Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם ה-10 התעדכן אמש. ניכר שיפור בביצועים, את חיי הסוללה טרם בדקתי. הקטע החדש שבו המכשיר מנבא כמה נשאר לו לחיות על המטען הנוכחי נחמד מאוד.

Leasingfahrzeug oder nichts

• תגובות 361
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עם נקסוס 7 דור ראשון, עדיין מחכה לעדכון.

יש בי תקווה שאולי העדכון יפיח בו חיים חדשים, כי הוא מקרטע קצת בתקופה האחרונה.

פורסם (נערך)

המעבר ל runtime החדש (ART) אמור למנוע את התעייפות מערכת ההפעלה עם הזמן, אפילו אם לא התקינו עליה דברים חדשים ו/או זבל מיותר, מה שלבינתיים לא ממש נראה אצלי.

לאחר uptime של 70~ שעות, צריכת הראם ע"י המערכת טיפסה לג'יגה שלם(!) בלי סיבה ברורה ובשילוב האפליקציות, נשארתי עם 200-300 מגה בלבד בראם. לא מרשים.

קיטקט יכלה לשרוד שבועות עם 1 ג'יגה "הכל כלול".

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

איזו מערכת הפעלה מעצבנת :evil:

אתמול בערב הנקסוס 5 קיבל אותה. ממש מרגיש כאילו הלכו אחורה, לא קדימה.

יש אפשרות לשנות את מסך הנעילה? מסך חיוג? להחזיר את האייקונים הישנים? לחזור לתצוגת גלרייה נורמלית??

:evil::evil::evil:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היום גם גיליתי שבמסך נעילה החדש אפשר להגדיר שלא יהיה צריך להכניס ציור של סיסמה אם מחוברים לבלוטוט או NFC מסויימים, ושאפשר גם לעשות פתיחת נעילה לפי המצלמה הקדמית, זה עובד בחלק מהמקרים אבל כשזה עובד זה טוב ומספיק לפתוח את המכשיר לפני שאתה מספיק לרצות להכניס את הסיסמה שלך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם (נערך)

טוב

קיבלתי היום את עדכון.

מרגיש מוגבל וחסר אפשרויות. התקנת NOVA פתרה חלק מהדברים, אבל נשארו הנוטיפיקיישנס המעצבנים, והדברים שציינו כאן קודם.

גם משום מה העלימו את הגלריה, ואיחדו את הג'ימייל ואפליקציית מייל.

נעלמו טאבים בכרון (הם איחדו את זה עם מנהל המשימות)

אין יותר כפתור "השתק"

נראה שהדרך לרוט והתקנת CM11, AOKP או MIUI (או התקנת 4.4 סטוק) קצרה מתמיד.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עדכנתי את הנקסוס חמסה של העבודה.

לעיצוב/תפריטים נתרגל מן הסתם,

מבחינת מהירות/צריכת זיכרון לא מורגש שינוי לכאורה,

אבל מה שכתב אלפא נראה מדאיג.

בקיצור, מתכנתי האנדרויד יכולים לנשום לרווחה,

בניגוד למתכנתי ה-ios שייאלצו בקרוב להמיר את כל האפליקציות ל-64 ביט או למות,

סטיב-סטייל. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קיבלתי-ועידכנתי.(נקסוס 5)

בהתחלה הרגיש מאוד מפוזר הרבה אופציות לכל דבר,אחרי חצי שעה זה מתרגלים.

יש דבר מגניב בהגדרות שנקרא "מצב אורח" אם מישהו רוצה את הפלא' שלכם אז אתם מעבירים לו לפרופיל "אורח" והוא מקבל מסך כיאלו אחרי פירמוט בלי כל הפרטים שלכם פיסבוק ,איימל,ווצאפ וכו'..ריק לחלוטין (כמובן רק עם ההתקנות שבאות עם נקסוס) גאוני!

כמה שאלות:

-איך עושים מצב "שקט"?

-שאני לוחץ על לחצן הווליום הוא נותן לי כמה אופציות "הכל" "עדיפות" "ללא" לכל אחד יש אופציות משונות ואני לא מבין מה מטרתן אשמח להסבר.

-הגלריה נמחקה ,עכשיו כל התמונות שלי משותפות בענן של גוגל?או שאני צריך לאשר את זה?

-בגלריה הישנה זה היה מחולק לי לפי תקיות תמונות מהמצלמה ,צילום מסך,מהווצאפ עכשיו הכל ביחד איך עושים תקיות בגלריה הזאת?

פורסם

גם אני קיבלתי בהחלט יש שיפור בנוחות,נחמד מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כפתור ווליום כלפי מטה עד ללא הופך לשקט עם רטט.

אפליקצעת התמונות נעלמה, אבל אם תצרף תמונה לשיחת ווטצאפ תגלה שהיא עדיין בזכרון כולל הספריות משנה. אני בכל אופן הורדתי אפליקציית quickpic בשביל לנהל את אוסף התמונות.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

האפליקציה נעלמה,אבל עכשיו הרבה יותר נוח כי ניתן לראות את התמונות שיש בפאלפון ולעבוד בדיפדוף למה שיש בGOOGLE DRIVE,גאוני!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

-בגלריה הישנה זה היה מחולק לי לפי תקיות תמונות מהמצלמה ,צילום מסך,מהווצאפ עכשיו הכל ביחד איך עושים תקיות בגלריה הזאת?

מתקינים אפליקציה חיצונית, אני משתמש בquickpic

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...