Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר ראיתי שיש רווח בין הפלסטיק בקצה השמשה הקדמית, לשמשה עצמה.
האם מדובר במשהו מסכן? או שניתן לתקן לבד? הרכב עדיין באחריות יצרן.

IMG_20260702_105426.jpg

IMG_20260702_105423.jpg

פורסם

המרווח הזה תקין.

החלק הפלסטי מכונה "טורפדו".

מתחתיו נמצאים מרזבי הניקוז של השמשה הקדמית.

זה חלק דקורטיבי בלבד, ואין לו שום תפקיד של איטום או משהו בסגנון.

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

איזה יצרן, איזה דגם איזה שנה?

בגדול השמשה מודבקת למרכב הרכב שכך שאין סיכוי למים להיכנס פנימה.

החלק לא נקרא טורפדו, טורפדו הוא בפנים הרכב, אני לא זוכר איך בדיוק החלק נקרא...

מאמין שזה באמת עיצוב של הרכב, תבדוק עם רכבים דומים ברחוב. אבל קרו מקרים שזה היה בעיה. 

*הבעיה שהייתה אצלי ברכב סיטרואן C4 2008 שהפלאסטיק הנ"ל היה לא מתוכנן נכון, ללא חיזוק באמצע והיה שוקע עם הזמן ונפרד מהזכוכית. בעיה גורפת שלא קיבלה מענה ע"י סיטרואן, הרכב נסעה כרגיל ולא הושפע מ"המחלה". היו כל מיני פתרונות אפטר מארקט לחיזוק.

פורסם

התקנה והתאמה לא כ"כ טובה של החלק. 

אין בעייה מבחינת כניסת מים, הבעיה היא שלכלוכים קטנים נתקעים במרווח וזה מפריע בעין אם אתה נוהג לשטוף / לנגב לבד את הרכב. 

לא הייתי נותן לידיים ישראליות לטפל בעניין, לדעתי סיכוי טוב שיגרם יותר נזק ולכן אישית הייתי משאיר את זה ככה.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

אם נכנסים מתחת לפלסטיק שברי עלים ואבק, זה לא מגיע לגומחה לרוחב המכונית שנועדה לניקוז?

ואז מצטבר שם, מחזיק מים בחורף, ואולי גם סותם בסוף את הניקוז.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

אני לא יודע איך זה בדיוק בנוי אצלך, אבל לדעתי אין שם ניקוז ומים שמגיעים לשם יוצאים מהכניסה, הפתח שאתה רואה, ולא מניקוז פנימי. 

אם יש לך אפשרות, תביט ברכבים דומים או אפילו תיגש למוסך מורשה יבואן ותראה שם, או תברר אם בטעות יש שם ידען שיודע כיצד זה בנוי מתחת מבלי לפרק. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...