Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 361
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אישית, אני מבצע התקנה נקיה של מערכת ההפעלה עם כל עדכון שמשתחרר (אלא אם כן מדובר בעדכוני באגים מינוריים/אבטחה בלבד). לא סומך על החבוב הירוק שיידע להשתדרג בצורה חלקה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

מישהו כבר קיבל את העדכון?

לי עדייו אין (נקסוס 5)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מישהו כבר קיבל את העדכון?

לי עדייו אין (נקסוס 5)

יש חלק שכבר קיבלו אתמול מ 22:30, משער שגל ה OTA השני יתרחש היום, גם כן לאחר 22:30 (ע"ס נסיון קודם). במידה ולא, אתה יכול להוריד את הפורט של ה OTA ולבצע Sideload דרך הריקברי. התוצאה זהה 1:1 כאילו ביצעת את העדכון OTA, שום דבר לא הולך לאיבוד.

פורסם
אישית, אני מבצע התקנה נקיה של מערכת ההפעלה עם כל עדכון שמשתחרר (אלא אם כן מדובר בעדכוני באגים מינוריים/אבטחה בלבד). לא סומך על החבוב הירוק שיידע להשתדרג בצורה חלקה.

למה אתה מתכוון בהתקנה נקייה? עושה factory reset ואז מעדכן?

פורסם (נערך)

אחרי שתשתדרגו, אני ממליץ בחום לגשת לתפריט "נגישות/Accessibility" ולבחור ב "High Contrast Text". זה גאוני!

מזכיר לי את הימים הראשונים של ה Cleartype בחלונות XP.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
יש חלק שכבר קיבלו אתמול מ 22:30, משער שגל ה OTA השני יתרחש היום, גם כן לאחר 22:30 (ע"ס נסיון קודם). במידה ולא, אתה יכול להוריד את הפורט של ה OTA ולבצע Sideload דרך הריקברי. התוצאה זהה 1:1 כאילו ביצעת את העדכון OTA, שום דבר לא הולך לאיבוד.

למיטב ידעתי אף אחד בארץ עדיין לא קיבל את העדכון באופן רשמי עבור NEXUS 4.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...