Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 46 דקות, gadik6 כתב:

יש חיילים בקריה או ב-8200, שתורמים כנראה יותר מצוות גולנצ'יקים, אבל אי אפשר להשוות את ההקרבה האישית או הנשיאה בנטל, שעל זה הרי רבים בשמאל מתלוננים.

המערכת צריכה גם טכנאי או מכונאי מטוסים, ואף טייס לא יטוס אם לא יהיה מערך תומך. אז מה עכשיו, ניתן למכונאים את אותם התנאים וה"יוקרה" של טייסים?

לא יודע מי זה ה"שמאל" שמתלוננים על זה, התלונות על נשיאה בנטל זה על השתמטות. לא על זה שאנשים עושים בעיות כדי לצאת מקרבי וללכת להיות עובדי רס"ר.

זה גם לא קשור ליוקרה ולתנאים, לא נראה לי שיש מישהו שמנסה להתקבל לטיס כי בא לו תנאי שירות טובים. שמים אותך איפה שחושבים שאתה תביא למערכת הכי הרבה תועלת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 58 דקות, gadik6 כתב:

חברה יצרנית עם ליין מוצרים?   יפה, מסתבר שאתה קרוב יותר למחאת החימושניקים מאשר למחאת הטייסים.

פשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

יש לך מושג מה ליין המוצרים שלו? מה הטכנולוגיה המושקעת בהם? כמה מט״ח הוא מכניס וכמה מיסים הוא משלם?

יש לך מושג מה תרם בשירותו הצבאי? באיזה מוצבי קו ראשון ישב? איזה תפקידים מילא כשהיחידה שלו לא היתה באימון גדוד?

ומה הקשר של כל הוואטאבאוטיזם הזה?

הוא כתב:

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

כשאנחנו עשינו את מחאת הטייסים אתם עשעת את מחאת החימושניקים וכשעשינו את מחאת ההי טק לא היה לכם אפילו עם מה למחות כנגד.

אז שאלתי אותו אם הוא טייס או איש הייטק, ונראה שלא, אז אין צורך לספר שהוא ("אנחנו") עשה מחאת הייטק וטייסים, ואני עשיתי מחאת חימושניקים.

לך יש מושג כמה ימי מילואים עשיתי בשנים האחרונות, ובאלו חזיתות שירתי?   אה לא?

לפני 46 דקות, פינדר כתב:

מי שאומרים ״אל יתהלל חוגר כמפתח״ בהקשר שבו השתמשת בביטוי, כנראה שאינם מבינים את משמעותו.

עם עברית, ברוך השם, אין לי בעיה:

לפני כשעה, Night Driver כתב:

כשהמוצר נמצא עכשיו בשלבי אישור רגולטורי.

שמחתי לעזור.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

טייס או איש הייטק, ונראה שלא, אז אין צורך לספר שהוא ("אנחנו")

קודם כל החברה העיקרית שלי מוגדרת חברה טכנולוגית והשנייה בהחלט היי טק (משלבת תוכנה, בקרה, אלקטרוניקה וגם מוצר מכני).

מעבר לזה אנחנו זה השמאל.

הייתי מסביר לך יותר לאט אבל לא נראה לי שהמהירות זו הבעיה אצלך.

• מעניין 1

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

אני מקווה בשבילך שלא אתה ולא בני משפחתך תזדקקו לטיפול רפואי במדינת היהודים.

כי לפי הלוגיקה שלך, ישראל כבר מזמן הלכה פייפן.

image.png.8a228c7f574560c4b8a2497210c72fa6.png

רק שאנחנו על זה וכל יהודי שמקבל טיפול מערבי פוקח עיניים ואם ינסו להכניס עירוי ללא הצלחה פעמיים הוא כבר יקבל איזה מכתב..

הם ישנים בעמידה.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Night Driver כתב:

קודם כל החברה העיקרית שלי מוגדרת חברה טכנולוגית והשנייה בהחלט היי טק (משלבת תוכנה, בקרה, אלקטרוניקה וגם מוצר מכני).

"מוגדרת" על ידי מי בדיוק?   גם חברה ליצור מצברים יכולה להיות חברה "טכנולוגית". יש סיווגים, ענפים וכדומה.

אמרתי לך כבר, אתה יכול לנסות לחרטט אחרים, לא אותי.

לחבר שלי גם יש חברת הייטק מסתבר, שכוללת תוכנה, בקרה, אלקטרוניקה, ואפילו מוצר "טכני". קוראים לזה מכון רישוי.

מעבר לזה אנחנו זה השמאל.

"אתם" חיים בסרט שיש לכם בלעדיות על הטייסים, על הלוחמים, על הידע והחוכמה, בפועל, מתגלה שזה בדיוק להיפך.

פורסם
לפני 10 דקות, gadik6 כתב:

"מוגדרת" על ידי מי בדיוק?   גם חברה ליצור מצברים יכולה להיות חברה "טכנולוגית". יש סיווגים, ענפים וכדומה.

אמרתי לך כבר, אתה יכול לנסות לחרטט אחרים, לא אותי.

אתה באמת מנותק מהמציאות. זו הגדרה של רשות המיסים שמקנה גם הטבות מס. גגל מפעל טכנולוגי מועדף ותבין כמה שטויות אתה מדבר.

לחבר שלי גם יש חברת הייטק מסתבר, שכוללת תוכנה, בקרה, אלקטרוניקה, ואפילו מוצר "טכני". קוראים לזה מכון רישוי.

אתה רק מוכיח מה שאמרתי. גם אם יסבירו לך לאט לא תבין.

"אתם" חיים בסרט שיש לכם בלעדיות על הטייסים, על הלוחמים, על הידע והחוכמה, בפועל, מתגלה שזה בדיוק להיפך.

ראינו. 

פורסם

אני לא מצליח להבין כמה טרול צריך להיות כדי לטעון שחברה של מישהו שאתה לא מכיר בכלל, ולא יודע מה היא, היא לא מה שהוא - היזם מאחורי החברה - טוען שהיא. 

מילא אם היית מכיר ויודע והיית מטריל ועוקץ אותו. אבל לא נשמע שזה המצב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, David32 כתב:

אני לא מצליח להבין כמה טרול צריך להיות כדי לטעון שחברה של מישהו שאתה לא מכיר בכלל, ולא יודע מה היא, היא לא מה שהוא - היזם מאחורי החברה - טוען שהיא. 

אתה חדש באינטרנט?

כל מה שמישהו טוען באינטרנט זה אמת לאמיתה?   אז אני אילון מאסק, נעים מאוד.

אתה באמת מנותק מהמציאות. זו הגדרה של רשות המיסים שמקנה גם הטבות מס. גגל מפעל טכנולוגי מועדף ותבין כמה שטויות אתה מדבר.

כמו שכתבתי לך - גם מפעל בתחום המצברים יכול להיות "מפעל טכנולוגי מועדף", או חברה בתחום הפלסטיקה.

כשאתה מספר לי שיש לך "חברה טכנולוגית", בהקשר של שיחה על הייטק, אני מצפה למשהו אחר (טכנולוגיה עילית או טכנולוגיה מעורבת עילית).

בדיוק כמו שאם אתה מספר לי ש"אתם" עשיתם את מחאת הטייסים, אני מצפה שהקשר שלך לטייס הוא יותר מגיבוש טייס לפני 50 שנה.

אז יודע מה, אני שלחתי אנשים לחלל (כי יש לי מניות של טסלה).

פורסם
לפני 45 דקות, David32 כתב:

מילא אם היית מכיר ויודע והיית מטריל ועוקץ אותו. אבל לא נשמע שזה המצב.

מה שהולך פה בעמודים האחרונים זה המקבילה של ילד בגן שאומר לילד אחר, שוב ושוב, בלי להפסיק "אתה קקי".

• אהבתי 1
פורסם
לפני 45 דקות, David32 כתב:

אני לא מצליח להבין כמה טרול צריך להיות

טרול גדול.

אישית, לא ראיתי עוד טענה אחת שהגיעה משם ויש בה איזה ממש.

פורסם
לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

כל מה שמישהו טוען באינטרנט זה אמת לאמיתה?   אז אני אילון מאסק, נעים מאוד.

אין לי כוח לעקוב אחרי בור החרא שנפתח כאן, אבל רק אציין שבניגוד ל"סתם" אינטרנט, יש פה מעגל די נרחב של אנשים שמכירים אחד את השני בעולם האמיתי +-, בדרגה ראשונה או שניה. ואני יכול להגיד לך שחלק מהמגיבים הקבועים כאן לא מחרטטים ביחס למה שהם עושים בעולם האמיתי. בטח לא ברמה של "אני אילון מאסק".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 52 דקות, gadik6 כתב:

כמו שכתבתי לך - גם מפעל בתחום המצברים יכול להיות "מפעל טכנולוגי מועדף", או חברה בתחום הפלסטיקה.

כשאתה מספר לי שיש לך "חברה טכנולוגית", בהקשר של שיחה על הייטק, אני מצפה למשהו אחר (טכנולוגיה עילית או טכנולוגיה מעורבת עילית).

יש לזה הגדרה מדוייקת שמקנה לך את המעמד ברשות המיסים כמו אחוז עובדים בפיתוח, קניין לא מוחשי (פאנטמם או קוד) וכו' וזה מלווה בהטבות מס.

זה לא שאמרת שאתה כזה וזהו.

לפני 52 דקות, gadik6 כתב:

בדיוק כמו שאם אתה מספר לי ש"אתם" עשיתם את מחאת הטייסים, אני מצפה שהקשר שלך לטייס הוא יותר מגיבוש טייס לפני 50 שנה.

אז יודע מה, אני שלחתי אנשים לחלל (כי יש לי מניות של טסלה).

רם יש לך מספיק מניות כדי להיות חלק מהדירקטוריון אז שלחת. אתה לא צריך פיזית להעלות אותו לטיל ולהצית אותו. 

אותו דבר המחאה.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

כל מה שמישהו טוען באינטרנט זה אמת לאמיתה?   אז אני אילון מאסק, נעים מאוד

כמו שיבגני אמר... יש פה אנשים שמכירים אחד את השני,זה שאני כותב נהג לילה זה לא אומר שאני לא יודע את השם שלו...

אין לי מושג מה בחברה החדשה עושה אבל זה לא פעם ראשונה שאני שומע עליה, הוא בטוח לא אילון מאסק...

זה שאתה אולי מחרטט לגבי מה אתה עושה בחיים וכמות הידע שלך,לא אומר שמשתתפים אחרים פה עושים זאת...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...