Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Settings > Backup and reset

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 361
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים לב שהוא מוחק לך את כל הנתונים מהזיכרון של המכשיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Moto G GPe XT1032 עודכן היום ללוליפופ 5.0.1, הידד!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בדיוק. זה כל כך שונה שאין מה להשוות למיקרוסופט.

אותי קצת מעצבנת העובדה שכל אפליקציה תופסת 20% יותר מקום מבעבר,

ולטעמי האישי העיצוב מכוער ברמות נדירות.

נתרגל, אלא מה.

אפליקציות תופסות יותר מקום בגלל המעבר מ Dalvik ל Art. האפליקציות נפתחות ועובדות מהר יותר אבל זה מגיע על חשבון גודל האפליקציה על הדיסק.

פורסם

איזה דפוקים הגוגל האלה. אתמול בערב קיבלתי הודעה על עדכון 5.01 זמין להורדה, לחצתי שאני מאשר הורדה של העדכון והטלפון נכנס למצב של לופ וההודעה על עדכון זמין להורדה נעלם כלא היה.

איזה כייף לי :)

פורסם
Moto G GPe XT1032 עודכן היום ללוליפופ 5.0.1, הידד!

שלי עדיין לא.

ד"א שני בנים שלי עם 5 על נקסוס 4, כבר כמה ימים בלי תלונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אפליקציות תופסות יותר מקום בגלל המעבר מ Dalvik ל Art. האפליקציות נפתחות ועובדות מהר יותר אבל זה מגיע על חשבון גודל האפליקציה על הדיסק.
ידוע, קראתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אזהרה ! לפני עדכון נקסוס 4 לגרסה 5.01.

אתמול שוב פעם הופיע עדכון 5.01 עבור נקסוס 4 ואני מצטער שביצעתי עדכון לטלפון. הטלפון נהפך להיות דלעת או במילים אחרות כול האפליקציות נפתחות באיטיות מחרידה וחוסר פרופורציות של אייקונים והמלל באפליקצית 'גוגל פליי'...פשוט זוועה.

איזה כייף לי :)

פורסם

^ מה שהוא אמר.

יש בלוליפופ פי'צר מגניב שמאחזר אחרי ההתקנה גם את מסכי הבית שלך כולל ווידג'טים וכל השאר. זה היה הדבר היחיד שמנע ממני להתנסות במלא רומים בגרסאות הקודמות. ועכשיו זה דווקא עובד מעולה. אין לך מה לפחד שתאבד מידע או את העיצוב של מסכי הבית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...