Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קודם כל, לא כל המושבים ברכבי טויוטה זהים או דומים. בטח שאי אפשר לטעון שהמושבים ביאריס או ב CH-R דומים.

צריך להגיע ממש עכשיו יאריס קרוס, שבגודל די עונה לדרישות של פותח השרשור, ולא יקר כמו CH-R.

צריך לבדוק את נוחות המושבים. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רוב המכוניות החדשות יציגו אמינות די דומה

יהיו 2 הבדלים מרכזיים בין טיוטה סטייל לשאנז אליזה סטייל

1. היחס של היבואן / יצרן לתקלות ומחלות של המכוניות שלהם 

2. ירידת הערך הצפויה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 18 דקות, avargel כתב:

רוב המכוניות החדשות יציגו אמינות די דומה

לאיזו תקופת זמן? 3 שנים של אחריות? 5 שנים? 8/10 שנים?

מאיפה הנבואה? דגמים חדשים לא עברו את מבחן הזמן. ניתן לנחש לפי הדגמים שכבר קיימים תקופת זמן ממושכת. וכאן בתקופה של מעל 5 שנים  גירים רובוטיים, מנועי טורבו (בעיקר 3 צילינדרים) לרוב גילו שרידות פחות טובה מאשר רכבים "מיושנים טכנולוגית" .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 17 שעות, yulianx כתב:

הבעיה שגם דגמים מוצלחים אך עם סטגימה לא אמינה, לא שומרים על מחירם.

לגבי היאריס, הבת של חבר מעבודה החזיקה ביאריס 2017, רמת אבזור גבוה, מכרה תוך יומיים.

כך שליאקיס תדמית מעולה, לכן דומרת על ערכה וכניראה יהיהקל למכור מאשר רכב צרפתי לנשל גם אם הוא אמין.

ידידה שלי ביום שישי פרסמה את הרכב , 3008 אקטיב 2020 דיזל עם 30000ק"מ ,דרשה 10,000ש"ח מעל המחירון ,מכרה אותו עד הצהריים ב6000ש"ח מעל המחירון.

מעבר לכך פורסם בידיעות אחרונות כמה הרכבים הפסידו בכל השנה,ה3008 הפסיד בכל השנה 3% שזה הרבה פחות מרכבים כמו מאזדה CX5 ,טוסון,ועוד.

בקיצור, למרות שלפיגו יש סטיגמה בינונית הרכב דווקא שומר מעולה על ערכו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, nizzan943 כתב:

עדיף כבר ללכת ברגל..

גיר אוטומטי / טורבו לא מהווים בעיה ב2021.

אולי גיר רובוטי כפול מצמדים, וגם רוב הבעיות האלה נפתרו.

אישית לא רואה טעם "להתחדש" ברכב שהשנתוך שלו נמוך מהשנה הנוכחית - 3.

אבל כל אחד והשגעונות שלו.

טורבו לא מהווה בעיה? ספר את זה לכל בעלי הטוסון 1.6 טורבו שמחפשים אמא ואבא אחרי 5 שנים. ותשובה כמו ״צריך לדעת לעבוד עם טורבו״ היא לא תשובה מבחינתי - הרכב צריך להיות idiot-proof, אשתי לא תעמוד ב-parking כמה דקות לפני שהיא מכבה את הרכב כדי שלטורבו יהיה נעים… היא ממהרת!

וכפולי מצמדים זה לא באמת בעיה שנפתרת, הם נאכלים יותר מהר בעיר ואין הרבה מה לעשות עם זה חוץ מלקחת בחשבון שתצטרך להחליף גיר בהמשך.

• אהבתי 1

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם
לפני 34 דקות, avargel כתב:

ה3008 הוא חריג מאוד בדבר הזה, הדיזל בפרט

הבנזין 1.6 לא פחות מבוקש מהדיזל והשמירת ערך שלו זהה.

ה1.2 גם מבוקש מאד.

גם ה2008 אותו הדבר,סופר מבוקש,כנס לקבוצה שלהם ותראה כמה אנשים מחפשים לקנות כי אין מלאי של חדשות.

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, dotSYS כתב:

טורבו לא מהווה בעיה? ספר את זה לכל בעלי הטוסון 1.6 טורבו שמחפשים אמא ואבא אחרי 5 שנים. ותשובה כמו ״צריך לדעת לעבוד עם טורבו״ היא לא תשובה מבחינתי - הרכב צריך להיות idiot-proof, אשתי לא תעמוד ב-parking כמה דקות לפני שהיא מכבה את הרכב כדי שלטורבו יהיה נעים… היא ממהרת!

ומצד שני רוב מנועי ה-TSI של קבוצת וואג מהשנים האחרונות מציגים אמינות טובה וללא בעיות בטורבו (1.0, 1.2 בשנתונים המאוחרים, 1.4 שאינו 160 כ"ס, 1.5, לא יודע מה הולך במנועים הגדולים יותר) וגם אלו של PSA לא סובלים מבעיות בטורבו (1.6 טורבו בנזין אמין מאז גרסת ה-165 כ"ס, 1.2 טורבו סבל מהבעיה של הרצועה, אבל לא בטורבו עצמו).

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 11.9.2021 בשעה 09:07, vadim6385 כתב:

הבחור רוצה אמין, לא?

אז טויוטה זה אמין

כבר לא ממש לפחות בדגמים החדשים עם כל הטכנולוגיה המודרנית.

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 11 שעות, davemustaine87 כתב:

לקנות רכב שלא נוח לך,ולהכנס מראש להתקנת מושבים, רק בגלל שהוא אמין ושומר על ערך... 

:screwy::screwy::screwy:

אף פעם לא הצלחתי להבין את זה.

כאילו, בוא נקנה אוטו שלא עונה על רוב הדרישות שלי, שלא יהיה לי נוח, שלא אהנה ממנו, העיקר שיהיה אמין ושיהיה לי מה למכור אחרי 3-4 שנים.

• רעיון טוב! 4

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אנשים קונים רכב לא לעצמם אלא לבעלים הבא.

לדעתי רכב צריך לקנות מתוך הנחה שלא מצפים לקבל עליו כסף במכירה ושלאורך הזמן יהיו תקלות. מקסימום תהיה הפתעה לטובה.

עריכה אחרונה על ידי edward
  • רעיון טוב! 2

פורסם

אז זה לא רק אמינות, אתה רוצה גם בטיחותי, קל לחניה בעיר וכו'.

עדין לא כתבת תקציב - אם זה רכב חדש או צעיר האמינות היא פחות פקטור, לדעתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

הבעיה עם כל עניין האמינות שמדובר בסטטיסטיקה בלבד. כלומר אפשר לקנות הכי אמין אבל ליפול על אחד נבלה. זה תמיד עם כוכבית גדולה של מזל (וגם איך נוסעים ומטפלים ברכב).

עוד בעיה של רכבים אמינים זה שבדרך כלל אין להם את כל הפתרונות המודרניים שהופכים את הרכב ליותר נוח וחסכוני בדלק.

אני בונה על 2-3 ביקורים במוסך כל שנה מראש (אבל אולי זה בגלל החיבה לצרפתיות מזדקנות)

עריכה אחרונה על ידי edward

• תוכן חדש...