Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתו של חבר עם הורידה את העדכון לנקסוס 4 ומאז אינה רואה בתחתית המסך שלה את כפתור הבית ואת כפתור מנהל היישומים (העגול והמרובע, בהתאמה). הכפתור היחיד שהיא רואה הוא חץ החזרה (משולש).

רעיונות?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 361
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום גם גיליתי שבמסך נעילה החדש אפשר להגדיר שלא יהיה צריך להכניס ציור של סיסמה אם מחוברים לבלוטוט או NFC מסויימים, ושאפשר גם לעשות פתיחת נעילה לפי המצלמה הקדמית, זה עובד בחלק מהמקרים אבל כשזה עובד זה טוב ומספיק לפתוח את המכשיר לפני שאתה מספיק לרצות להכניס את הסיסמה שלך.

תעשה ניסוי קטן... קח טלפון אחר, צלם את עצמך ותציג את המסך שלו עם התמונה שלך למצלמה של הטלפון הנעול ו... הופ - הוא נפתח

עכשיו קח תמונה שלך מפייסבוק ותציג לטלפון הנעול ושוב הוא נפתח

מה המסקנה ? שהזיהוי תמונה רק מעיק יותר ממצב swipe פשוט אבל לא יותר מאובטח ממנו

פורסם

וגם מה אתה עושה בחושך?

לדעתי הכי טוב זה הציור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני דווקא ממש משתמש בפועל במצב של הצילום, אני יודע מתי הוא יזהה אותי (שאני יושב על כיסא במקום מואר) וזה עובד תוך חצי שניה, אני ממש נעזר בזה.

בכל מצב אחר אני מכניס את הסיסמה כרגיל, זה לא שהאופציה הזאת נמנעה ממני.

בקשר לזה שזה לא ממש מאובטח, לא כזה משנה לי, זה סתם נגד זה שאנשים יחפרו לי בטלפון כשאני לא מסתכל לכיוון שלו. אם אני יוצא מהחדר המכשיר איתי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני יכול להעיד שבנקסוס4 (לא רק אצלי) התקלה הזאת קיימת מאז ומעולם, באג חומרתי שכנראה לא מעניין את גוגל יותר מדי.

לרוב שמים לב לזה כשמצלמים עם פלאש, אין איזה חוקיות מסוימת זה יכול לקרות אחרי 2 תמונות ולפעמים אחרי 30..האפליקציה נתקעת, הפלאש נשאר דולק, שומעים רעשים של הפוקוס של העדשה ואז המכשיר נכנס לריבוט לבד (בניגוד למה שרשום בלינק).

אבל מה אפשר לצפות ממכשיר שעלה 200 פאונד.

פורסם

מה נסגר עם נקסוס 7, מישהו יודע מתי הם משחררים עדכון? (לא אימאג')

ב5 העדכון הופיע כבר לפני שבוע. עובד נהדר.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם (נערך)
אני לא מדבר על התערבות, אני מדבר על חוסר אופטימיזציה מופגן מצד מ"ה (מה שנראה כמו זליגת זכרון).

RAM ממש לא צריך להיות מנוצל במקסימום (או קרוב לכך) למשך כל הזמן - אלה שטויות. זה בערך כמו לטעון שמחשב שולחני עם 16 ג'יגה בראם צריך לנצל 15.5 בשוטף, גם כשאני סתם בדסקטופ.

ומסתבר שאני לא לבד -

http://www.androidpolice.com/2014/11/25/lollipop-bug-users-reporting-apps-frequently-restart-and-performance-suffers-the-longer-you-go-without-a-restart/

קדימה, 5.0.1, קדימה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אצלי היה משהו מוזר.

נקסוס 7 WIFI 2012.

עדיין לא קיבלתי את העדכון אז לפני כמה ימים פשוט עשיתי שחזור הגדרות יצרן וכשזה עלה לי קבלתי הודעה על עדכון ל5. אישרתי את זה אך זה לא הוריד בפועל ועדכן.

ומאז פשוט "נעלם" העדכון הזה. עכשיו הדלקתי אותו - לא קבלתי שום עדכון. וכשאני בודק בהגדרות ומנסה לעדכן הוא לא מוצא עדכון.

מוזר לי.

פורסם

עדכון מיותר לחלוטין.

כול שלושה חודשים משנים את החייגן ואת התצורה של אנשי קשר ושאר הדברים הפשוטים והנוחים שהיו בקיט קט 4.2.

למה לעזעזל הם משנים כול כמה חודשים את התפריטים ושיטות הפתיחה/גישה למידע בטלפון ?

למה איחדו את תוכנת הדואר עם ג'מייל שאני לא סובל את הממשק בטלפון ?

למה ביטלו את הגלריה ?

למה המסך לא נדלק כאשר מקבלים מייל ?

למה המצלמה נתקעת אחרי שימוש בפנס ?

למה ביטלו את התפריטים המופיעים עם לחיצה על כפתור כיבוי שהיה קל ופשוט ?

למה ולמה כXס אמא של גוגל.

אני חוזר לאייפון 3GS די נמאס מהשטויות של גוגל !

איזה כייף לי :)

פורסם

1-התפריטים שונים כי רוצים להרגיש שינוי עם עידכון חדש ולא לראות את אותו דבר.

2-אין גלריה אבל התוכנה החדשה לא פחות טובה,לי נוח,מה חסר לך?

3-הבנתי שלחלק הפנס נתקע,אני בדקתי ועובד יופי.

4-אכן אין אופציה לעשות ריסט למכשיר בעת הכיבוי,אבל כמה כבר אתה עושה ריסט למכשיר?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איסט נעשה ע"י לחיצה של 10 שניות רצופות על לחצן הכיבוי, בדיוק כמו שהיה בגרסה קודמת.

הורידו אפשרויות אחרות מתפריט הכיבוי.

איזו גרסת גלריה שמו?

פורסם

האפליקציהאפליקציה נקראית תמונות,מאוד נוח גלישה ימין מראה את התמונות מהגוגל דרייב,ושמאלה מה שיש בטלפון.

• תוכן חדש...