Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד אפשרות אולי לקנות יאריס בכל זאת ואולי לנסות להתאים איזו כרית למשענת הגב. הם עשו את משענת הגב ככה שהיא עוטפת את הגוף. הבעיה היא שהיא צרה מדי למעלה ולוחצת לי על הצלעות. זה נראה כאילו הם התאימו את זה לצורת גוף של בחורה. אז אני חושב אם אולי אפשר להכניס שם איזו כרית קטנה בחלק המרכזי של הגב. עדיף אבל לקנות רכב עם מושב נורמלי.

פורסם

אהלן,

הייתי ממליץ לך קודם להעמיד דרישות ותקציב כמו שציינו לפני.

אם אתה תוכל לצאת ממשבצת "יפני הכי טוב, השאר לא" חושב שבאמת מצתא משהו שישרת אותך נאמנה.

בהצלחה.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני 13 דקות, traveler1 כתב:

ועוד אפשרות אולי לקנות יאריס בכל זאת ואולי לנסות להתאים איזו כרית למשענת הגב. הם עשו את משענת הגב ככה שהיא עוטפת את הגוף. הבעיה היא שהיא צרה מדי למעלה ולוחצת לי על הצלעות. זה נראה כאילו הם התאימו את זה לצורת גוף של בחורה. אז אני חושב אם אולי אפשר להכניס שם איזו כרית קטנה בחלק המרכזי של הגב. עדיף אבל לקנות רכב עם מושב נורמלי.

הייתי מוותר על הכרית, בפניות הכרית לא תישאר יציבה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

משהו חשוב שלא אמרת זה לכמה זמן אתה מתכוון להחזיק ברכב?

אם אתה מתכווןל להחזיק 3-4 שנים, זה לא באמת משנה איזה רכב תבחר. האמינות של כמעט כולם טובה בהתחלה, וגם אם לא , יש אחריות. 

אני לא יודע. יכול להיות שאחזיק את הרכב הרבה זמן, אבל ממש לא בטוח, ואני רוצה להיות גמיש ביכולת למכור אותו. אני מנחש אבל שקוני רכב משומש לא טיפשים, ומהמחירים של דגמים לא אמינים יורדים מהר. נכון?

פורסם

הבעיה שגם דגמים מוצלחים אך עם סטגימה לא אמינה, לא שומרים על מחירם.

לגבי היאריס, הבת של חבר מעבודה החזיקה ביאריס 2017, רמת אבזור גבוה, מכרה תוך יומיים.

כך שליאקיס תדמית מעולה, לכן דומרת על ערכה וכניראה יהיהקל למכור מאשר רכב צרפתי לנשל גם אם הוא אמין.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

הבחור רוצה אמין, לא?

אז טויוטה זה אמין

נכון להיום, פחות נכון היה ב 2007 עם הבוצה במנועי הקורולה, והסדקים בסעפות היניקה באוונסיס. 

האילוץ על פי מוניטין אמינות מצמצם את אפשרויות הבחירה, ואם זה הקריטריון לבחירה ברכב. מי אנחנו שנלין על כך.

בן אדם מוכן להקריב נוחות לטובת אמינות או מוניטין של אמינות , להסתדר עם מה שיש ללא בחינה מעמיקה אם הרכב יתאים לכלל הצרכים (ילדים/מושבי בטיחות/גודל תא מטען/מרווח פנים ...) שיהנה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 29 דקות, zaf כתב:

נכון להיום, פחות נכון היה ב 2007 עם הבוצה במנועי הקורולה, והסדקים בסעפות היניקה באוונסיס. 

האילוץ על פי מוניטין אמינות מצמצם את אפשרויות הבחירה, ואם זה הקריטריון לבחירה ברכב. מי אנחנו שנלין על כך.

בן אדם מוכן להקריב נוחות לטובת אמינות או מוניטין של אמינות , להסתדר עם מה שיש ללא בחינה מעמיקה אם הרכב יתאים לכלל הצרכים (ילדים/מושבי בטיחות/גודל תא מטען/מרווח פנים ...) שיהנה.

אני מנסה לאזן בין כל השיקולים. על פרמטרים אחרים אני יכול לדעת בצורה טובה מקריאת המפרט, מבחני הבטיחות, צפיה בסרטוני ביקורות ומהתרשמות באולם תצוגה. על אמינות אני לא יכול לדעת בקלות. שמעתי דעות נחרצות לגבי אמינות, שחלקן גם סותרות. לכן אני שואל כאן כדי להבין איך בוחרים רכב אמין. שאר השיקולים בהחלט קיימים. זה אבל שיקול, שלא לגמרי ברור לי איך לקחת אותו בחשבון.

פורסם

שלום, 

במקרה של מושב לא נוח אולי אפשר להתייעץ עם חברות שמתמחות בריפוד פנים הרכב ? 

אוטו אלגנס למשל עושים עבודה בסטנדרט גבוה מאוד ואולי הם יכולים להתאים את המושב שיהיה יותר נוח מבלי לפגום ביכולת כריות האוויר בעת תאונה חלילה. 

למשל: אם חסרה תמיכה לגב תחתון, ניתן לתפור מעין כיס במושב ואז לשים כרית איך שתרצה. 

כמו הכיס של ה-קנגורו. 

פורסם
לפני 3 שעות, traveler1 כתב:

מה לעשות אבל, שהנתון שהכי תורם לבטיחות הוא אורך הרכב. 

זה ממש לא נכון

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 32 דקות, חולה רכב#1 כתב:

אוטו אלגנס למשל עושים עבודה בסטנדרט גבוה מאוד ואולי הם יכולים להתאים את המושב שיהיה יותר נוח מבלי לפגום ביכולת כריות האוויר בעת תאונה חלילה. 

אני בספק מאוד גדול אם מתקין ישראלי יכול לעשות משהו בלי לגרום לעוד יותר נזק בדרך.

חוץ מזה, לא הייתי מתעסק עם מבנה מושב, עדיף לחפש רכב שיהיה לך נוח בו מלכתחילה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואם ההתקנה שלהם עדיין לא תהיה נוחה? 

אם רכב לא נוח לדעתי פשוט פוסלים אותו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 8 שעות, elibaba כתב:

כמה כללי אצבע :
לא דגם שהושק לאחרונה, עדיף דגם שקיים כבר כמה שנים ונפתרו לו "מחלות הילדות"

כמה שיותר פשוט - מה שאין, לא מתקלקל (למשל גיר אוטומטי/רובוטי, טורבו וכו')

בקיצור, הכי קרוב למריצה שאתה מוכן לסבול :)

עדיף כבר ללכת ברגל..

גיר אוטומטי / טורבו לא מהווים בעיה ב2021.

אולי גיר רובוטי כפול מצמדים, וגם רוב הבעיות האלה נפתרו.

אישית לא רואה טעם "להתחדש" ברכב שהשנתוך שלו נמוך מהשנה הנוכחית - 3.

אבל כל אחד והשגעונות שלו.

פורסם

ואז נשארת עם אותו מושב שלא היה נח במקור, לא לוקחים סיכונים במחירים כאלו.

פורסם

אבל כל הקונספט של התקנה אישית, זה שהיא תהיה מותאמת לך אישית. 

פות"ש כמו כל אדם שפוי ירצה לקנות רכב שישרת אותו בעיקר. 

לכן, אני ממליץ בשנית לבדוק האם ניתן  לייצור מושב מותאם אישית. 

• תוכן חדש...