Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

פוסט גאווה בלי תמונה. הבן האמצעי (16) ביקש (מיוזמתו) מאחי תקליטים של אלן פרסונס, ישב בסלון להאזין, והתמוגג מאושר (אפילו שהפטיפון סנסוי שמחובר כרגע התחיל להוציא המממ של 50 הרץ פתאום). ומזל שיש מספיק איקיולייזרים. לבקשתו, הפטיפון קיבל גם איקיו (הימאהה).

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם

אקולייזר חמוד. תתחדש

נראה לי שזה כבר הפך לתחרות למי יש יותר 😂

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אולי אפשר לבקש מהמנהלים לשנות את הכותרת של השרשור ל"תחרות האקולייזרים הגדולה"?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

אולי אפשר לבקש מהמנהלים לשנות את הכותרת של השרשור ל"תחרות האקולייזרים הגדולה"?

רגע רגע, לפני שמשנים-

כמה עדכונים על הפטיפון שבגללו התחלתי את השרשור:

אני מאוהב בו קשות, מדובר בפלא הנדסי, הוא נשמע טוב כמו כל פטיפון במחיר הזה רק שהוא באמת נייד- כל כך התאהבתי בו שקניתי עוד אחד בצבע שחור שבאמת ישמש לטיולים (כרגע האדום משמש אותי בעבודה). השחור כרגע אצל חבר שגר באנגליה ומשמש אותו כפטיפון ראשי.

קניתי לו קייס קשיח שבאמת הופך אותו להיות בר ניוד:

20250810_115513.thumb.jpg.d88f2d0ecfbdfa50c8e5735477a4a43d.jpg

והחלפתי לו מחט לאחת משודרגת והוא באמת נשמע יותר טוב, סך הכל אני ממש ממליץ על הפטיפון הזה בתור פטיפון שני (או שלישי או רביעי במקרה שלי)

20250810_115532.thumb.jpg.c62d0d7c0d607baaca345ae013a9a892.jpg

פורסם

סבבה... אבל אם לא חיברת לו אקולייזר, מה זה שווה? 😂

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 12.7.2025 בשעה 13:26, yuvk כתב:

הרכש החדש... נקנה במרקטפלייס, מחבר פורום (בשם ע').

מה אתה עושה עם כל אלה?
אצלי יש אחד של  teac בדומה לרוטל שנמצא תמיד באותו סטאפ . מחפש משהו קל יותר לשנות עבור סוגי מוסיקה שונים. מכיר כזה? 

בתאריך 31.1.2025 בשעה 10:05, סולל הדרך כתב:

נוסף גם יאמאהה - אקולייזר ו CD
image.thumb.jpeg.93129b57e478cc9cf66b72754fe6addd.jpeg

כולם מחוברים בשירשור?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה לא טוב לכלום... זה אוסף כמו אוסף קלפים, כוסות של סטארבאקס או ילדות בנות 16 אצל אייל גולן.

בעיני זה סוג של אומנות של שנות ה80 ולכל מכשיר יש קסם משל עצמו.

לשאלתך, רק אחד או שתיים מחוברים בפועל. כל השאר בעיקר לתצוגה ויזואלית.

אגב. ערכם של המכשירים הנדירים עלה מאוד ויש דגמים מאוד מבוקשים שנמכרים באלפי דולרים בחו"ל.

תכלס... סתם אוסף של בנאדם משועמם שנהנה מנוסטלגיה 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אז הנה הסטאפ שלי, שודרג לפני כמה חודשים בסטרימר של בלו סאונד. 😃

image.thumb.png.05d1657580217b9f1e566a0f239f24ac.png 

206 - 1 (1).mov

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אספנות אני מבין. 

לפני שעתיים, zaf כתב:

משהו קל יותר לשנות עבור סוגי מוסיקה שונים. מכיר כזה

אם המטרה היא סאונד טוב יותר, DSP (אקולייזר דיגיטלי) - עדיף. 

אחדד... 

השאלה שלי הייתה לגבי פטיפון נייד עם BT. 

קודם כל, למה טוב נייד? 

דבר שני, למה טוב פטיפון עם צליל דיגיטלי (לא אנלוגי) ומקומפרס?

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 12 דקות, falou כתב:

לסטרימר שלי bluesound node  יש dsp מובנה שמאפשר התקנה של DIRAC  השאלה לגבי הזנה ממקור שאינו דיגיטלי (פטיפון או דיסק) 

ככל שחפרתי, אין שלא כמו במערכות לרכב. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, falou כתב:

אספנות אני מבין. 

אחדד... 

השאלה שלי הייתה לגבי פטיפון נייד עם BT. 

קודם כל, למה טוב נייד? 

דבר שני, למה טוב פטיפון עם צליל דיגיטלי (לא אנלוגי) ומקומפרס?

אה!

כדי לשמוע תקליטים בעבודה, כמובן.

כל פעם שמגיע תקליט בדואר - אני אוסף אותו לפני העבודה, ואז מקשיב בעבודה באוזניות.

לגבי הסאונד - דיגיטלי לא דיגיטלי- בעבודה אני משתמש באוזניות בלוטות' סוני WH1000 MX4  כך שאין שום משמעות לאנלוגי פה.

וכמו שכתבתי - אפילו שהפרוטוקול של הבלוטות' הוא לא הכי מתקדם, הסאונד של התקליט נשמע מעולה (אני לא רוצה להכנס לויכוח של אנלוגי דיגיטלי כי כמו שכתבתי - האוזניות גם ככה בלוטות') והכי חשוב - מהנה.

הטרנזיינטים נשמעים טוב, שונה מכל קובץ דיגיטלי ששמעתי דרכם.

אגב קניתי את הפטיפון גם כדי לשמוע תקליטים שאני קונה בחו"ל כשאני טס אבל היום אני קונה הרבה פחות אז זה פחות רלבנטי, אבל היו טיסות ארוכות שבמהלכן נקנה מספר דו ספרתי של תקליטים...

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

אז הנה הסטאפ שלי, שודרג לפני כמה חודשים בסטרימר של בלו סאונד. 😃

image.thumb.png.05d1657580217b9f1e566a0f239f24ac.png 

206 - 1 (1).mov 46.62 \u05de\"\u05d1 · 0 downloads

כשתרצה למכור את האקולייזר, אני מכיר לפחות 2 קונים :)

• תוכן חדש...