Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא בנקסוס חמש שלי העדכון ל5.0.1 שיפר את הביצועים באופן משמעותי, אין יותר לאגים וגם לא נתקלתי באפליקציות שקרסו.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 361
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי הישועה תגיע מפה.

ביום שישי קיבלתי נקסוס 5,עדכנתי אותו ל4.4 עם הדלקת המכשיר אבל עדיין אין שום אזכור ל5.

מתי אני אמור לקבל אותו להערכתכם?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה יכול לעשות לו sideload אם דחוף לך, או שפשוט תשב על "check for updates" פעם בשעה, מתישהו זה יבוא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מתי שלא תקבל אותו - אל תעז להתקין אותו! העדכון המחורבן הזה הרס לי את הבריאות :cry:

היה לי מכשיר תותח, עכשיו יש לי מכשיר עגלה. המצלמה עובדת לפי מצב הרוח שלה, וואטסאפ נתקע כל הזמן, זיהוי פנים אינו עובד למרות שהגדרתי אותו אינספור פעמים והמכשיר כולו נהיה כבד ואיטי.

פשוט כשלון הגירסה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

באמת? דווקא אני רואה ש 5.0.1 אחלה.

את ה5 נשרוד וישר נעבור ל5.0.1.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חברים, אשמח לעזרה.

לאשתי נקסוס 5 שקיבלה עדכון אבל התעלמנו עכב החשש.

מאז היא לא קיבלה את העדכון מחדש וגם לא עדכון ל5.0.1.

האם יש מה לעשות בנידון?

תודה.

פורסם

בדיעבד אני לא ממליץ לשדרג את השדרוג הזה.

הוא חוסף סוללה אבל הורג לי את הביצועים בנקסוס 5. בנקסוס 7 הוא בכלל גרם למכישר בקושי לזוז, עשיתי פקטורי ריסט וזה הסתדר, אבל הייתי צריך להתקין מחדש.

זה מתאים לאפל זה, לא לאנדרואיד :?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הסוללה בנקסוס 5 שלי נגמרת מהר יותר. אבל כל שאר הדברים אני מתרשם עובדים כמקודם. בנקסוס 10, העדכון לא גרם לשום תופעות בעיתיות והכל עובד כמקודם. בלי לגים, התרסקויות או תקיעות.

פורסם

טוב גרמתם לי לשקול מחדש את העדכון.

פורסם (נערך)

שמעתי כבר על כמה וכמה משתמשים שהעדכון לא בוצע בצורה חלקה ולכן קיימות הבעיות עליהם אתם מדברים.

אני מציע למי שנתקל בבעיה לבצע פקטורי ריסט, ואם זה לא עוזר אז להתקין עצמאית דרך נקסוס TOOLKIT:

http://www.wugfresh.com/nrt/

*כמובן שכדאי לגבות את הנתונים החשובים (אפליקציות, יומן שיחות, SMS, WHATSAPP) כי הכל נמחק בעת השדרוג דרך ה TOOLKIT.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי גיא .ב
פורסם

איזה הגזמות..

אצלי חוץ מהבאג שאחרי כמה דקות שהפנס דלוק צריך לעשות ריסט כדי להפעיל אותו שוב, הכל כרגיל.

גם אצל שאר ארבעת הנקסוסים האחרים בבית לא שמעתי על תלונות מיוחדות ואצל כל העשרות נקסוסים שאצל אנשים בסביבה שלי (הייטק, לכווווולם יש נקסוס 5), אפילו באינטרנט לא שומעים על בעיות יותר מהסטנדרט. רק פה בפורום כולם בוכים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...