רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,603 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
שלום חברים. יש לי מזדה 2 שנת 2014 . אתמול באמצע נסיעה האוטו צפצף מבפנים. והופיעה המילה ALARM מתחת למד ק"מ. מישהו יודע על מה זה מעיד? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת מזדה2, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 885 צפיות
שלום רב, ברצוני לבצע מבחן תיאוריה בעבור רישיון C1, הוצאתי טופס ירוק, מחתים השבוע רופא משפחה+אופטימטריס מורשה. האם לאחר מכן אוכל להירשם ולהגיע למבחן תיאוריה? אפילו לפני שנרשמתי לבית ספר נהיגה כלשהו.... תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת idan10, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום וברכה לכולם! יש ברשותי פיאט פנדה (מילאנו,ידני) 2015 , שנועל צמיג 185/55/15, האם כדאי להחליף ל- 175/65/14? אני שואל, משום שהיה לי ב-10 שנים האחרונות פנדה רובוטי ואז ידני, עם צמיג 185/55/13, ונדמה שהיה להם קצת יותר 'אומפ' בזינוק בעליה, וכתוצאה מכך גם יותר מומנט בשטח (יעני שבילים). הדגם שלי (מילאנו) מאובזר יותר מהאחרים מבחינת כריות האוויר, חיישני-בטיחות ועוד.. אך בגלל החתך הנמוך והמיתלים הקשוחים יותר, אין ספק שמרגישים היטב את המהמורות בכביש, גם בשבילים זה משפיע לרעה. (1) האם השינוי הקטן במידה, באמת ירכך לי ת'נסיעה? (2) האם אוכל לבצע את הכיול (כלומר, מבחינת ספידומטר וכו' )ממחשב הרכב בעצמי? (3) היכן ניתן לקנות ג'נט 14' (במידה הנ"ל ) מגנזיום/פלדה?. תודה רב…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
באופן שקט טלקאר התחילה בשיווק של גרסת דיזל מוזלת לספורטאג' ב-142 אלך שקלים. למה זה מעניין? כיוון שכל הייבואנים של הקרוסאוברים הקומפקטיים יישרו קו והמחירים מתחילים ב-150 אלף שקלים. מה שאומר שקיה מנסה לקבוע מחיר כנעסה חדש ויוביל לתגובות מצד המתחרות בדמות גרסה מוזלת או הורדת מחיר.
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
-
שנות ה 60 של המאה הקודמת. חלפו כבר 20 שנה אחרי המלחמה הקשה וההרסנית בהסטוריה של האנושות. רוסיה שיקמה את הערים ההרוסות, את התעשיה הכבדה, רדיפות שהיו בתקופת סטאלין הופסקו ואזרחי המדינה הקומוניסטית התחילו לראות קצת אור בקצה המנהרה. חלק מהם אפילו הצליחו לחסוך כסף. במדינה אז פעלו איזה 2 וחצי מפעלי רכב שיצרו מעט מאוד מכוניות פרטית. הדעה הרווחת בהנהגה הקומוניסטית אז גרסה שהאזרח הסובייטי לא צריך רכב פרטי. את כל דרישות התחבורה שלו ימלאו אוטובוסים, חשמליות, רכבות, ספינות, מוניות ועד אמצעי תחבורה ציבורית. אבל למרות מסך הברזל, נתק מהמערב לא היה מוחלט ובשנות ה 60 התחילו להישמע קולות שאמרו "חברה', אי אפשר ככה. צריך להתחיל לייצר מכוניות בכמויות ולמכור לאזרחים. יקבלו…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
אהלן, מישהו יכול לומר לי מהי צריכת הדלק האמיתית של מאזדה 6 שנת 2014 בתוך העיר ומחוץ לעיר? ואיך הוא בהשוואה למאזדה 323 מנוע 1800? תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני 72 שנה הוכרזה רשמית הקמת המדינה. הכרזת העצמאות של מדינת ישראל התקיימה ביום שישי, ה' באייר ה'תש"ח, 14 במאי 1948 בעיר תל אביב, בבית דיזנגוף שבשדרות רוטשילד 16. מצרף צילומים (חלקיים) של רכב השרד בו הגיע דוד בן גוריון לטקס. אילו הצילומים של הרכב עם הדלתות ההפוכות ממנו יוצא BG. מי מזהה באיזה רכב מדובר? כמו כן מצרף צילומים של הגעת רכבו של משה שרת (היה שר החוץ הראשון) לטקס . הרכב מוסתר חלקית בידי ההמון הנלהב. מי מזהה מה רכבו ? ושאלת זיהוי נוספת - רכב צה"לי שצולם במצעד יום צה"ל ב- 1949. מי מזהה מהו הרכב המוזר דמוי הגיגית?
הודעה אחרונה מאת e_r, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
נתקלתי בתמונה של BMW E39 M5 עם לוחית ישראלית כשרה למהדרין , מישהו מכיר את הסיפור מאחוריה ? ממה שהבנתי היא שנת 2002 הובא לישראל ב2010 😬
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
אבזור רכב לנכה
מאת אסתר-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
אחותי חולה בטרשת נפוצה ואינה יכולה לנהוג ברכב רגיל. היא עברה ועדה לפני כשנה ולאחרונה אושר לה אבזור של הרכב. ראינו שישנן חברות רבות העוסקות בנושא ואנחנו לא כ"כ יודעים במי לבחור. האם יש למישהו המלצות?
הודעה אחרונה מאת Superdror, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברשותי רכב מסוג bmw z3 עם טסט בתוקף עד 11/18 הרשיונות הופקדו במשרד הרישוי לפני כשנה וחצי האם ניתן להחזיר את הרכב לכביש ללא ביקור בעמדה מס 1 בחולון?? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Pecan, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשנה שעברה היתה לי חווית שירות גרועה ביותר עם חברת שירותי הדרך שגריר. נשבעתי שלעולם לא אשתמש בשירותיהם ושאחליף אותם כשאחדש את ביטוח הרכב שלי. כעת עלי לבחור בספק אחר -- חברת הביטוח מציעה לי את חברת "דרכים" כחלופה ל"שגריר" -- מעוניין בחוות דעת על איכות השירות של דרכים לעומת שגריר ועל המלצות לחברות שירותי דרך אחרות טובות ואמינות יותר, אם יש
-
-
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 853 צפיות
מישהו מהאיזור התנסה/יודע?
הודעה אחרונה מאת דור-ל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 548 צפיות
היי ישנה משאבה יד שניה לגיר שמצאתי בחול במחיר זול יחסית של כ 60$. המשלוח עולה עוד כ 20$ דרך d.h.l שאלתי היא האם אצטרך להוסיף עוד תשלום כלשהו? והאם צריך אישור כלשהו ממשרד התחבורה
הודעה אחרונה מאת MozesHainberg, -
בערוץ National Geographic משדרים כבר כמה שנים תוכנית שנקראת Car SOS ישנם אנשים אהובים ע"י המשפחה\קהילה שנתקלו במחלה קשה או מקרה במשפחה שעצר להם את החיים. לרובם יש רכבים שהם אוהבים והתוכנית לוקחת מהם את הרכב, בלי לעדכן את בעל הרכב (אבל בשיתוף על בני המשפחה), משפצת את הרכב ומחזירה את הרכב משופץ לבעלים. הרכב הכי ישן שהתעסקו היה פורד מודל A משנות ה-20 אני חושב, ממש יפה. לא מדובר רק ברכבים קלאסיים מבחינת שנתונים, אלא גם רכבים יותר חדישים אפילו שנות ה-90 וה-2000. אני אוהב את התוכנית הזו כי מראים לעיתים חלקים בשיפוץ ומסבירים על דברים מאוד מעניינים בין עם פחחות, מנוע, חשמל וכו'. בנוסף בעמוד הפייסבוק שלהם הם מראים דברים שלא ניתן לראות בט…
הודעה אחרונה מאת eellaadd2, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נצפה בגבעתיים: האם לדעתכם זה טוטאל לוס? שואל מסקרנות, הרכב לא שלי.
הודעה אחרונה מאת Pecan, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 12.4 אלף צפיות
אף פעם לא נהגתי על רכב עם מערכת בטיחות מהסוג הזה. כיוון שאט-אט אני מבשיל להתחדש ברכב (עוד לא ממש שם, זה תהליך, אולי אחרי הקורונה), רציתי לשאול איך זה לנהוג עם המערכת הזו. איך הרכב מבדיל בין סטייה "מכוונת" (השתלבות איטית בנתיב, במיוחד אם נניח ששכחתי לאותת) לבין גלישה בטעות? עד כמה הוא רגיש למעבר בין נתיבים בחדות לעומת בהדרגתיות, זאת אומרת שאני מניח שיש סף "אסרטיביות" כלשהו במעבר בין נתיבים שהחל ממנו המערכת לא מתערבת? האם ההגה פשוט מסתובב לך בכוח ביד? מה קורה אם מונעים מההגה להסתובב, הוא נלחם בך או "מוותר"? איך זה בכלל מרגיש, האם מתרגלים לזה? האם זה מפריע? האם זה לא מרדים את העירנות קצת כי מתרגלים לסמוך על הדבר הזה? האם ניתן לבטל אותה בכל הדגמים? האם צריך לבטל א…
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני גר בשדרות והורי גרים בקרית שמונה, אני נוסע לבקר אותם פעמיים בחודש, ובכל נסיעה שלי, משדרות עד צומת גולני 0 שוטרים, החל מצומת גולני ועד קרית שמונה, אני סופר יותר שוטרים ממכוניות. לא משנה באיזה שעה, תמיד אני רואה לפחות 5 מכוניות בצד שנעצרו ע"י שוטר עם לייזר. הוויז לא מפסיק לצעוק על משטרות. פעם אחת נתפסתי ב2 וחצי בלילה ע"י דבורה - הייתי היחיד בכביש 90. למישהו יש הסבר לתופעה הזאת? מי שנוסע באיזור יודע שאני לא מגזים. לפעמים יש יותר ניידות ממכוניות בכביש
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
-
אנסה לתאר לכם את הסיטואציה, אתם מתקרבים לצומת + מרומזר, רוצים לפנות ימינה, הפניה ימינה היא ללא רמזור ובנתיב השתלבות ארוך יחסית (יכולות לעמוד בו כ 8 מכוניות) ומתחילתו עד סופו הוא מקוקו בלבד (תיאור של מקום אמיתי). כאשר אתם מגיעים לנתיב ההשתלבות, לרכבים בתנועה החוצה יש אור ירוק ולכן יש תנועה רבה ואי יכולת להשתלב, צריך לחכות עד שיקבלו אדום ותיפסק התנועה. אז בשעה טובה ומוצלחת, קיבלו אור אדום והתנועה נפסקה ואפשר להשתלב. בכל מקום מתוקן בעולם, ההישתלבות היא בדיוק כמו כל תור/ טור, ראשון יוצא הראשון, אחריו השני וכן הלאה. אלא מה...שאנחנו לא בדיוק נקראים מקום מתוקן ונימוסים אירופים לא שגורים בידי כל ולכן, כאשר התנועה החוצה נפסקת, הרכב הראשון שבעצם משתחרר להשתלבות…
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 860 צפיות
אהלן חברים, שאלה לי אליכם. רכב הונדה סיוויק האצבק לפני מספר חודשים פרצו לי לרכב, גנבו לי את מכסה הדלק ואת הידית החיצונית בדלת במושב שליד הנהג. מבדיקה שעשיתי, מחיר ידית מגיע לכ1200 שקל במוסך מורשה הונדה כי צריך להחליף את כל הידית, לא מספיק להחליף פלסטיק. בנוסף לזה, גם מכסה דלק יחסית יקר אבל מצאתי ב100 שקל את המכסה ככה שמהבחינה הזו אני פחות דואג. האם הביטוח אמור לעזור לי במקרה הזה? יש לי מקום לערב אותו ולבקש את עזרתו בגלל שפרצו לי לרכב וגנבו לי את הדברים האלו או שאין לו איך לעזור לי כאן?
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
-
הורדת רכב מהכביש
מאת b2k2- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 875 צפיות
היי, ברשותי רכב סוזוקי בלאנו משנת 2000. הרכב לא תקין , ללא טסט. לא נוסע כבר חצי שנה. לא שווה לי להשקיע בתיקון שלו. רוצה להוריד אותו מהכביש. מחפש המלצה על משהו שמוריד רכבים מהכביש לפירוק , גריטה...ומה שבא לו שיעשה עם הרכב. שמשלם מחיר הוגן. וגורר את הרכב על חשבונו. מכירים משהו כזה? מתכוון ללכת למשרד הרישוי בעצמי בשביל ההורדה מהכביש. כמה אני אמור לקבל היום על רכב כזה לפירוק? האם לדעתכם יש מצב שמשהו יקנה את הרכב במצבו זה ללא הורדה מהכביש, ולהעביר איתו בעלות? כמה אקבל על הרכב להערכתכם במצבו זה? תודה.
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 559 צפיות
תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדשה כאן - וגם יחסית לשנותיי בכביש. רוצה בבקשה לקבל מענה על מקרה מפחיד שקרה לי במהלך הטסט לרכב. (זו פעם ראשונה בחיי שעושה טסט כי אני נהגת חדשה) הגעתי לתור של הרכבים(עדיין לא למסלול של הטסט!) ואחד מהעובדים שם פתח את הפגאש האחורי וביקש ממני לבצע מס' פעולות בהילוכים: להעביר לN, אז לR ואז שוב לR וכל זה עשיתי כשהבלם יד כמובן היה למעלה. לאחר כמה דק' הוא הלך בלי לומר מילה ורציתי להתקדם עם התור, אז העברתי לדרייב והאצתי קצת - ופתאום הרכב השתגע ונסע במהירות קדימה ואחורה בצורה נוראית כמה פעמים!!! ודפקתי את הרכב מאחוריי וזה שהיה מקדימה ואני נפצעתי - וכמובן הנזק הכלכלי גם לא איחר לבוא. מאז עבר חודש ואני לא מסוגלת לנהוג, קשה לי, אני…
הודעה אחרונה מאת windows, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
ת.ז: שם: מיני קופר S,R56, רמת גימור PEPPER מנוע: 1600 סמ"ק, 184 כ"ס, N18 גיר: פלנטרי 6 הילוכים, תוצרת אייסין. תאריך לידה (ייצור): יולי 2012 עליה לכביש: נובמבר 2012 ק"מ: נרכשה עם 57,000 ק"מ, נכון לכתיבת שורות אלו – 97,000 ק"מ בעלות: אחרונה (אבל ברישיון רשום יד שניה החל מ16.10.2017) יחד עם @GhostBuster למה מיני? לקראת סוף 2014 מצאתי את עצמי באירוע השקה של היבואן לדור השלישי של המיני (F56). זה היה אירוע נהיגה במסלולון קטן שנבנה באצטדיון המושבה בפ"ת. בין דגמי המיני החדשים השונים, הייתה מכונית אחת מהדור השני, רודסטאר S. היא מצאה את עצמה משתתפת באירוע כיוון שטרם הוצג דגם קבריולט מהדור החדש ושיווקה של הרודסטרית גלש גם לשנת 2…
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
אור גבוה אוטומטי 1 2
מאת igor8s-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 29 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
האם קיים בארץ איסור להשתמש במערכת המשנה אוטמטית אור נמוך (אורות מעבר) לאור גבוה (אורות דרך) ( כאשר אין רכבים ממול ז"א אין בעיה של סנוור) ? לפי ספר רכב (הגירסה האנגלית שהורדתי מהרשת - לא בדקתי אם מופיע גם בספר שקיבלתי עם הרכב בעברית) ברכב שלי קיימת מערכת סייען אורות - Light Assist שיודעת להחליף אוטמטית בין אורות מעבר לאורות דרך כאשר התנאים מאפשרים זאת (אין תנועה ממול, מעל מהירות מסויימת וכו') בפועל המערכת לא עובדת אצלי ונכראה לא רק אצלי , נראה שאופציה זו מבוטלת ברכבים שמגיעים ארצה. השאלה אם יש תקנת תעבורה שאכן אוסרת על ישימוש בתכונה זו?
הודעה אחרונה מאת HeinanCA, -
-
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בעבר הייתה שגורה בתעשיית הרכב אמרה, שאם רכב טוב מספיק- הוא יימכר. כמובן, זו לא הדרך היחידה למכור בהצלחה, ולאו דווקא קריטי למכירות, אבל וודאי התחלה נכונה. הווקסהול קאבליר (Cavalier) הראשון היה דוגמא מצוינת לכך. עד סוף שנות השישים, פעילויות GM באירופה (המוכרות כווקסהול בבריטניה ואופל בגרמניה) הגיעו לצומת; האם להמשיך כשתי ישויות נפרדות, שכל אחת מהן בעלת זהות לאומית מקומית, או לאחד הכול לישות כלל-אירופאית, כפי שפורד עשתה (או יותר נכון, הייתה במהלך של עשייה). ואם הבחירה היא להמשיך בנפרד, האם GM תאפשר לאחת הישויות לספוג אפקטיבית את השנייה? GM לא הודו בכך פומבית, כמובן, אבל התשובה נהייתה ברורה בשנת 1975. המעבר משנות השישים לשנות השבעים לא היה …
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
היי חברים, לפני כן אתחיל מהסוף ואאחל לכולם חג שמח ובריאות איתנה. אז לאלה שקצת פחות מכירים את היסטוריית המכוניות שהיו ברשתו בשנים האחרונות אז עברתי התחלתי את דרכי איי שם לפני כ-7 שנים עם שחרורי מהצבא עם הונדה סיוויק אחת ישנה מודל 99, ומשם התחלתי את ההיסטוריה המזדאית שלי כשנה לאחר מכן עם אחת המכוניות שאני הכי מתגעגע אליהן והיא המאזדה 6 משנת 2007, דרך עוד 6 אחת עם הק"מ הנמוך בישראל, 3 ספיריט לכמעט שנה, עוד 3 אחת שהחזקתי מספר חודשים ונתתי אותה כמתנה לאחותי, ועוד מס' מכוניות שרכשתי (לאלה שמתעניינים בתמונות של הפנינות שהיו לי בעבר אשמח להעלות פוסט מסודר בנושא ולהרחיב אודות כל מכונית ומכונית). הסיפור הפעם התרחש לא מזמן כ…
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
-
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
"ג'נרל מוטורס הייתה הרבה יותר חשובה למכונת המלחמה הנאצית מאשר שוויץ. שוויץ הייתה מאגר כסף, ג'נרל מוטורס הייתה חלק אינטגרלי מהמאמץ המלחמתי הנאצי. הנאצים יכלו לפלוש לפולין ורוסיה בלי שוויץ - הם לא היו עושים זאת בלי ג'נרל מוטורס" - אלברט שפאר, שר החימוש של ממשלת הרייך לרגל יום השואה, וגם בעקבות השרשור הזה, אם פסלתם אוטומטית מכונית גרמנית בשל העבר הנאצי של גרמניה, כדאי להוסיף לרשימה את ג'נרל מוטורס ופורד. הן לא רק ייצרו מכוניות עבור הגרמנים, ביודעין תוך כדי הפקת רווחים לפני ותוך כדי המלחמה, הן גם היו מיישמות נלהבות של חוקי הגזע, שימוש בעובדי כפייה והסבת פסי ייצור לבניית כלי נשק לתעשייה הצבאית. ואחרי שבמהלך המלחמה עשו כסף נהדר משני הצדדים, הן גם קיבלו פיצויים…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
היי אחרי אכזבה מהסוכן ביטוח שלי. מחפש חברת ביטוח או סוכן ביטוח חדש לשתי רכבים שעובדים בצורה מהירה ויעילה (במקרה של תביעה) ובעלי שירות טוב.. אשמח לקבל המלצות או דיס המלצות בפרטי Sent from my LG-H930 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת roy007, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, מקווים מאוד שאתם בריאים, ועוברים את המצב המאתגר שכולנו נמצאים בו. אנחנו שבים בהדרגה לפעילות, פתיחת אולמות תצוגה ונסיעות מבחן, זאת תחת מגבלות. במסגרת זו אנחנו גם משיקים מבצעים אטרקטיביים לדגמי MG ZS הן החשמלי והן הבנזין. לרוכשי MG אנחנו מציעים מבצעים לבחירה – עד סוף חודש מאי: לדגם הבנזין ניתן לבחור בין אחת מארבע הטבות: שלושה טיפולים ראשונים ללא עלות עד 45,000 ק"מ או שלוש שנים, ללא צמיגים ובלמים ובנוסף השתתפות בביטוח החובה בסך 1000 ₪ באמצעות סוכנות הביטוח של הקבוצה - לוביט, יחד עם טרייד אין. חבילת איבזור SHADOW הכוללת השחרת חלונות והגג הפנורמי, מדרכי צד, מרימי חלונות ומעמד לסלולרי, יחד עם טרייד אין. מימון מלא ללא …
הודעה אחרונה מאת קבוצת לובינסקי, -
אז אחרי שפיג׳ו הודיעה שלא תהיה עוד 208GTI ורנו הודיעה שלא תהיה עוד קליאו RS, עכשיו תורה של פורד להודיע שאין להם תוכניות לבנות פוקוס RS נוספת עקב הרגולציות. אני לא אופתע אם גם במגאן וב 308 מהדור שיגיע בעתיד זה יקרה. כחובבי רכב ברור שזה מאכזב נורא אבל כמישהו שהוא בור בנושא אני מנסה להבין עד כמה באמת הרגולציה הקשוחה הזאת שגורמת ליצרניות לוותר לגמרי מוצדקת, הקטגוריה של הרכבים האלה היא כל כך שולית מבחינת ווליום ביחס לרכבים הרגילים שכבר ממזמן עברו את השינויים הנדרשים (עם כל הקטנת נפח המנועים והטורבו), למה זה כל כך מהותי לסביבה אם רכב אחד מתוך 20 (סתם הערכה) שנמכרים יהיה מזהם יחסית? זה באמת מה שיציל את הכוכב שלנו? יכול להיות שאני מפגין פה בורות קשה, אני א…
הודעה אחרונה מאת EliC25,