Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 361
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול בלילה קיבלתי עדכון לנקסוס 5.

אין בעיות עד כה. עובד חלק וטוב, מחובר לwifi ולדור הרביעי ללא קושי.

מה שכן, מסך הנעילה בגרסאות הקודמות היה חביב יותר בעיני, למרות ההתראות הנחמדות.

פורסם
אינך חייב לגבות לפני התקנה של העדכון אבל טוב תמיד לשמור גיבוי של התמונות בגוגל+.

צריך להיזהר מזה. עד לפני שנה בערך, שמרתי גיבוי במה-שהיה-אז פיקאסה, ויום אחד אני מגלה שגוגל+ השתלט ופשוט פרסם את כל התמונות לעיני האינטרנט. לשמחתי, התמונות שלי בפוזה מגרה לא היו שם, אבל עדיין זה מרתיע משימוש בשירות הזה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קחו בחשבון שעם לוליפופ הוכחדה אפליקציית הגלריה והמשתמשים נאלצים לעבור (כברירת מחדל) להשתמש ב Photos שכמובן מהווה חלק אינטגרלי מ Google+. את גוגל פלוס כבר מזמן תקעתי ב disable והתקנתי במקום את QuickPic שנראה שעושה עבודה לא רעה בכלל במקום הגלריה. ניתן גם להתקין את ה APK של הגלריה מקיטקט.

פורסם

טוב, גם אני כמו שאר השרשור -

שדרוג ללא שום תקלה אבל מיידית התעצבנתי שאין אפשרות להכניס את מחוות הפתיחה מידית אלה צריך עכשיו לעשות שתי מחוות מסך ולאן נעלמה האפשרות להשתיק את הטלפון בלחיצה ארוכה על לחצן שינה, למה לעזזל אפשר רק לכבות אותו???

צעד קדימה שניים לאחור זה מרגיש.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא מבין מה הבעיה, מה זה משנה אם להשתיק עם לחיצה ארוכה על הכיבוי ואז בחירה של השתק, או פשוט לעשות ווליום למטה עד הסוף?? זה גם יותר נוח זה פחות לחיצות.

מבחינת WIFI סוף סוף הטלפון יודע לעבור בין 2 הרשתות שיש לי בבית מתי שאחת יותר חזקה מהשניה, באנדרואיד 4 תמיד הייתי צריך להחליף רשת WIFI ידנית כי זה עדיין קלט בקושי במעבר בין 2 הקומות. עכשיו זה עובר לבד.

מאוד אהבתי את הquick settings הזה ש"מעל" הנוטיפיקיישן, סוף סוף לא צריך אפליקציה נפרדת בשביל להפעיל פנס או לכבות את הוויפי והבלוטוט.

העיצוב והאפקטים כמובן הרבה יותר יפים, המסך נעילה שמראה מה קיבלת מאוד שימושי - לא צריך לפתוח בשביל כל הודעה שאין לך כוח אליה (ב4 היית חייב לפתוח, אולי זה משהו ממישהו חשוב?..) קצת מציק שצריך לבחור משהו לפני שמכניסים את הציור של הסיסמה אבל בקטנה (צריך לפתוח פחות פעמים, זה מפצה)

Gallery אני שמח שהעיפו, היה מאוד מיושן ותמיד היה בלי שאני ירצה במצלמה בהזזה הצידה, ובגלל שזה היה הגלריה שנכנסים אליה לרוב (וגם תוכנות צד 3 היו עובדים מולה) אז היה יותר נוח לאחסן את כל התמונות במכשיר ולא בענן. עכשיו אין צורך לשמור כל תמונה, סוף סוף יש לי מקום פנוי במכשיר (16 ג'יגה לוחץ עליי)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מבחינת WIFI סוף סוף הטלפון יודע לעבור בין 2 הרשתות שיש לי בבית מתי שאחת יותר חזקה מהשניה, באנדרואיד 4 תמיד הייתי צריך להחליף רשת WIFI ידנית כי זה עדיין קלט בקושי במעבר בין 2 הקומות. עכשיו זה עובר לבד.

אולי בעיה בהגדרות. אצלי שני נתבים אלחוטיים על אותה רשת, ושום בעיה במעברים בשום מכשיר, כולל מחשבים ניידים, טלפונים וטבלטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סוף סוף למדו מאפל לעשות נוטיפיקיישין נורמלי.

שזה מצחיק, כי אפל היו אלה שהעתיקו את תבנית ההתראות (כולל משיכה של הפס מלמעלה) מאנדרואיד.

אגב, אני הייתי על רום של Paranoid Android אז לא קיבלתי עדכון והייתי צריך להתקין את הקובץ ידנית. מי שרוצה, הנה לינק. יש שם גם מדריך קצר ופשוט מאוד לפתיחת ה-Bootloader שיכול להועיל לחלק מהאנשים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אם ביטלתי את הסינכרון תמונות עם גוגל + שישארו רק על המכשיר, והגלריה נמחקת. אז איפה יוצגו התמונות?

האפליקציה הזאת מציגה גם תמונות מהמכשיר וגם מהסנכרון. אז בPhotos עדיין.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

משום מה קיבלתי רק לפני כמה שעות. בכל מקרה מאז תקופת הios7 אני מחכה כמה ימים לפני שאני מעדכן כדי לראות אם זה שווה את זה. חוץ מזה, חוץ משינויים עיצובים טיסה עוד סיבה רצינית יש לעדכן?

כבר היום המכשיר שלי מטוס וחוץ מבטריה הוא עובד פרפקט.

קקטוסולר ידנית

פורסם

אני חייב לציין שזה מרגיש כאילו יש שיפור בזמני הסוללה. לא יכול להגיד בוודאות, ואולי זה בגלל שהייתי עם רום מקוסטם, אבל זה מרגיש כאילו המסך צורך פחות (כלומר אני מקבל יותר Screen Time). דווקא זמני הסטנד ביי מרגישים ללא שינויים משמעותיים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...