Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עונה 2

אז אחרי שסיימתי היתחייבות שנתיים בשיניים שבהם למדתי את העבודה ואת מאזן הכוחות בין המנופאי לחברת כוח אדם למנהל עבודה לפועלים בשטח לחוקים ולבטיחות ולהתחיבויות והדרישות

סיימתי את עונה 1  נחתי כ3 חודשים ועכשיו אני מברר בשטח אצל מי לעבוד בגדול הבנתי שעדיף אצל כול אחד יומיים פה יומיים שם כי הכוח שלי הוא בחופש פעולה שלי ולכן אני לא מתחייב לכלום מעבר ליום עבודה שקבעתי שאני עובד

עשיתי עכשיו 3 ימי עבודה אצל מעסיק

ביום הראשון הייתי באתר בפתח תיקוה פועלים ערבים שלא יודעים עבודה של מנוף-ספק למדו עם תעודה ספק למדו בבית מה שניקרא. סיימתי יום בשביל הרצינות ואמרתי לו שלשם אני לא חוזר בחיים

אתמול והיום עבדתי באתר אחר בפתח תיקווה עם סינים אתמול עבדתי צפוף היום היה פנאן

וסיפור לסיום היום אמרו לי עד 2 ב12 הלכתי לנוח (לפי החוק חצי שעה הפסקה במעל 6 שעות) מנהל עבודה מתקשר אלי שיש להם קצת לסיים אז 40 דקות עבודה ואני משוחרר הבייתה עבדתי כ30 דקות הסיני אמר תודה הרמתי כבל עד למעלה

ואז מנהל עבודה שוב מתקשר הסיני רוצה שתרים לו את הפיגום קומה אמרתי לו זה עבודה של הרבה זמן תעשה את זה ביום ראשון 

מנהל עבודה אומר לי אבל לא עבר 40 דקות אתה בכלל אמור לצאת ב2 ״אני רוצה שתצא מוקדם״ יענו דואג לי

אמרתי לו אני לא צריך מוקדם אני צריך שתעמוד במילה שלך

אמר לי טוב תלך שבת שלום

זה היתרון של להיות כח שלי כי כשהייתי כוח של אדם היו דואגים לסרס אותי שאני ישאר והמנהל יכול גם לומר להם לא רוצה אותו תביאו לי מישו אחר…… שבת שלום❤️

• אהבתי 3
  • מעניין 2
  • תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...