Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאם, אתה אומר שמוטו G דור ראשון מארה"ב קיבל אצלך עדכון ל5.1?

אם כן אז כנראה שלי בדרך (המכשיר שלי מאנגליה). אלו חדשות טובות מאוד.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תגובות 361
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן - שלי מארה"ב. הדור שני של אשתי מאנגליה. ה-E של הבן הצעיר מצרפת, והוא עדיין .4.4.4. ואני לא בטוח אם בכל ישודרג. ממילא הוא כנראה די בסוף דרכו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתם מדברים על עדכונים רשמיים, לא?

לא יודע אם מתאים לשרשור- הדבר הכי חכם שעשיתי עבור הגלאקסי 3 שלי הוא להפטר מהאנדרויד הדיפולטי עם ה-Touchwiz הכבד של סמסונג ולצרוב עליו רום של CM, שדרג את המכשיר ברמות מכל הכיוונים. זה כבר השני שלי מאז ה"מעבר"- ספציפית לזה המותקן כרגע, אני כבר עשרים ימים איתו ועד עכשיו הוויתור היחיד שהצטרכתי לעשות זה על הגוגל כרום, שהיה קורס, וזהו- משתמש בדפדפן של CM.

בכלל, הם כבר מספקים רומים באיכות שלא נופלת מזו של היצרנים, וחוסכים ממך את כל התוכנות המקבילות של היצרן. והכי צחוק שבמקרה של הגלאקסי 3 זה אפילו לא רום רשמי של CM. סתם מפתחים שעבדו בזמנם החופשי כדי להתאים את הגרסה לטלפון.

Screenshot_2015-09-20-18-14-26.jpg

Screenshot_2015-09-20-18-13-13.jpg

Screenshot_2015-09-20-18-29-43.jpg

פורסם

אחת הסיבות שגרמו לי לאהוב את המוטורולה הוא הוונילה (כמה תוכנות עזר קטנות של מוטורולה, לטעמי דווקא שימושיות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום בבוקר קפץ לי עדכון מרשמלו (גרסה 6), הוקן בהצלחה, לא יכול לציין שאני מרגיש שינוי בממשק, לפחות לא כמו זה שהיה בין 4.4 ל 5

אפשר בקלות לבקר סוף סוף איזו אפליקציה ניגשת לאן

את עניין הסוללה (הצהרות על חסכנות בה) נראה לאורך השבוע הקרוב איך זה מרגיש בפועל.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אכן נקסוס 5, מרגישה מהירה, עוד לא קרסה על כלום, כרגע אני מתאמץ למצוא הבדלים, כנראה רובם "מתחת למכסה מנוע" ולא בממשק, חוץ מהגדרות של אפליקציות שכל היום אני רק מכבה לאפליקציות את הגישה, מסתבר שכולן חומדות את ספר הטלפונים שלי ושימוש ב GPS

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עזוב אנשי קשר, תראה כמה אפליקציות דורשות גישה לטלפון, SMS ולוח שנה

השקעתי 10 דקות וכיביתי הרשאות של כל מה שלא נראה לי הגיוני, guess what? כל האפליקציות עדיין עובדות בלי שום בעיה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עזוב אנשי קשר, תראה כמה אפליקציות דורשות גישה לטלפון, SMS ולוח שנה

השקעתי 10 דקות וכיביתי הרשאות של כל מה שלא נראה לי הגיוני, guess what? כל האפליקציות עדיין עובדות בלי שום בעיה

אפשר הסבר על איך מבצעים זאת?

פורסם

שברתי קצת את הראש, לא הצלחתי למצוא אופציה ל allow/deny בזמן ההתקנה, רק לאחר מעשה דרך תפריט הגדרות

פספסתי משהו?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מתקן את דבריי - האפליקציה תותקן ללא הפרעות ; החלונות הקופצים מגיעים בשלב שבו אתה מריץ אותה לראשונה והיא מנסה לגשת לדברים מסויימים.

• תוכן חדש...