Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המתחרים מאירופה כרגע כמעט לא קיימים. רנו קדג'אר דיי מיושן, רועש, פחות נוח מהספורטאז' והנדסת האנוש שלו גרועה. פיג'ו 3008  רלוונטי מפאת מחירו המוגזם. קשקאי צפוף, יקר ולא מציע שום יתרון מהותי על הקיה. סקודה קארוק כבר לא משווק עם מנועי טורבו דיזל. היחיד שאני רואה בו תחרות אמיתית הוא סיטרואן C5 איירקרוס שמרגיש הרבה יותר רענן מהקיה אבל יקר ממנו והסמל פחות חביב על הישראלים, בליסינג הוא כמעט לא קיים.

נתוני צריכת דלק אמיתיים אין לי וגם בנסיעת המבחן שלי בקיה לא מדדתי צריכת דלק.

מה שכן, במתיחת הפנים שופרה נוחות הנסיעה, בידוד הרעשים טוב מאוד, המנוע גמיש ופעולת המנוע והגיר חלקה וזריזה. כרכב משפחתי הוא מציע חווית נסיעה מוצלחת מאוד.

גם אני חושב שהנירו עדיף והוא גם מאובזר יותר. אבל בעיני רוב האנשים הוא נתפס כלא מספיק ג'יפוני.

חבר שהוא גם קצין רכב הזמין לעצמו ספורטאז' כי הנירו לא מאפשר גרירה, והתמחור של הספורטאז' בליסינג זול יותר מהנירו, וזה עוד לגבי האורבן שמתומחר גבוה יותר.

פורסם

במבחן שערכתי לספורטאז' דיזל, בכביש פתוח, בנסיעה במהירות קבועה של 90 קמ"ש - הרכב צרך 1 ליטר סולר לכל 23 ק"מ.

בנסיעה יומיומית רגילה בבקרים הכוללת פקקים בכביש 4 וקצת כביש פתוח צריכת הדלק היתה 16 ק"מ לליטר. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא, ממש לא במשאבה.

איפוס מחשב הדרך של הרכב, ונהיגה של כמה עשרות ק"מ במהירות קבועה של 90 קמ"ש.

כך אני עושה עם כל המכוניות שאני בוחן, ומקבל בנצ'מרק השוואתי. 

אגב, סיטרואן C5Aircross במתווה דומה (עם מנוע דיזל) אבל חלף נהג לבד באוטו  היה עוד נוסע שאינו מהצנומים, הסיטרואן צרכה מעל 24 ק"מ לליטר.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למנוע הדיזל של קיה יש גם אמינות מוכחת וזמינות חלפים מאוד גבוה, למרות שהמכירות של הסיד סטיישן למוניות ירד לאחרונה, אבל גם בדור הקודם של הסיד היה את אותו מנוע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 שעות, discoTD5 כתב:

הסיטרואן צרכה מעל 24 ק"מ לליטר

רוצה לאמר "הסיטרואן עברה מעל 24 ק"מ לליטר".

פורסם

הבנתי את ה 24. המחשב דרך בסיטרואן טועה עד 10%. לא תפסתי אותו משקר יותר מכך.
לעומת זאת את המחשב של יונדאי כבר תפסו בשקרים דיי כבדים (תביעה ייצוגית) . אז מעניין איך המחשב בקיה.

פורסם

כשראיתי את הכותרת, חשבתי שהתחילו לשווק ספורטאז' עם מנוע 1.25 של פיקנטו, תחת השם parking, כדי להעמיד אותו בחניה, ולהראות לשכנים שיש לך.

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הבנתי את ה 24. המחשב דרך בסיטרואן טועה עד 10%. לא תפסתי אותו משקר יותר מכך.
לעומת זאת את המחשב של יונדאי כבר תפסו בשקרים דיי כבדים (תביעה ייצוגית) . אז מעניין איך המחשב בקיה.
דווקא אצלי בקקטוסולר כמעט באופן קבוע הצריכה במשאבה טובה ב5% מהצריכה במחשב

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...