Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, אז אחרי חצי שנה עם הצעצוע הזה, כמה תובנות:

1) לא יודע אם זה יתאים למישהו, אבל בינתיים חרשתי על הפטיפון הזה בעבודה ואני ממש נהנה ממנו.

2) לא יודע מה פשר הקסם הזה, אבל הצליל נעים ותקליטי והטרנזיינטים כייפיים אפילו שהפרוטוקול של האוזניות הוא בלוטות' ואפילו לא הגרסה הכי טובה שלו.

3) חסרונות כרגע - ישנו רחש רקע של הסיבוב, המחט היא קוניקל ולא אליפטית מה שאומר שחלק (ממש זניח) מהתקליטים נשמעים לא משהו (נראה לי שזה קשור לעומק החריץ). עוד חסרונות - לא מתמודד טוב עם תקליטים טיפה עקומים (גם, כרגע יחסית למספר התקליטים שניגנתי עליו - מדובר במספר זניח)

4) עוד חסרונות - בגלל המשקל הגבוה של הזרוע והעובדה שהראש לא ניתן להחלפה אלא רק המחט, אין מגוון רב של מחטים שנתמכות: יש את המחט המקורית (קונית), ויש 2 מחטים לשדרוג של LP GEAR - אליפטיים. הזמנתי את 2 הראשים של LP GEAR, בינתיים הגיע היותר זול מבין שניהם וניכר שיפור בצליל, יותר TIGHT, מצד שני משהו בכאוס של הATN3600L הוסיף קצת חמימות לצליל. מסקרן איך תישמע המחט היקרה יותר שכבר נראה שמשחקת במגרש של הגדולים.

סך הכל - אני מבסוט לאללה מהפטיפון הזה, ולטעמי הוא יותר משווה כמה שדורשים עליו (שזה 200 ומשהו דולר, לא זוכר בדיוק). הדגם יצא לייצור המוני בקרוב (הבטיחו שבאביב) ואם המחיר יהיה אותו דבר כמו של הגרסה המצומצמת - זו בהחלט עסקה שווה (למי שרוצה פטיפון שני נייד, לא בתור פטיפון ראשון, אלא אם מטעמי מקום \ אישה חייבים משהו עם פורם פאקטור קטן, ואז מדובר בפיתרון לא רע)

• אהבתי 2
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

מהמם... שחרר פרטים! מי? מה? מאיפה? כמה?
גם הרוטל שמעליו הוא קלאסי, כמעט רכשתי אחד כזה לא מזמן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

סתם מקרה. הבן שלי קיבל מתנה מזוג מבוגר ששמע שהוא חובב אלקטרוניקה (למעשה התקבלה מערכת טכניקס שלמה, מגבר טיונר סידי ואיקיו). לאות תודה תיקנתי להם פטיפון גרונדיג שנות ה 70 שהיה בו נתק בבורר המתחים 220 110.

הרוטל כבר כיכב פה. הוא מצויין והוא היחידי שבעצם משפיע על הסאונד. השאר מחוברים לתצוגה בלבד.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • אהבתי 5
:turn-l:
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

זה שיש חולשה לאקולייזרים זה לא סוד

היום נפל לידי סוני חמוד ונשלח לאחר כבוד למשרד.

נראה לי שאני צריך ארונית נורמלית

IMG_5671.jpeg

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

נוסף גם יאמאהה - אקולייזר ו CD
image.thumb.jpeg.93129b57e478cc9cf66b72754fe6addd.jpeg

• אהבתי 5
פורסם

וואו איזה פלאשבק לסטאפ של אבא שלי כשהייתי ילד! הטייפ הזה של AKAI, האקולייזר של rotel, רסיבר של מרנץ וcd של סוני שהוא רכש בארה״ב נראה לי סוף שנות ה-80 או תחילת ה-90 

• אהבתי 2
פורסם

עדכון משלי. 

החלפתי בתצוגה את הקנווד GE-70300 בקנווד KE-7090.

התחדשתי בטייפ דק ויקטור (השם המקורי והאמריקאי של JVC) אלקטרוני, כולל שלט!

גיליתי שאני גרוע בלצלם רכיבי סטריאו שחורים.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 57 דקות, yuvk כתב:

עדכון משלי. 

החלפתי בתצוגה את הקנווד GE-70300 בקנווד KE-7090.

התחדשתי בטייפ דק ויקטור (השם המקורי והאמריקאי של JVC) אלקטרוני, כולל שלט!

גיליתי שאני גרוע בלצלם רכיבי סטריאו שחורים.

תתחדש ותהנה. נוסטלגיה במיטבה!

נ.ב לסגור את המכשירים בארון זה קצת לא מועיל לחימום...לא?

לדעתי אולי צריך מקום מאורר יותר.

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

למעט רסיבר אונקיו (תחתון) - שמופרד במדף, אף אחד מהמכשירים לא מייצר חום משמעותי - עשרות וואט כ"א. הארון פתוח מאחור (בתכנית - וילון שחור) ומקדימה. הכרחי לשלום בית...

• רעיון טוב! 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

קוראים לזה מחלת נפש... 

הוספתי עוד אקולייזר של שרווד. לא משהו עם ערך מיוחד. חמוד וכמעט בחינם אז לא ניקח?

IMG_0997.jpeg

IMG_0995.jpeg

• אהבתי 3
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מה נשאר אם לא אסקפיזם בימים שכאלו
עוד אחד לאוסף, רוטל שהיו פופולארים מאוד פה בסוף שנות השמונים, אחד האקולייזרים המאוד נפוצים שלהם הצטרף לאוסף (ההזוי שלי... ידוע)
חוץ מזה הגיע גם מגבר חמוד של קנווד וטייפ דאבל שנראה די איכותי של Teac
לטיפ חסרה דלת ימין, לא מצאתי באינטרנט, אולי ננסה להדפיס אחת
יאלללה... שיהיו רק בשורות טובות

IMG_1640.JPG

IMG_1643.JPG

• אהבתי 3
פורסם
לפני 9 שעות, falou כתב:

כל זמן שאתה לא צריך להקשיב לזה... סבבה😁

ברור שאני מקשיב... לפחות פעם בשבוע אלבום נבחר.

פורסם

הרוטל Re830 הוא דגם נפוץ אבל הוא מאוד נאה וגם מבחינת הסאונד, הוא בעייני מאוד מוצלח. יש לי ערימה של ארבעה איקוולייזרים, שלושה מחוברים לתצוגה בלבד ורק הרוטל משפיע על הסאונד.

השרווד בהודעה מעליו חביב ביותר. תצוגת vfd עדיפה על תצוגת לדים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...