Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי היה משהו מוזר.

נקסוס 7 WIFI 2012.

עדיין לא קיבלתי את העדכון אז לפני כמה ימים פשוט עשיתי שחזור הגדרות יצרן וכשזה עלה לי קבלתי הודעה על עדכון ל5. אישרתי את זה אך זה לא הוריד בפועל ועדכן.

ומאז פשוט "נעלם" העדכון הזה. עכשיו הדלקתי אותו - לא קבלתי שום עדכון. וכשאני בודק בהגדרות ומנסה לעדכן הוא לא מוצא עדכון.

מוזר לי.

1. לכבות אינטרנט

2. הגדרות

3. אפליקציות

4. הכל

5. Google services Framework (אין לבלבל עם Google Play Services)

6. לכפות עצירה (?) (באנגלית קוראים לזה Force Stop ) אין לי מושג מה המינוח בעברית

7. לנקות דאטא ולנקות קאש (של האפליקציה, כן? לא של המכשיר)

8. להפעיל אינטרנט

9. להיכנס לחפש עדכון. בתאריך של ה"עודכן לאחרונה" אמור להיות כתוב לך 1970 או משהו כזה, זה בסדר, זה אומר שניקית את ה"זכרון" של אפליקצית העדכון. אם זה לא כתוב, תחזור על השלבים שוב, לפעמים בין הרגע שאתה מפעיל את האינטרנט לבין שאתה נכנס לחפש עדכון משהו נתקע והבעיה חוזרת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 361
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בקיט קט 4.2.

4.2. הוא Jelly Bean הידוע בכינויו JB.

קיט קט הוא 4.4

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
נראה שהדרך לרוט והתקנת CM11, AOKP או MIUI (או התקנת 4.4 סטוק) קצרה מתמיד.

ככה. ניסיתי לחזור לקיט קט סטוק, להתקין CM11 או MIUI.

בסופו של דבר חזרתי ללוליפופ ונעלתי את הבוטלואדר בחזרה.

כמה שמתלוננים על קריסות ותקיעות, איפוס פותר את הבעיות האלה (כנראה שזה כמו בWINDOWS - עדיף שלא להתקין מערכת הפעלה על התקנה קיימת).

חזרתי לקיט קט, ופתאום גיליתי שהוא מגיב פחות טוב, ונראה פחות טוב, וגם חסרים בו דברים לעומת הלוליפופ.

לגבי רומים אחרים - אני חוזר לאותה בעיה שהייתה לי עם רומים מקוסטמים בגלקסים שהיו לי - בכל רום אני מוצא דפיקה אחרת. MIUI איטי ולא נוח, CM11 יש תקלות הזויות, פחות מוכרים אני אפילו לא רוצה לנסות מחשש לפרטיות.

אז נחכה ל5.0.1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למה המסך לא נדלק בזמן שמקבלים מייל או הודעה כמו באייפון ?

כדי שהסוללה לא תיגמר מהר כמו באייפון. בשביל זה שמו לך נורית התראות.

חוץ מזה אתה יכול להוריד אפליקציה שנקראת Peek שפותחה ע"י הצוות של Paranoid Android. עובדת מצויין ומספקת לך בדיוק מה שאתה רוצה, בערך. היא עובדת רק כשאתה מזיז את המכשיר ולא כל פעם, שוב - כדי לא לשתות לך את הסוללה וכדי שהמכשיר לא ידלק בכיס.

פורסם
למה המסך לא נדלק בזמן שמקבלים מייל או הודעה כמו באייפון ?

למה שמישהו ירצה דבר כזה? למה אנשים שעוברים ליד השולחן שלי בעבודה צריכים לראות מה אני מקבל?

יש צליל הודעה ונורה שמהבהבת, לדעתי מספיק.

מה שכן, בטוח שאפשר לעשות רוט, ולהגדיר את זה כמו שאתה רוצה, זה עדיין אנדרואיד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כדי שהסוללה לא תיגמר מהר כמו באייפון. בשביל זה שמו לך נורית התראות. - הסוללה בנקסוס נגמרת גם ככה יותר מהר מאשר באייפון.

למה שמישהו ירצה דבר כזה? למה אנשים שעוברים ליד השולחן שלי בעבודה צריכים לראות מה אני מקבל?

יש צליל הודעה ונורה שמהבהבת, לדעתי מספיק.

מה שכן, בטוח שאפשר לעשות רוט, ולהגדיר את זה כמו שאתה רוצה, זה עדיין אנדרואיד.

תן למשתמש לבחור כמו באייפון האם להדליק את המסך כאשר מתקבלת התראה או לא למספר שניות.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

שקט!

גוגל יודעים יותר טוב ממך מה טוב בשבילך 8)

אני חושב שזאת ההגדרה שיכולה להיות קשורה לזה:

[ATTACH=CONFIG]405122[/ATTACH]

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

מרק, הנקסוס הוא לא המכשיר הנכון להשוואה, כי הוא גם עולה חצי מאייפון מקביל. אבל שוב, זה לא הנושא, אז חלאס. נתתי לך פתרון, יפה שבחרת להתעלם ממנו באלגנטיות.

ולעניינו - למה שלא תחזור באמת לאייפון? אני לא מבין אותך, אתה סובל עד עמקי נשמתך אבל אם אני לא טועה כבר למעלה משנה ממשיך להשתמש בנקסוס, מה הקטע ש'ך?

פורסם
לפי דעתי הגירסה הכי נוחה שהייתה.

4.2 ו 4.3 הרגישו יותר "בשלות" מ 4.4 בחלק מהמקרים, בייחוד כשמדובר בחייגן, שמאז קיטקט הפך לפחות אינטואטיבי ובלתי נסבל, אבל מצד שני הדפקות עם ה WiFi בנקסוס 4 לא נפתרו לחלוטין עד 4.4 וגם צריכת הסוללה שהיתה מחרידה.

פורסם
שקט!

גוגל יודעים יותר טוב ממך מה טוב בשבילך 8)

אני חושב שזאת ההגדרה שיכולה להיות קשורה לזה:

[ATTACH=CONFIG]405122[/ATTACH]

מכיר את ההגדרה אבל היא לא קשורה להדלקה של המסך.

מרק, הנקסוס הוא לא המכשיר הנכון להשוואה, כי הוא גם עולה חצי מאייפון מקביל. אבל שוב, זה לא הנושא, אז חלאס. נתתי לך פתרון, יפה שבחרת להתעלם ממנו באלגנטיות.

ולעניינו - למה שלא תחזור באמת לאייפון? אני לא מבין אותך, אתה סובל עד עמקי נשמתך אבל אם אני לא טועה כבר למעלה משנה ממשיך להשתמש בנקסוס, מה הקטע ש'ך?

חס וחלילה אני לא מתעלם משום הצעה. אני אבדוק את ההצעה.

4.2 ו 4.3 הרגישו יותר "בשלות" מ 4.4 בחלק מהמקרים, בייחוד כשמדובר בחייגן, שמאז קיטקט הפך לפחות אינטואטיבי ובלתי נסבל, אבל מצד שני הדפקות עם ה WiFi בנקסוס 4 לא נפתרו לחלוטין עד 4.4 וגם צריכת הסוללה שהיתה מחרידה.

נכון מאוד.

גם המצלמה נהפכה להיות איטית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני אוהב שהודעה מדליקה את המסך.

כיביתי את ההודעות של הלוליפופ ואני משתמש בNILS. ממה שאני ניסיתי, זה הכי קרוב להתנהגות של אייפון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עשיתי סיור קצר על ה-Nexus 6 עם הלוליפופ, ואהבתי, מאוד אהבתי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...