Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Winter MDC - הילוך שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה אירוע נחמד...כבוד גדול לזוכים!!!

כל הכבוד לצוות מסלולים שעמדו כל היום בקור המקפי.

תודה ענקית לנותני החסות שלי סדנת השיפורים לרכב ספויילד ולחברת סיאט

בברכה,

קובי כהן

המסלול בצרפת-המסמך 009.jpg

המסלול בצרפת-המסמך 008.jpg

המסלול בצרפת-המסמך 014.jpg

המסלול בצרפת-המסמך 012.jpg

המסלול בצרפת-המסמך 013.jpg

המסלול בצרפת-המסמך 015.jpg

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנם באמת היה מקפיא לעמוד כל היום בחוץ אבל היה פשוט תענוג לראות את כל המשתתפים, את הכיף, את התחרותיות ואת התוצאות הכל כך צמודות.

כל הכבוד לאח שלי ג'רמי על הנצחון, למשפחת אנגלברג על ההסתערות על הגמר, לאיליה על הביצוע בפתוחה ולשלושת הענקים של קטגוריית הממפלצות- אמודי, גומר ומדלי.

תודה רבה... ע נ ק י ת ל PITSTOP על החסות, לברק מלמד מרדיו השרון ולכל מי שנותן חסות למשתתפים. תבורכו.

אבל הכי הכי הרבה תודה, לכל חברי ממסלולים שעמדו בחוץ בקור מ 6 בבוקר ועד השקיעה ונתנו את ה 100% במיוחד למוטי אושר, שבין רישום המשתתפים, לחלוקת מספרים מגנטים, לרישום זמנים על הלוח ועוד כמה מטלות הצליח איכשהוא לצלם ולערוך סרטון מדהים.

http://www.youtube.com/watch?v=vb0CNq6NxBs

שימו לב כמה קשה עבדנו כאשר הגענו למסלול ב 6 בבוקר :-D

תהנו

גידי קרונין

וצוות מסלולים

פורסם

גידי - זה יופי של פיתרון במקום מטאטא כביש... באותה הזדמנות תודה ענקית לך על תוואי מאתגר ואירגון אירוע למופת.

רציתי להוסיף :

כל הכבוד לאילייה שמצא את הרכב הקלאסי עבורו - רכב שכמעט לא צריך לבלום איתו (אילייה לא מת על ברקסים,הוא יותר בעניין של הגז) והוציא מה106 את מה שאפשר להוציא ממנה.

קוזמה התותח -תודה על הפירגון והתמיכה שלך בי,והנהיגה היתה מבריקה - עשית הכי טוב שיכלת.

לדעתי פעם ראשונה בMDC ששטרן לא על הפודיום-וסוף סוף ניר לפניו ב4 מאיות.

כבוד ענק למשפחת אנגלברג על יצוג מלא בגמר ה1600 ופודיום ראשון - מאושר בשבילכם.

ולאריק ג. הגדול מכולם שהאיכפתיות שלו,הרצינות והתרומה שלו לספורט היא אין סופית - אין לך ברירה,אתה צריך לבוא להתאמן עם הסליקס - אני חייב סיבוב,שניים,עשרה...

פורסם

זה מאוד נוח כשיש לך את האינדיקציה הזאת שלא משנה מה קורה, המרחק בינינו הוא של מאיות בודדות.

אז לא הצלחנו להגיע לפודיום אבל אם אני צמוד לרוני סימן שהייתי בסדר ולא הייתה איזו פשלה רצינית 8).

כנראה שאין לנו הרבה מה לעשות מול קוזמה וה-205 ואיליה על ה-106-סליקס. לפי הזמנים זה פשוט גדול עלינו.

מגיע להם כמובן כל הכבוד :mm_yeah:.

אני אתנחם בזה שאחרי יותר מדי פעמים שרוני לוקח אותי במאית שניה או משהו מעצבן כזה, הגיע גם תורי לקחת בכמה מאיות.

לא שזה חשוב במיוחד אבל שיהיה :-).

גל - שמחתי לראות אותך זוכה, במיוחד שראיתי איך התרגשת. זה שונה לעמוד בצד הזה, אה ? :wink:

ניר

פורסם

ניר-תודה רבה שאתה וגל חזרתם כדי לראות אותנו.

אין ספק שזה שונה ברמות שקשה לתאר..

ההתרגשות מטורפת והיום אני מבין, את מה שעבר\עובר על מתחרה, בצורה שונה לחלוטין.

כל הכבוד לכל המתחרים (הוותיקים והטירונים) - על האומץ והתעוזה ועל העמידה בלחצים (בעיקר הפיינליסטים).

תוקירו תודה,יום יום, על הזכות שניתנה לכם להשתתף בתחרות מסוג כזה. זה ממש לא מובן מאליו...

עבורי זה היה מדהים - גם שהקריאו את גיא במקום השני ,לא האמנתי שיקריאו אותי ראשון...

פורסם

היה להיט!.החל מהעמידה בקור המקפיא עם קוזמה בסיום קטגורית ה 1600 ועד הגמר המרתק בקטגורית המפלצות.ברכות לכל הזוכים..לאילייה שנתן לכולם בראש,לקוזמה המבריק על ה 205(ניר ורוני-תמיד יש פעם הבאה:-)).לג'רמי ומשפחת אנגלברג.וכמובן לזוכים בקטגורית המפלצות.מדלי אמודי וגומר נתתם שואו מדהים.

קובי.

Turning gasoline into adrenaline,one gallon at a time

פורסם

:twisted:

בואנה, פעם ראשונה במדרגה הגבוהה של הפודיום וכבר מלכלך עלי :wink:

אם כבר ללכלך אז עד הסוף - זאת הפעם השנייה שאני לא על הפודיום. הפעם הראשונה מזה הרבה מאוד תחרויות הייתה ב-WMDC הראשון. זו גם לא הפעם הראשונה שניר עוקף אותי, אם כי אני מודה שאיכשהוא יש לי נטייה להקדים אותו בחצי מאייה מדי פעם.

בכל מקרה, נחשונים מוציא את הרע מהאוטו שלי (ומשל ניר). התנאים הם יותר "מסלוליים", האספלט פחות טוב ויש שינויי גובה. כל הדברים האלו ביחד יוצרים משהו שהקליאו במצבה המקורי (אחרי 80000 ק"מ) לא מצליחה "לאכול". הבולמים שלי גורמים לנדנודים מעצבנים מאוד בפניות החדות ומקשים על חזרה מוקדמת לגז בסיום הסיבוב. אני משוכנע שאחרי החלפה במשהו נורמלי אני אהיה יותר תחרותי.

וד"א, עדיין לא יהיה לי סיכוי נגד האוטו של עומר ניר-הוד, שפשוט בנוי לזה. אי לכך ובהתאם לזאת אני חוזר להצעתי המקורית (והמצוינת, יש לציין) מהתחרות עצמה - לעשות "עומר ניר-הוד קאפ", או אם תרצו "דאטה-סייף קאפ".ככה נשווה בין כל המתחרים הרציניים :twisted:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יופי של סירטונים, במיוחד הסרטון בעריכתו של מוטי אושר שעשה עבודת עריכה נהדרת.

היה יום קר במיוחד ומרשים ששמרתם על האחיזה.

אבל אם אתם רוצים אוטו שפשוט בנוי למסלול הזה - אתם פשוט צריכים קארט... :-P

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

תרומתי הצנועה: (ויש שיגידו "סוף סוף!" ואח"כ יפלטו "זה הכל?")

http://www.youtube.com/watch?v=vfj0dWbhisg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ויש גם כאן

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כהרגלי, נהניתי להתחרות בכולכם.

כל הכבוד לכל המשתתפים וכמובן למסלולים שמשכילים להבין שאנו נהנים במסלול הנ"ל יותר ממגרשי החניה !

ולאלו שמעליי, גיא וגל - המון כבוד !

תותחים, כנראה שיש לי עוד מה ללמוד smiley2.gif.

וכמובן - המון תודה לכל הצלמים שתמיד מגיעים כדי שלנו תהיה ההוכחה שהיינו שם !

נתראה בקרוב,

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם
ולאריק ג. הגדול מכולם שהאיכפתיות שלו,הרצינות והתרומה שלו לספורט היא אין סופית..

דייייייי

תמשיך תמשיך

:lol:

ואפרופו זה, רעיון עבור מסלולים:

אולי יש מקום ב driving challenges בנחשונים לשנות קצת את הקטגוריות.

שלא כמו בג'ימקאנה, במסלול אנו עדים לעליונות מוחלטת של ה EVO שלא לדבר על ה EVO המשופרים.

שאר המפלצות didnt stand a chance ... שימו לב שמתוך ה 16 בקטגוריה , ששת המקומות הראשונים הם של המיצי'ס

אולי רצוי ...

א) עד 1600 כפי שהיה עד היום

ב) 1601+ כולל FWD טורבו כפי שהיה עד היום

ג) "מפלצות" עם שינוי אחד קטן... ראו סעיף ד'

ד) EVO CUP

כי האמת , יתכן בעתיד אבקש לדעת כמה איוו נרשמו ורק אז אחליט אם אשתתף. אני אוהב לבוא להתחרות ומודע למקומי בטבלה bracket 6-9 בדרך כלל... אבל להדחף למקומות יותר נמוכים רק בגלל שעוד מישהו קנה מיצובישי ושם סמי סליקס די מבאס.

orig_CA2A22640D14415399304DFE8587F73C.JPG

אם יופרד הקטגוריה יהיה לנו (לדוגמא)

ארז קמפל 45.00

אמיר בקשי 45.22

חמאדה 45.50

Eריק (אני) 45.57

וכך, בעתיד עוד כמה אנשים שאני מכיר בעלי RWD (עם ובלי טורבו) - עשויים לבוא גם, כי פתאום גם להם יהיה סיכוי הולם להגיע לגמר.

ותחשבו על זה, אההההה

פורסם

בנוסף למה שאריק אמר, סמי-סליקס הם בכלל בעייה גדולה יותר בנחשונים - שימו לב לזמנים שאפשר לייצר עם ה-106 של עומר ניר-הוד במסלול. אילייה הראה לנו בכישרון רב שאפשר לעשות איתה שתיים-שלוש שניות פחות משאר הקטגוריה הפתוחה וזמנים טובים כמעט כמו של המפלצות!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

איזה כיף זה לשבת מהצד פעם אחת ולשמוע את כל השאר מקטרים:

רוני על חוסר התאמת הרכב, אריק על האיוו, שוב רוני, הפעם על הסמי סליקס :-)

לקחים בתור צופה מהצד - השיפור הכי גדול ברכב זה הצמיגים - יותר מהוספת כוח, יותר מהקשחת מתלים ויותר מהנמכה. שיפרתי מתלים, הנמכתי את הרכב הוספתי כוח וכלום לא עזר, ברגע שלבשתי צמיגים באייכות טובה יותר (פוטנצה RE70 - פחות מסמי סליקס, יותר מצמיגים רגילים) עקפתי את כל המתחרים הקבועים שלי בשניה שלמה (ליגת PSI במסלולים ראש העין - מול שטרן, קוזמה, ניר, קובי ושאר החברה)

אני חושב שאין טעם לאפשר סליקס בקטגוריות הנמוכות. ואם רוצים לעשות את הליגה מעניינת יותר - לאסור על סליקס בכל הקטגוריות. אז יהיה מעניין לראות את האיוו והאימפרזות בצמיגים עם TW של מעל 200 (או מעל 180).

בכל מקרה כמובן שכל הדברים האלו כבר לא יחולו על הליגה הזאת. אי אפשר לחוקק חוקים באמצע, אולי לפעם הבאה...

פורסם
איזה כיף זה לשבת מהצד פעם אחת ולשמוע את כל השאר מקטרים:

רוני על חוסר התאמת הרכב, אריק על האיוו, שוב רוני, הפעם על הסמי סליקס :-)...

אריק לא מקטר . אריק רק מציע הצעה למסלולים שיכול להביא עוד כמה וכמה מתחרים חדשים לתחרות קיימת .

עכשיו בואו לא נהפוך את הטרד הזה לשום דבר אחר חוץ מ Congradulations לזוכים ועוד עוד עוד תמונות וסרטים!!

• תוכן חדש...