Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם מעדיף עיר בלי מגדלים

אבל יש להם עדיפות כי הם מחזיקים הרבה מהכלכלה-אפילו במילחמה עבדנו וגם בנויים בתקן שיותר בטוח נגד טילים

פורסם

לא יודע, לא יודע, 

אם לא יהיו מגדלים- איך תהנה מהתוצרת? ;)

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

מזל טוב לעמוד 100

עוקב ונהנה

עריכה אחרונה על ידי GREEN.
  • אהבתי 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

מי שרוצה נופים ואושר ויופי וטופי- בשביל זה יש אינסטוש וכולו. 

מי שרוצה מציאות, זה גם הקהל שאתה רוצה. 

מחובר לשטח, כנה ואמיתי, זה תמיד העדיפות בעיניי על פני משהו מזוייף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 13.1.2026 בשעה 13:11, דובצע כתב:

אבל בוא גם נדון על הצד השני האם הוא עשה בסדר או לא

אני כבר לא עוקב אחרי השרשור באותה דריכות כמו פעם, אבל עדיין נכנס להתעדכן פה ושם. טוב לראות שגם אתה לא איבדת מוטיבציה וממשיך לחלוק גם את הצדדים הפחות זוהרים של המקצוע. 

עם זאת, אני רואה שלמרות כל הצמיחה האישית וההתפתחות שלך לאורך השנים, נשארו לך כמה הרגלים של 'שכונה' - ואלו יעצרו אותך מלהתקדם בעתיד. דוגמה טובה לכך היא הנטיה להאשים אחרים בסיטואציה לא נעימה שנקלעת אליה. 

החיים לא הוגנים ותמיד יהיו אנשים שנהגו בצורה כזאת או אחרת שלא מקובלת עליך. זה לא אומר שאתה צריך להוריד את הסטנדרטים, כי בצורה כזאת אתה נותן להם להכתיב את הקצב ולמעשה לשלוט בהשתלשלות העניינים ובהתנהגות שלך. לכן לשתוק כששואלים אותך משהו (לא משנה אם זה בקשר, בטלפון, או בפקס) רק כי לא אהבת את הטון זה לא לעניין. זה מצביע על חולשה במקרה הטוב ועל אשמה במקרה הגרוע. לכל הפחות יכולת להגיד שתדברו על זה כשתרד למטה, או להקליט הודעה בוואטסאפ, או לבקש שירימו לך טלפון אם לא מתאים לך לנהל את השיחה הזאת בפרהסיה. אבל התעלמות היא צעד אינפנטילי שמוציא אותך גרוע ללא דרך חזרה, ולהאשים את הצד השני בזה ש'הוא התחיל' מחזק את התחושה שאתה ילד ולא גבר האחראי על מעשיו. 

אני מנהל צוותים טכניים כבר הרבה שנים, ובמקרים רבים אלו אנשים חסרי השכלה שאפילו שפת האם שלהם לא רהוטה במיוחד. עדיין, יש הבדל חד וברור במוניטין של מי שלוקח אחריות על עצמו ומי שהתנהגותו היא תמיד בתגובה לנסיבות - מזג האוויר, גובה המשכורת, איך מישהו אחר דיבר אליהם... הסוג הראשון תמיד נתפס כאדם אמין שבהינתן ההזדמנות והתמיכה הנכונים יוכל להוביל צוות או משימה, והסוג השני נשאר לנצח פועל שצריך להוריד לו הוראות ולהחזיק אותו קצר. יש אנשים שחיים ככה עד הפנסיה. 

אני מתרשם שאתה בחור אינטליגנטי, שאמנם התחיל מלמטה (מסיבות היסטוריות) אבל רוצה לשדרג את עצמו בחיים ולהתפתח, ומוכן לעבוד בשביל זה. חבל שתסנדל את עצמך ותהרוג את כל המוניטין שבנית בעמל רב בגלל התנהגות ילדותית וריאקטיבית שלא באמת מייצגת אותך. 

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

המלחמה סופסוף תביא את מה שהיה צריך לקרות מזמן.

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001536768

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

למה?

בגובה הוא מוגן מהדף ורסיסים.

ובמקרה של פגיעה ישירה ראינו כבר שגם ממ"ד או מקלט רגיל לא ממש עוזרים,

ובכל מקרה לבניין יש יותר סיכוי לחטוף פגיעה ישירה מאשר לעגורן דקיק וחלול.

(זאת בהנחה שהתכוונת ל @דובצע ולא ל @amosbmw בתגובה שמעל ההודעה שלך...)

פורסם

אני לא בעגורן מאז שהלכתי מהרצליה

אני גם לא במרכז מאז תחילת המילחמה אני בירושלים אצל אמא חוסה בצילו הקדוש של אל אקצא

• לא הבנתי... 1
פורסם

אני יסביר. בירושלים אין טילים וגם היירוטים נישמעים רחוקים-התאוריה שלי שלא יורים לפה כדי בטעות לא ליפגוע באל אקצא

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בירושלים יש טילים ואזעקות ויירוטים. התדירות נמוכה מאוד בהשוואה למרכז (שלא לדבר על הצפון) אבל יש.

האיראנים אולי לא מכוונים לאל-אקצה אבל במלחמה הנוכחית הם פשוט מתפזרים לכל עבר

בלי שום דיוק, אז הכול יכול להיות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...