Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי עכשיו רכב שהייתי מעוניין להמשיך בתהליך הבדיקה, בדקתי עכשיו את המסלקה הביטוחית וראיתי שיש פעמיים "שינוי מספר רישוי"

מה זה יכול להגיד לי על הרכב?

הרכב 01 בעלים קודמים וברישום מקורי השדה ריק.

פורסם

יתכן רכב שבמקור עם מספר רישוי מיוחד, כמו מונית או רכב דיפלומטי/קונסולרי או משהו כזה. צריך להתעמק בהיסטוריית הבעלות (01 פירושו שני בעלים קודמים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעל הרכב בבעלות עליו כבר 5 שנים.
הרכב עלה לכביש באוקטובר 2014.
ראיתי בפוסט ישן שיכול להיות שמדובר בשינוי בפוליסה/העברת בעלות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לפני 2 שעות, אמיר ש כתב:

בדוק לעומק
ייתכן ש"יוצא" לרשות הפלסטינאית והוחזר לא מזמן

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

לפי מה שאני יודע, רכב שיוצא לרשות הפלסטינית דינו כדין רכב שהורד מהכביש בישראל לצמיתות, ואין אפשרות להחזירו. 

• מעניין 1

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

פורסם
לפני 5 שעות, iAmital כתב:

ראיתי בפוסט ישן שיכול להיות שמדובר בשינוי בפוליסה

למייטב ידיעתי זו הסיבה, העבירו את הביטוח מרכב לרכב, שינוי מספר הוא בפוליסה, לא שינוי מספר הרכב.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

יתכן רכב שבמקור עם מספר רישוי מיוחד, כמו מונית או רכב דיפלומטי/קונסולרי או משהו כזה. צריך להתעמק בהיסטוריית הבעלות (01 פירושו שני בעלים קודמים).

לפעמים זה בסדר לא להגיב אם לא יודעים, כמו שבוקי ציין לאחר כל תיאוריות הקונספירציה כאן, מדובר בשינוי מספר רישוי בפוליסה הביטוחית. 

אגב, 01 ברישיון - הוא בדיוק כמו שרשום, 1 בעלים קודמים, כרגע הרכב נמצא אצל השני. 

• רעיון טוב! 3

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

01 פירושו אצל הבעלים השני, הקונה יהיה השלישי. מבחינת הקונה זה שני בעלים קודמים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 שעות, sperial כתב:

(01 פירושו שני בעלים קודמים).

מניח שכוונתך בעלים קודמים + בעלים נוכחי (העברת בעלות אחת).

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

כמובן. עניין של ניסוח. אני מסתכל מנקודת מבט של הרוכש, שיהיה הבעלים השלישי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...