Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש.

מה הק"מ?

• מעניין 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, PASHUT כתב:

תעקוב אחרי צנרת קולר גיר אם סדוקה ומחליפים בזמן מונע נזילות מהגיר

תהנה

כמובן!

בהמשך כנראה בכלל אעבור לקולר גיר חיצוני

לפני כשעה, yulianx כתב:

תתחדש.

מה הק"מ?

114 אלף, הרכב אצלי כבר כמה חודשים.

היום 121.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, eden-h כתב:

נפלתי על מציאה שלא יכולתי לסרב לה - אסטרה דיזל שמצויידת במנוע 2.0 ליטרים(יש גם 1.6) מבחורה, יד ראשונה בבעלותה 10 שנים!

ה-1.6 דיזל הוצעה רק בגרסת הסדאן - בהתחלה רק בגרסה ידנית שנמכרה בעיקר למורי נהיגה ולמוניות.

אחרי שהוצג הדור החדש יותר של האסטרה, הסדאן דיזל מהדור הקודם קיבלה גיר אוטומטי ונמכרה רק בורסיה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
  • אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה זה קנית שתיים?

או רק את הלבנה?

של מי השניה? היא גם דיזל?

כמה ק"מ יש על הרכב שקנית?

מה קרה עם הרכב הכתום בסמליל שלך. (פז'ו208?)

הוא גם דיזל,נכון.

מכרת אותו?

בכל מקרה שיהיה במזל.

תצטרך את זה. (;

פורסם (נערך)

אתה לא תאמין אבל אני הייתי בדרך לראות את הרכב הזה ואז האישה שמכרה אותו התקשרה אלי ואמרה שהוא נמכר, לפחות זה לחבר פורום. אני זוכר שהיא פרסמה אותו גם ממש בגרושים (10 אלף לזכרוני נכון?)

יש למנועים האלה מחלה של החתיכת פלסטיק שהולכת ממשאבת השמן לקרטר שמן, החלק הזה והגומיה שלו נסדקים ואז משאבת שמן מתחילה לשאוב אוויר במקום שמן מהקרטר והיא יכולה לשאוב אוויר הרבה זמן לפני שנדלקת נורה וכשנדלקת נורה זה כבר מאוחר מידי.

אני הייתי דבר ראשון מכניס את הרכב למוסך להחלפה של החלק הזה, זה עניין של גרושים אבל ישמור עליך מהוצאה כספית כבדה.

זה החלק לא יודע איך הוא נקרא בעברית:

https://a.aliexpress.com/_c36DKkSj

חוץ מזה רכב מעולה.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 34 דקות, Gavrik כתב:

אני זוכר שהיא פרסמה אותו גם ממש בגרושים (10 אלף לזכרוני נכון?)

פאק.

בואנה אנשים לא יודעים איזה נבלות יש בשוק שהם מפרסמים את הרכב שלהם במחיר של ברזל??

פורסם

חוזר שוב על ההמלצה, צנרת הגיר מאוד רגישה ואם נזל לך שמן גיר חשוב מאוד לבדוק גם אותם (2 צינורות דקים)

לגבי נזילות מים אצלי החלפתי קולר מים ופקק בלוק מנוע עקב קורוזיה ממי ברז שהבעלים הקודם שם..

בקיצור רק מים אדומים איכותיים.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 5 שעות, eden-h כתב:

מבחורה, יד ראשונה

כאן נכנסתי לרגע ללופ והתקשיתי להמשיך להתרכז. 

לפני 5 שעות, eden-h כתב:

מצרף תמונות מיום הקניה שלה, כבר הספקתי להעביר אותה דיטיילינג מאז ולהחליף צמיגים + גאנטים.

ראיתי קודם את התמונות ואמרתי לעצמי אין מצב שהבחור הספציפי הזה - ממשיך עם הצמיגים והחישוקים האלה - עאלק להרגע מהוצאות על שיפורים - כן כן... 

ובזמן שאני כותב כאן אתה מגיב בשרשוקרואסון שלי. 

ואההההמ - זה הג'אנט? 

image.png.124313a1cb4a5b34b5f3d42faf9544f8.png

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 26 דקות, PASHUT כתב:

חוזר שוב על ההמלצה, צנרת הגיר מאוד רגישה ואם נזל לך שמן גיר חשוב מאוד לבדוק גם אותם (2 צינורות דקים)

לגבי נזילות מים אצלי החלפתי קולר מים ופקק בלוק מנוע עקב קורוזיה ממי ברז שהבעלים הקודם שם..

בקיצור רק מים אדומים איכותיים.

כן כן, הבנתי.
אצלי עד כה הם ללא סדקים ונראים בריאים לגמרי.

המים אצלי במצב חדש לגמרי ככה שאני לא דואג. אין אבנית ואין לכלוכים/משקעים

לפני 2 דקות, lanosforce כתב:

כאן נכנסתי לרגע ללופ והתקשיתי להמשיך להתרכז. 

ראיתי קודם את התמונות ואמרתי לעצמי אין מצב שהבחור הספציפי הזה - ממשיך עם הצמיגים והחישוקים האלה - עאלק להרגע מהוצאות על שיפורים - כן כן... 

ובזמן שאני כותב כאן אתה מגיב בשרשוקרואסון שלי. 

ואההההמ - זה הג'אנט? 

image.png.124313a1cb4a5b34b5f3d42faf9544f8.png

תופתע לגלות שזה הלהרגע שלי, כמובן לעשות את כל הדברים לבד בבית מורידות את העלויות באופן קיצוני.
וכן, זה הגאנט :)
חד אבחנה אתה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

חתך נמווווך - מה זה התנרמלת... מכין פופקורן. 

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...