Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, סולל הדרך כתב:

רק חבל שאין מה לקלוט היום בגלים קצרים או AM

רשת ב 657Khz/456m

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

חיים, בעוונותי גדלתי כשבסלון רדיו פיליפס מבציר 1950 (בערך) ובגיל 15 הפכתי חובב רדיו. שמעתי הרבה תחנות בגלים קצרים, אני מכיר את הדברים האלה.

לצערי הספרים שקניתי בשנים הרלוונטיות הושלכו לאשפה באיזה מעבר דירה, היום אני רוצה לפעמים להציץ בהם ולבדוק משהו, אבל הם אינם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

זה היה בעצם מד עוצמה (RSSI) שגודל העיגול החווה עליה, הרעיון הוא למצוא את התדר בו העוצמה גבוהה ביותר כדי לקבל סיגנל טוב ככל האפשר. (זה היה ה"טיונינג")

לא גודל העיגול אלא מרכוס הקרן. קו דק לטיונינג וקרן מבוזרת בלי

image.thumb.jpeg.ed6c4c9d72e49e109d16d87750bcc067.jpeg

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

תלוי בדגם. כילד, אני הכרתי תצוגה של נקודה מרוכזת או עיגול מפוזר. היו עיצובים שונים.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • אהבתי 1
:turn-l:
פורסם

יש לי רדיו Tivoli, המקורי. שימש בזמנו כרדיו פלוס רמקול נייד שהייתי מחבר אליו דיסקמן. 

הקטע שלו היה אמור להיות נוסטלגי, אבל למעשה הדבר היחיד שעשה שונה זה שכל התיבה הייתה חלק מהרמקול, ועשויה מעץ. 

כל השאר היה מאוד פלסטיק, בסופו של דבר, ונעדר את הפרטים הידניים שברווז דיבר עליהם. הצליל נטול גבוהים, קצת יודגש בבאס, אבל הקליטה הייתה באמת מעולה. 

אבל בימינו, מכשיר מיותר. 

image.png.9a3732deca054f3b7ca5511ecc1c58ca.png

אפרופו עץ, אני בבקתת נופש שיש בה את אחד הרמקולים של House of Marley, חלק קדמי מעץ (פריק, דרך אגב...) . מנסה לשחק לקהל על הנוסטלגיה לפעם, עם עץ, פלוס מסחור סלבריטי שהתפגר (גם הוא לא היה חזק בעובדות מדעיות, וזה הרג אותו)

image.thumb.png.61452ad2fd9712b2b4df915d469d66b7.png

יש שני דרייברים מיד באס ושני טוויטרים, ושום כמות עץ בעולם לא תשנה את העובדה שזה נשמע כמו תחת. 

כמות העודף באס תחתון בלתי נסבלת, גם בווליום נמוך. אולי אולי אולי אם זה מנגן לא בין קירות, זה יכול להיות טוב. 

ואנשים קונים...

חרשים כולם.

בעיני נוסטלגיה מתועשת, כזו שלוקחת קונוטציות ומלבישה עליהן מוצר שנעדר את האיכויות האסתטיות שברווז דיבר עליהן, זה כ"כ טיפשי. 

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 22.8.2025 בשעה 12:33, falou כתב:

היום אפשר למדוד, לא צריך לנחש.

גם לפני חמש עשרה שנה אפשר היה למדוד ועדיין אני זוכר ויכוחים שטוענים שיש הבדל שמיע גם אם המדידה לא מראה הבדלים

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

סוף סוף כל הגאנק שלי קיבל את הפינה המתאימה

הטלוויזיה תוחלף בעתיד הקרוב למשהו יותר גדול.

זה לא סלון אלא חדר העבודה שלי. חדי העין יבחינו גם בדיסק ציינגר 110+1 דיסקים של טכניקס 

כל הציוד תקין!

IMG_4763.jpeg

IMG_4762.jpeg

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 6
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אז החנות החביבה עליך היא הטרנזיסטור?

image.thumb.png.e36f556a017b61159efd7c8b6700b974.png 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

האמת שטרם ביקרתי שם

החנות החביבה עלי היא יאהו יפן! משם הבאתי הרבה דברים מעניינים במחיר הגיוני ובמצב מעולה. לא יודע אם וכמה זה כלכלי לשלוח לישראל, אבל לסינגפור זה היה מאוד משתלם

פורסם

שווה ביקור 😄

ויש חניה באופן מפתיע למדי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

סוף סוף כל הגאנק שלי קיבל את הפינה המתאימה

הטלוויזיה תוחלף בעתיד הקרוב למשהו יותר גדול.

זה לא סלון אלא חדר העבודה שלי. חדי העין יבחינו גם בדיסק ציינגר 110+1 דיסקים של טכניקס 

כל הציוד תקין!

IMG_4763.jpeg

IMG_4762.jpeg

להאזנה הייתי ממליץ בחום להוציא את הרמקולים מהנישות. 

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

שווה ביקור 😄

ויש חניה באופן מפתיע למדי.

איפה חונים?

לפני שעתיים, falou כתב:

להאזנה הייתי ממליץ בחום להוציא את הרמקולים מהנישות. 

למה?

• תוכן חדש...