Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוח בדיקה של במוו 323CI ..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי בדיקה לרכב הנ'ל ומה שהיתיחסתי אליו זה 2 נושאים .

מנוע. בלאי פנימי, דליפות לחץ בצילינדרים רעש מערכת תיזמון ושסתומים , נזילות שמן ,(אין נזילות שמן מישום מה) קורוזיה בבית טרמוסטט .

שלידה מרכב

תיקון תאונת מרכב צד ימין ,תיקון עמודים -אמצעי -אחורי ימין +משקוף ימני ,תיקון פח פנימי ימני .

כל השאר שטויוט .

מה אתם אומרים על מה שרשום ?

יש מכת שאסי (שילדה ) ברכב?

פורסם

זה נרשם תחת משמעות גבוהה בבדיקה?

לדעתי יש לרכב שאסי. לגבי חומרתה של הפגיעה מבחינה בטיחותית צריך לפנות לבעל מקצוע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המנוע עייף מאוד ולרכב יש "שאסי" אם זו שאלתך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בנוגע למנוע פחות הייתי דואג (אכן הוא לא נשמע גרוע יותר מכל בדיקה אחרת שראיתי). אבל מה שבטוח שלרכב יש פגיעה בשילדה ("שאסי"), ונראה שהוא ספג פגיעה רצינית מאוד בצד ימין.

באמת מעניין, איך הגדירו את הפגיעה בבדיקה? האם דיברת עם הבוחן?

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
המנוע יצה 161 כוח סוס .

במקור 170 איך זה ניקרא מנוע עיף?

ומה החומרה של הפגיעת שילדה כאן ?

זה רק מראה לך כמה הבדיקות לא אמינות.

דליפות לחץ בצילינדרים נובע בדרך כלל מטבעות בוכנה שחוקות, אטם ראש מנוע או בעיות בשסתומים. איך זה מסתדר עם 161 כ"ס מתוך 170 אני באמת לא יודע.

אם אתה מחפש חיזוקים לרכישת הרכב לא נראה לי שתקבל אותם כאן. מדובר בשני סעיפים בעלי משמעות גבוהה ברכישת רכב. אם ננעלת על הרכב (כמו שזה נראה) שיהיה בהצלחה. אני מקווה שלפחות תרכוש אותו במחיר תואם למצבו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...