Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי בלי מדריך, הורדתי את הקובץ מהאתר של גוגל והפלשתי אותו דרך CMD ופקודות ADB. חפש בגוגל install android 5.1 on nexus 5 וזה ימצא לך טונה של מדריכים. חלק מפורטים יותר, חלק פחות, סרטונים, כתובים, מה שבא לך.

קח בחשבון שכדאי מאוד לדעת מה אתה עושה, אחרת זה יכול להיגמר ממש לא טוב בשביל הטלפון שלך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 361
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אחרי ערב עם הלוליפופ על גלקסי 5 אלו המסקנות:

מבחינת מהירות המכשיר עובד בערך אותו דבר.

הסרגל למעלה עם מצב סוללה וכדומה עבר לימין.

מבחינת סוללה עוד קשה לי לדעת אבל נראה לי שיש שיפור קטן לרעה.

אבל מה שהכי נורא, הם שינו קצת את המקלדת!

הX של המחיקה במקלדת עבר מלמעלה למטה וזה משגע אותי.

כמו כן, התחלפו הצדדים של המענה שיחה ובסיום שיחה במקום ניתוק מצד ימין יש הוסף שיחה- עכשיו אני צריך להתרגל מחדש לכל השטויות הקטנות...

בקיצור, למי שלא אוהב שינויים, אני לא רואה טעם כרגע לשדרג.

פורסם

עדכנתי לפני כשבוע את הנקסוס ל5.1 והבאגונים הקטנים שהיו ב5.0 הסתדרו, הלאנצ'ר לא נטען מחדש כל הזמן, הווידג'טים מתעדכנים, המסך שמראה מה פתוח לא ממציא דברים וכו'

אבל יש בעיה חדשה, מלא פעמים קופץ חלון שאומר שTrusted Face קרס.. (האפליקציה המובנית שפותחת את הנעילה אם המצלמה רואה אותי) חוץ מזה עובד מושלם

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

עברו חלפו להם כמה ימים ואפשר לתת חוות דעת רצינית יותר על לוליפופ FOTA לגלקסי 5 יבואן רשמי:

מבחינת סוללה, שיפור ניכר.

אם עד עכשיו הסוללה הייתה מצויינת, היום אני יכול להגיד חד משמעית שהסוללה מדהימה.

דברים קטנים ומעצבנים: כפתור ניתוק השיחה הוזז שמאלה ועכשיו הכפתור הימני הפך לשיחת ועידה, כנ"ל ספיקר ובלוטופ-מעצבן!

המקלדת שונתה קצת ובעיקר הX זז למטה-מעצבן מאוד!

אבל הכי נורא, וזה כבר ממש נוראי-אפליקציות כגון YNET,WALLA,FACEBOOK הפכו לאיטיות ברמה מתסכלת- לוקח להן המון זמן להתרענן ולעלות בהפעלה הראשונית.

אני מתכנן לעשות שחזור הגדרות יצרן, מקווה שהנושא ייפתר.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עוד באג מעצבן אשר הגיע לאחר עדכון של נקסוס 4 ללוליכוס 5.1.

לא ניתן לעלות את הווליום למקסימום בזמן שיחה.

Screenshot_2015-04-26-20-06-14.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

רשמים של כמה ימים על s4

המכשיר מהיר יותר, באופן מורגש.

היו מעט בעיות יציבות עם מספר אפליקיציות שנפתרו לאחר עדכון.

יש עדיין דברים מרגיזים כמו העדר רטט הפידבק במהלך הקלדה - פשוט לא ניתן לאפשר זאת בהגדרות. מתרגלים.

סוללה : בזמן עבודה אין שינוי קיצוני. נראה שבזמן המתנה יש צריכת סוללה גבוהה יותר.

M-TECH E46

פורסם

בחלק העליון של המסך מופיע לך סימן של אוזניות או במסך הפתיחה תפריט של פעולות בנגן ? אם כן החלק ימינה את את האפליקציה הפתוחה בכדי להעלימה או פתח את הנגן דרך החלקה של התפריט העליון ולאחר מכן החלק ימינה.

פורסם
עוד באג מעצבן אשר הגיע לאחר עדכון של נקסוס 4 ללוליכוס 5.1.

לא ניתן לעלות את הווליום למקסימום בזמן שיחה.

שים לב שהקו של הווליום כן מגיע עד הסוף, הוא פשוט יותר קטן כדי שיהיה עכשיו מקום לאייקון של הווליום של הצלצול. לחיצה עליו מחליפה את הווליום של האפליקציה שפועלת עכשיו (טלפון או מדיה) לווליום של הצלצול ואז אפשר לשנות גם אותו. מה שלא היה אפשרי בגרסאות קודמות. אני לא שמתי לב שהווליום במהלך שיחה יותר חלש אחרי העדכון (ואני עכשיו כבר על 5.1).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יכול להיות שאתה צודק אבל יש להרגשה שעוצמת השמע היא לא במקסימום.

אני כבר על כדורים כול פעם שיוצא עדכון לנקסוס מכיוון שאינני בטוח אם יהיה שיפור או שידפקו משהו תקין.

פורסם

אחרי חודש + עם 5.1 על הנקסוס 5, אכן מורגש שיפור ניכר ביחס לגרסה הראשונית של הלוליפופ. נפסקו הבעיות עם המצלמה, המכשיר מרגיש זריז יותר בהחלט והסוללה מחזיקה מעמד זמן ארוך יותר מהותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...