 14 hours to volunteer for Hillary Clinton’s presidential campaign, I appreciate the invitation to share my thoughts with the readers of The Federalist. This is a discussion that more people across the political spectrum should engage in, but it’s one that some refuse to have.
  20. הם כן משקרים והרבה, וגם "טועים" לא מעט. בנוסף, יש את אחוזי הסיקור השלילי. מפה לשם, מכה לטורקים: טראמפ הודיע על הכפלת המס על ייבוא פלדה ואלומיניום ל-50% ו-20% בהתאמה | הלירה הטורקית קורסת לשפל היסטורי מול הדולר. בשנת 2017 עמד ייצוא הפלדה לארה"ב על מיליארד דולר וייצוא האלומיניום על 60 מיליון.
  21. ובזמן שאנחנו מברברים, ובזמן שהטורקי הטיפש והאייתוללות רועדים במאורותיהם, טראמפ ממשיך לתת עבודה: (אפילו CNN כבר לא יודעים מה לעשות)
  22. אפקט טראמפ: שוק המניות הסיני כבר לא השני בגודלו בעולם בעקבות מלחמת הסחר בה פתח הנשיא טראמפ בחודשים האחרונים עם המעצמה מהמזרח, המדדים הסיניים איבדו גובה מתחילת השנה ● אמש שווי שוק המניות הסיני ננעל לפי שווקי שוק הנמוך מזה היפני https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001248684
  23. שמע, זה קרב מעניין מה שאתה מתאר. כשאני "מנצח", כולם מנצחים. כשאתה "מנצח", כולם מפסידים.
  24. Hate Trump all you want, but numbers don't lie. Merica.
×
×
  • תוכן חדש...