רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
היי יש לי רכב הונדה hrv סוף שנת 2017 לפני כחודש התחיל להתקלף הצבע בדלת ועכשיו שמנו לב שגם בגג. מציינת כי הרכב עובר רק שטיפה ידנית! הלכנו למוסך שם נאמר לנו שיצבעו לנו את הגג והדלת. האם מקובל לבקש פיצוי בנוסף? הרי ערך הרכב יורד. מצ״ב תמונות.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
היי חברים, יש פה מישהו שבקיא בעולם הליסינג? אשמח לדעת אם המחיר שמשלמת חברת ליסינג גדולה (הרץ, אלדן, אלבר וכו') הוא נמוך יותא ממה שמשלם לקוח פרטי? אם כן, בכמה? מיקרה חדשה עולה ללקוח פרטי 82 אלף ש"ח. ללא מע"מ 68,800. כמה תשלם על רכב דומה חברת ליסינג? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ערב טוב, הרכב נקנה שבוע שעבר. שנת 2002 יד שניה עם 280 אלף ק"מ. מנוע V6 עם 2700 סמק. אוטומט. לא יודע מה מחירון, אשמח להשכיל, נקנה ב14 אלף שקל, קיימת מערכת גז ברכב. המיכל מוסתר במקום הגלגל רזרבי, הגלגל רזרבי יושב מאחורי שורת המושבים האחרונה,קשור. כאשר נגמר הבלון, נסעתי לתדלק, 2.83 שקלים לליטר, נכנס ברכב 38 ליטר גז. נסעתי 200 קמ עירוני בלבד, רק על הגז, רגוע מאוד, לרוב על 2 או 2.5 טור, אין צורך ביותר מזה בפקקים שיש בירושלים על בגין בשעות אחר הצהריים. ואז חזרתי לתדלק באותה המשאבה. יצא לי לתדלק 28 ליטר גז. משמע הרכב עושה ליטר דלק או גז ל6.5 ק"מ {נתון שאנשים לא יודעים לספר, אני רדפתי אחרי אנשים בכביש עם טארג'טים דומים טרם הקניה, כולם סתומים! לא יודעים כמ…
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום וברכה, רציתי לברר האם אפשרי לאדם לקוי שמיעה ללמוד רשיון ? יש לו מכשיר שמיעה אבל בכל זאת רציתי לברר, אשמח לעזרתכם. והאם יש הוראות מיוחדות לאנשים שהם ליקוי שמיעה ? תודה רבה יהודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בריטניה בשנות השבעים הייתה מדינה מלאת ניגודים, עם דוגמאות רבות לטוב-ביותר מול רע-ביותר: קיצים נפלאים מול תקופת שבוע שלושת-ימי-עבודה והפסקות חשמל יזומות; המוזיקה מהטובות ביותר מול המוזיקה מהגרועות אי פעם; יובל-הכסף לשלטון המלכה בשנת 1977 מול שביתות אינסופיות בתעשייה; ניצחונות מזהירים בווימבלדון מול התפרעויות מדממות בכדורגל; טלוויזיה במיטבה (המלון של פולטי) מול חוש אופנתי מזוויע. ואותם ניגודים בדיוק היו גם במכוניות מהתקופה. בשני הקצוות ניתן היה לקבל את הב.מ.וו. סדרה 5 אבל גם את הווקסהול וונטורה (FE); אלפסוד מול אוסטין אלגרו; פולקסוואגן גולף מול מוריס מרינה; פיג'ו 605 מול פורד זודיאק דור רביעי; מרצדס 450SEL 6.9 מול האסטון-מרטין לגונדה הזוויתית, והרשימה נמשכת. …
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
והפעם בפינתו של יוליאן "מיני-מבחן": פגישה עם הדור החדש של אופל קורסה. לא מושלמת, אבל מתברגת גבוה.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
אז תמיד ראיתי בפורומים ובדיבורים עם אנשים תמיד את עניין המס בייבוא רכב. 83% מס קניה על רכבים בדכ על הבנזין, דיזל, והיברידיים תלוי בדרגת זיהום שלהם. כן אני מסכים עם זה שזה ז*ון במחיר, אבל מה שאני מצליח לראות זה שהעולם הולך לכיוון החשמליות. נפילה של הנפט ומעבר לבלאקצ'יין (כסף וירטואלי) מאלפי סיבות שיותר יעזרו לסביבה, וכך יפלו המון איילי הון מטורפים וגם איילי הנפט בין היתר, אבל עזבו את הקונספירציות האלה של מה יהיה בעוד כמה שנים. המס על רכבים חשמליים הם 10% !!! (בתוקף 2024 או עד להודעה חדשה) במקום 83%, תבינו את ההפרש המטורף הזה. למה בעצם לא לייבא לעצמכם רכב חשמלי? נכון שבעצם זה פחות כיף לנהיגה ויותר מכני ורובוטי, אבל העולם הולך לחשמלי וידידו…
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
בוקר טוב, קבלתי אתמול הודעה ממשרד התחבורה (משרד הרישוי) כאילו לא חודש רישיון הרכב מפני שלא שולמה האגרה. לצערי - סתם טרטור (האגרה שולמה והרכב בעל רישוי תקף). פניתי דרך האתר שלהם, עם הצגת המסמכים הנחוצים (בצורה מקוונת כמובן) למשרד הרישוי. שאלתי היא האם מתייחסים שם לפניות המקוונות ? מהם זמני התגובה שלהם ? מישהו התנסה ? (מקווה שלא יהיה צורך לגשת לשם. תמיד ההתעסקות עם ה"גופים האלה" לא עושה טוב לאף אחד. אשמח לשמוע אחרת) תודה ויום טוב. תודה
הודעה אחרונה מאת asix, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אז המחשבה שלי הייתה כזאת, בכסא תינוק שלי ההתחברות ל ISOFIX היא עם חגורה מתכווננת וחשבתי לעגן אותו למושב האמצעי ע"י חיבור לISOFIX בודד של כל אחד מהצדדים. בחנות הבחור שייעץ לי על הבוסטרים לבוגרים אמר שאסור להרכיב ככה כיסא. חיפשתי מידע ולא הצלחתי למצוא, עברתי על החוברת הוראות ללא התייחסות למצב כזה, כן מצאתי איזה מישהו ביוטיוב שעשה ככה התקנה. דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 עוקבים
- 28 תגובות
- 6 אלף צפיות
חברים שלום, בבעלותי סיאט אטקה fr חדשה. משום מה, דווקא הגרסה הזאת של הרכב, שהיא היקרה ביותר (170k), מגיעה עם חישוקים קלים (ג'אנטים) יחסית פשוטים למראה בצבע לבן כלשהו, ללא שמץ של ספורטיביות. מאחר והרכב שלי הוא שחור, בגימור עם נגיעות ספורטיביות, זה בולט עוד יותר. אגב, אציין, כי משום מה דווקא גרסת האקלסנס שזולה יותר בכמה אלפי שקלים מגיעה עם חישוקים קלים ספורטיביים יותר למראה, שגם צבועים בצבעים של ניקל ושחור. ניסיתי לאתר באינטרנט אם מישהו מוכר אותם, אך לא מצאתי. מפה לשם, אני שוקל להחליף את ארבעת החישוקים לחישוקים אחרים, שהם נאים יותר מבחינתי. ראיתי כאלה באוטו דיפו. העניין הוא שמדובר בחישוקים סיניים, לא של איזה יצרן מוכר, ואינני יודע עד כמה זה משמעותי אם בככל. נ…
הודעה אחרונה מאת shachar187, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, נראה לי קוראים לזה תיבה חצי אוטומטית או תיבה רובוטית. (בדיוק כמו בתמונה פה) עכשיו .. השאלות שלי קצת מוזרות אבל אני לא מצליח למצוא הסבר ברור. 1. בתיבת הילוכים כזו, יש אופציה של מעבר בין נסיעה ברכב ידני לרכב אוטומטי? נ.ב אגב אין פה Parking בתיבת הילוכים הספציפית הזאת 😶 2. בסוג הילוכים הזה, ראיתי שהרכב יכול להיות "בהילוך ראשון" גם כשהוא על אוטומט (דוגמא אפשר לראות פה ב05:00 כשהוא מעביר מניוטרל ל"הילוך ראשון" כשהאוטו במצב אוטומט, אפשר לראות שבהתחלה זה בN - Auto בלוח מחוונים ואז הוא שינה ל1 - Auto) האם בחניה, עליי להתנהג עם הרכב הזה ממש כמו ברכב ידני גם כשהגיר על מצב אוטומט? (במישור כשהרכב דומם על "הילוך ראשון" , כשהרכב דומם בעלייה אז גם כן הילוך ראשון…
הודעה אחרונה מאת Yuvalino, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בואו ננסה לשים בצד את ענייני הקורונה, אולי גם רכבים מודרניים ונצלול לעבר, להמשך ההיסטוריה של מכוניות BMC ובריטיש ליילנד. הפעם- מכונית מעניינת מתוצרתם, אולי המעניינת ביותר שהקונצרן הכושל הוציא תחת ידיו. הזכרתי אותה בסקירת ה- Landcrab, ולמרות שהיא מקבלת קרדיט כאחת משלוש המכוניות הגרועות ביותר ש- BLMC ייצרו (השתיים האחרות הן האוסטין אלגרו והמוריס מרינה), זה לאו דווקא נכון. אז נתחיל: אני לא יודע אם יש בין המכוניות הבריטיות יותר סבנטיז מבריטיש ליילנד פרינסס. שם קוד ADO71 בזמן פיתוחה, בתחילה מותגה כאוסטין-מוריס סידרה 18-22. הפרינסס הייתה פיתוח של ADO17 Landcrab, שהייתה המכונית שרמזה כי ייתכן וסר אלק איסיגוניס התפזר יותר מדי. הפרינסס הי…
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 851 צפיות
אומנם הנושא עלה כמה שנים אבל האם יש אפשרות לרכוש בארץ דלק e30 או e85?
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
יש לי מזדה מ.פ.ו., יד שנייה, 150 אלף ק"מ שנת 2005 ולא הצלחתי למצוא את המחיר שלו במחירון של לוי יצחק. משהו יכול לעזור לי בנושא
הודעה אחרונה מאת zvit, -
אהלן חברים. לאחרונה ראיתי שצצות כל מיני מודעות על תו סוחר חד פעמי ולוחית במבחן ללא צורך במגרש וכו' וכו'. האם מדובר בשרלטנים מהשורה הראשונה או שאכן שינו את התנאים ואפשר לקבל תו סוחר ללא צורך במגרש? ועוד ללא חידוש כלשהו? נשמע מוזר לגמרי. תודה.
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 19 תגובות
- 5 אלף צפיות
"אמינות מוטלת בספק" זה מה שרבים כתבו על אמינות האוקטביה וזה גם מה שאני השבתי כשנשאלתי. קצת רקע: לפני כשנתיים בעקבות שינוי ארגוני, עוברת לידיי סקודה אוקטביה 17' של אחד העובדים שמסיים את תפקידו. הסקודה מחליפה פורטה 15' מהעבודה (שכורה) שהחליפה את הסיויק 13' (בחתימה). את הסקודה אני מקבל בתקופה מאוד מעניינת עבורי, מצד אחד היצרן טוען שהאמינות השתפרה מנגד אני ממשיך לשמוע תלונות מחברים בעלי אוקטביה ופה בפורום על אמינות הרכבים מתוצרת VAG, בעיקר תלונות על מצמדים, שרשרת טיימינג ועוד. ומה יותר טוב מניסיון אישי כשעלויות האחזקה לא מטרידות אותך? אוספים מפתחות, הסבר קצר מקצין הרכב ויוצאים לדרך. על הרכב: סקודה אוקטביה רמת גימור סטייל, שנה וקצת על הכביש,…
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
-
בסוף חודש מרץ חברת מוטו 24, יבואנית אופנועי מונדיאל ונורטון יבאה לארץ מספר אופנועי URAL רוסיים...אפשר להגיע לנסיעת מבחן ולפתוח הזמנות אחרי שיגמר הסגר. היבוא התעקב הרבה זמן כיוון שמדובר באופנוע עם סירה, קטגוריה שלא הייתה קיימת בארץ עשרות שנים. לקח זמן להסדיר את העיניינים הביורקרטיים. ככה זה נראה, תמונות מאתר היצרן: המחיר הרשמי בין 120 ל 140 אלף שקל, זה נשמע גבוה ביותר אבל האופנועים האלו יקרים מאוד בכל העולם, לא מדובר במוצר צריכה המוני לכן לא אדבר יותר על עיניין המחיר. מחיר בארה"ב מתחיל ב 15 אלף דולר לגרסה הבסיסית ומגיע ל 30 אלף דולר לגרסאות מיוחדות. …
הודעה אחרונה מאת חולהרכב, -
שלום לכולם, קיבלתי היום את הרנו קליאו החדשה דגם rs line חייב לציין שהאוטו ממש מהנה לנהיגה וממש נוח גם בכבישים משובשים. הרכב מאובזר בכל מה שצריך ואפילו מעבר וחבילת העיצוב של rs line משדרגת את המראה עוד . כרגע לא יצא לי לבדוק צריכת דלק עדיין או לקרוע את המנוע אבל מרגישים שהרכב חזק יחסית לסופר מיני. אם למישהו יש שאלות אשמח לענות.
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, ראיתי עכשיו רכב שהייתי מעוניין להמשיך בתהליך הבדיקה, בדקתי עכשיו את המסלקה הביטוחית וראיתי שיש פעמיים "שינוי מספר רישוי" מה זה יכול להגיד לי על הרכב? הרכב 01 בעלים קודמים וברישום מקורי השדה ריק.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
גישה מעניינת שלא ראיתי עדיין ברכבים אחרים שיש להם מנוע בנזין כמנוע עיקרי. המנועים החשמליים אחראים על המהירויות הנמוכות ומנוע הבנזין בעיקר על המהירויות היותר גבוהות. מוריד משקל וסיבוכיות. הביצועים נשמעים סבירים בהחלט לרכב כזה (9.4 שניות למאה מטר). גם ציוד הבטיחות התקני מעניין, כולל כרית אויר בין הנהג לנוסע. https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/HkLdVH00K8
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
מקריאת הנתונים הבוקר מתברר כעת שעם קריסות המחירים של הנפט בעולם אנו נראה כאן הוזלה של 15 אגורות בלבד. משום מה הפכנו לשיאנים עם 80% מס - פשוט מטורף. https://www.maariv.co.il/business/economic/israel/Article-761498 האם אי פעם ניראה שיקום מישהו שיוכל להוריד את המס המטורף הזה? כן אפילו בימים כאלה שהמשק במצב קשה מאד זו עדיין לא סיבה טובה מספיק לעושק ציבור הנהגים בדלק וממילא במיסוי כלי רכב גם. יום טוב לכולם ובריאות
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני פשוט נוסע עם רכב ישן שלו כרית אויר רק מקדימה. רציתי לדעת כמה זה קריטי לשדרג לרכב חדש רק בשביל זה? הבנתי שהיום יש כריות אויר בצדדים, זה באמת יעשה את ההבדל בין חיים ומוות בתאונת צד? ובכלל האם באמת רכבים חדשים הרבה יותר בטוחים היום מרכבים בני 10+?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
חיפשתי שרשור עם טיפים ולא מצאתי. הרכב בן 3, עם מעט מאוד ק"מ. מטופל לפי הספר ועם קבלות על הכל. בדקתי שעבוד, אין. יש משכון מבוטל שאני מניח שנלקח ע"י הרוכש בעת הרכישה. יש בדיקה של המוכר מלפני חודשיים, שהוא גם בעל הרכב הרשום ברישיון, שעשה בעת עסקת טרייד אין שבסוף לא יצאה לפועל והוא החליט למכור לבד ורכש את רכבו החדש בתשלום ללא מסירת הרכב. הרכב נראה שמור ונוסע כמו חדש, למעט כמה שריטות ומכות קטנות. מתלבט האם לעשות עוד בדיקה? האם גם לקחת למכון רישוי וגם לקחת למוסך היבואן לבדוק היסטוריה? במיוחד עכשיו לאור מוגבלות התנועה והעסקים אני נורא מתלבט. אשמח לדעתכם ועל הדרך להמלצות למכוני בדיקה.
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
שלום, לאחרונה אני נתקל ברכב אשר באופן קבוע תופס שתי חניות אל מול ביתו הפרטי. איני יודע מה הסיבה, אבל אני יכול למנות שתי סיבות אפשריות: 1. מצוקת חניה. כיוון שמדובר ברחוב עמוס רכבים, ייתכן שהוא שומר מקום לרכב אחר (של הבן, של האישה או לאורחים שצפויים להגיע) 2. למנוע אפשרות שיחסמו את הרכב השחור שנמצא בחניה הפרטית שלו. לעתים מגיע רכב ארוך שגולש קצת וחוסם מעט את הכניסה לחניה הפרטית שלהם. רציתי לשאול האם יש חוק עליו עובר האדם החונה, שכן אין כל סימון לחניה ולכן אולי לא ניתן לקבוע שלא חנה כחוק. ובנוסף, האם ניתן להתלונן למשטרה או לעירייה על כך? ומה צפויה להיות תגובתם בעניין זה? אולי לעשות את אותו הדבר יגרום להבין שזה לא בסדר? כל…
הודעה אחרונה מאת master_k, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 658 צפיות
אחרי לובינסקי בשבוע שעבר, השבוע מצטרפות גם יוניון וכלמוביל לרשימת היבואניות שפותחות את אולמות התצוגה ומתחילות - לאט לאט - לחזור לשגרה. מכירים עוד עסקים שמתחילים לראות את האור בקצה המנהרה? ספרו, תייגו, שימו לינקים, בואו נעזור לכולם לחזור לשגרה מהר ככל האפשר.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 563 צפיות
ברשותי יונדאי סונטה היבירד ולפי נתוני החברה האוטו עושה 9.2 מאפס למאה ואני רוצה להבין יכול להיות שזה שגוי? אתמול יצאתי ברמזור עם גולייטה חדשה 1.4 170 ולפי נתוני היתרן האוטו שלו עושה 7.7 למאה ופשוט הוא לא הצליח להתקרב אליי לא משנה מה במיוחד ב80-120 הסונטה הדהימה אותי בכוח שלה זה לא חדש שהיא חזקה אבל יכול להיות שהנתוני יצרן שגוים?
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
- 0 תגובות
- 416 צפיות
שלום חברים. יש לי מזדה 2 שנת 2014 . אתמול באמצע נסיעה האוטו צפצף מבפנים. והופיעה המילה ALARM מתחת למד ק"מ. מישהו יודע על מה זה מעיד? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת מזדה2, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 875 צפיות
שלום רב, ברצוני לבצע מבחן תיאוריה בעבור רישיון C1, הוצאתי טופס ירוק, מחתים השבוע רופא משפחה+אופטימטריס מורשה. האם לאחר מכן אוכל להירשם ולהגיע למבחן תיאוריה? אפילו לפני שנרשמתי לבית ספר נהיגה כלשהו.... תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת idan10, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום וברכה לכולם! יש ברשותי פיאט פנדה (מילאנו,ידני) 2015 , שנועל צמיג 185/55/15, האם כדאי להחליף ל- 175/65/14? אני שואל, משום שהיה לי ב-10 שנים האחרונות פנדה רובוטי ואז ידני, עם צמיג 185/55/13, ונדמה שהיה להם קצת יותר 'אומפ' בזינוק בעליה, וכתוצאה מכך גם יותר מומנט בשטח (יעני שבילים). הדגם שלי (מילאנו) מאובזר יותר מהאחרים מבחינת כריות האוויר, חיישני-בטיחות ועוד.. אך בגלל החתך הנמוך והמיתלים הקשוחים יותר, אין ספק שמרגישים היטב את המהמורות בכביש, גם בשבילים זה משפיע לרעה. (1) האם השינוי הקטן במידה, באמת ירכך לי ת'נסיעה? (2) האם אוכל לבצע את הכיול (כלומר, מבחינת ספידומטר וכו' )ממחשב הרכב בעצמי? (3) היכן ניתן לקנות ג'נט 14' (במידה הנ"ל ) מגנזיום/פלדה?. תודה רב…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
באופן שקט טלקאר התחילה בשיווק של גרסת דיזל מוזלת לספורטאג' ב-142 אלך שקלים. למה זה מעניין? כיוון שכל הייבואנים של הקרוסאוברים הקומפקטיים יישרו קו והמחירים מתחילים ב-150 אלף שקלים. מה שאומר שקיה מנסה לקבוע מחיר כנעסה חדש ויוביל לתגובות מצד המתחרות בדמות גרסה מוזלת או הורדת מחיר.
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,164 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SlowRide
- memilavi
- פריג'י
- יבגניפ
- EvGriga
- סולל הדרך
- ypz
- yor2
- spon83
- גולדן191
- avargel
- mikyl