Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Winter MDC - הילוך שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואז מה? באיזו קטגוריה במסגרות הספורט המוטורי המהוללות שלנו אני אתחרה בדיוק? :?

אבל מצד שני - אשמח לשחק קצת על איזו מיאטה כדי להבין יותר טוב (אפרת - שלך היה מזמן..)

יש מתנדב?

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכל תלוי בך ובשנתון מיאטה שנת 92-93 בעלת מנוע 1600 סמ"ק יכולה להשפיל את הקטגוריה של העד 1600. עם מעט כוח אבל מעט משקל והמון שיפורים אפשריים, היא יכולה לשלוט ביד רמה בקטגוריה, רק לך מתצא רכב כזה - אלו רכבים שהגיעו בייבוא אישי בלבד והם מאוד נדירים.

שנת 95-98 - קטגוריה שניה. קלות יחסית (970-1030 ק"ג) זריזות מאוד ומנוע לא רע, 136 סוסים שניתן לשפר לכיוון ה150. לא רכב חזק אבל הנעה אחורית כייפית ביותר.

ואם אתה ממש רוצה להנות - קח מיאטה NA, שם לה שיפורי שילדה וטורבו, צמיגי סמי סליקס רחבים והנה מפלצת בת 1000 ק"ג ו 250 סוסים בגלגל. בהחלט חיה שיכולה לאיים בקלות על S2000 ואפילו על האיוו...

הדור השלישי (שלי) משלב מנוע כייפי יותר ונוחות יומיומית פנטסטית, אבל משקל גדול יותר ופחות יומרה ספורטיבית. הייתי ממליץ לך ללכת על הרכב הזה בתור רכב שיכול לשלב בין ספורטיביות ויומיומיות.

• תוכן חדש...