Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכנתי לנקסוס 10. התרשמות אין, אבל יש לי שאלה:

הלאנצ'ר נשאר כמו גרסה 4.3, אם אני אתקין את הגוגל now launcher זה יראה כמו בנקסוס 5 עם הלוליפופ?

• תגובות 361
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יש תחושה שהמכשיר נהיה איטי יותר והגרפיקה פחות חלקה.

עוד מישהו נתקל הזה?

טרם עשיתי ריסט להגדרות יצרן, קיוויתי להימנע מזה.

פורסם

אגב ההודעות שיש במסך הנעילה כמו וואטס מאוד נוח,לא מרגיש איטיות (נקסוס 5).

את האמת מרק10 לא ידעתי שהיה כזה דבר ב4.4.4,עכשיו לפחות זה עובד ישירות ללא צורך בהגדרות,כך שיש פה שיפור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עדכנתי לנקסוס 10. התרשמות אין, אבל יש לי שאלה:

הלאנצ'ר נשאר כמו גרסה 4.3, אם אני אתקין את הגוגל now launcher זה יראה כמו בנקסוס 5 עם הלוליפופ?

והתשובה היא כן, התקנתי את הלאנצ'ר וזה אכן כך.

עושה רושם שהביצועים בנקסוס 10 טיפה יותר טובים מאשר בקיטקט, ואני אהבתי מאד איך שהוא נראה עכשיו.

פורסם

באג או תקלה במכשיר?

בלוליפופ נוספה פונקצייה של הפעלת פלאש המצלמה כפנס. לאחר פרק זמן של כמה דקות (2-3 להערכתי, לא יותר) שהפנס עובד פתאום הוא נכבה ולא ניתן להדליק אותו יותר. באותה הזדמנות גם המצלמה מפסיקה לעבוד. חשבתי שזה אולי בגלל שהמכשיר מתחמם, אבל לא, גם לאחר חצי שעה הפונקציות לא עובדות ורק כיבוי והדלקה של המכשיר פותרות את העניין. נקסוס 5.

מישהו יכול לבדוק מה קורה אצלו?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדקתי במשך 5 דקות על הנקסוס-אין בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
באג או תקלה במכשיר?

בלוליפופ נוספה פונקצייה של הפעלת פלאש המצלמה כפנס. לאחר פרק זמן של כמה דקות (2-3 להערכתי, לא יותר) שהפנס עובד פתאום הוא נכבה ולא ניתן להדליק אותו יותר. באותה הזדמנות גם המצלמה מפסיקה לעבוד. חשבתי שזה אולי בגלל שהמכשיר מתחמם, אבל לא, גם לאחר חצי שעה הפונקציות לא עובדות ורק כיבוי והדלקה של המכשיר פותרות את העניין. נקסוס 5.

מישהו יכול לבדוק מה קורה אצלו?

באג אשר דווח במספר אתרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נעלמו טאבים בכרום (הם איחדו את זה עם מנהל המשימות)

הם לא נעלמו, אתה בסה"כ צריך להיכנס להגדרות של הכרום וב"מיזוג בין כרטיסיות ואפליקציות" לשנות ל- כבוי. שמיים וארץ.

לי יש תחושה שהמכשיר נהיה איטי יותר והגרפיקה פחות חלקה.

עוד מישהו נתקל הזה?

כן, וזה בנוסף לכך שהסוללה נגמרת צ'יק צ'ק :|

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני דווקא לא חווה איטיות. אך גם אצלי הסוללה נגמרת מהר מהרגיל.

קראתי בכמה מקומות שרק לאחר כ4 מחזורי טעינה המצב משתפר.

• תוכן חדש...